Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

dolb 10-05-07 17:49

Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)

dc sa o schimb bre? .. tuning ce am eu n-are nici o masina din oras :D

NSL_KiwY 10-05-07 17:52

Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)

Ca sa o agati :lol:

dolb 10-05-07 17:53

nu merita o trfa sa schimb masina pt ea :lol: ;)

NSL_KiwY 10-05-07 17:56

hahahahhaaa tarfa :lol:

Larisa 10-05-07 18:03

Poate nu e tunata pe gustul ei (roz cu zorzoane aurii)...sau poate era timida fata.. :)) ia-o si tu usurel...Nu, gata, stiu ce e.... ai dat peste fata ideala...pe care nu o intereseaza tipii cu masina..ia-ti o caruta.. :P Poate nu i-a placut felul in care ai..intrat in vorba cu ea... Chiar ca nu va poate intelege nimeni..daca nu iti raspunde la avansuri o fata..inseamna ca e tarfa..dak raspunde e usuratica..dapoi..numai fata sa nu fii... "Baietii astia..e atat de greu sa le faci pe plac" :)

dolb 10-05-07 18:04

nu am zis ca e tarfa ca nu mi-a raspuns...off ce intelegi si tu! .. asa am vazut-o eu dupa cum era imbracata si dupa ce fite de tarfa avea. . ca era clar ;)

Larisa 10-05-07 18:11

Aaaa, pai, asa trebuia sa zici de la inceput.. :) pai, normal ca...se prefacea ca e indiferenta.. Ea dak e "parashute" o fi obisnuita cu tipii de genul "fa, treci la ***" Si in cazul tau, k sa scape, nu a zis nimic... ;) ee, oare am dreptate?!? :)

dolb 10-05-07 18:14

nu am luat-o asa! am luat-o usurel cu zambet pe fata.. am intrebat-o ce face.. incotro merge? daca vrea sa o duc eu :) sweet guy ;)

Larisa 10-05-07 18:24

Si pe ea au invatat-o parintii ca nu e indicat sa intri in vorba cu necunoscutii.. Pai, si asta e tot un fel de invitatie... ;) stiu de la frate-miu...asa mai abordeaza si el "vedete" ;) vezi un tip in masina, apoi observi ca trage pe dreapta, iese din autoturism si intra in vorba cu tine...prea direct...sigur s-a speriat...:) Automat, cand ai invitat-o in masina...fata s-a gandit la... Bine, putea macar sa iti spuna ceva..poate era muta =))

dolb 10-05-07 18:29

pai nu am coborat... am abordat-o ca nesimtitul .. din masina ;) mi-a zis ea ceva...nu era muta, ceva de genu: n-am chef ;) poate era suparata..sau poate avea prieten :D

bluey 10-05-07 20:39

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 894772)
pai nu am coborat... am abordat-o ca nesimtitul .. din masina ;) mi-a zis ea ceva...nu era muta, ceva de genu: n-am chef ;) poate era suparata..sau poate avea prieten :D

Da` ce ma nu mai sunt femei bune in Targoviste??
Eu de-al dracu nu ma uit la ele :D
Am fitze :). Le las pe ele sa se uite lung. Si vai ce imi mai place .

Magos 10-05-07 21:38

=))
tarfilor...!!! :D
ajungeti sa faceti si voi ce urati la fete atat de mult... ;))

bluey 10-05-07 23:31

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 895092)
=))
tarfilor...!!! :D
ajungeti sa faceti si voi ce urati la fete atat de mult... ;))

Facem facem... Si ne place :D

Xerius 15-08-07 02:01

lol.. sectiune pentru fete.. cica :))

All times are GMT +2. The time now is 16:06.

- Copyright 2026 4Tuning