![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
eu ast un rasp d la voi ;)
|
ok atunci hai sa ne distram in 4...sorry de oftopic ;)
|
pai atunci ramane sa facem noi 4 .... dar hai sa ne mutam la challenges sa nu mai incarcam topicul asta......:D :D :D
|
1 Attachment(s)
il provoc pe frost dani la bmw-u asta
|
fie frate il facem...sa vedem cat de bune iti sunt calitatile de design team:lol:
|
deci ......eu si Kolegu vom avea un battle pt locul in VT ......lucrarile vor fii postate pana pe data de 9 ......masina e aia pe care am mai puso eu pe aici .....oke ....hai c ama apuc de lucru ....
|
am terminat shi eu bmw-ul...nu am lucrat pra mult ca nu am avut chef...nu imi place pozitia:???:
|
Kolegule ...noi mai facem ceva ....? ....ca nu ai mai dat nici un sem,n de viata
|
1 Attachment(s)
nush dc nu sa atasat poza in postul anterior:rolleyes2
|
frost...misto masina simpla ....janteke bestie:D...nu am vazut k ma bagam si eu:(((
|
|
azi eu si kolegu trebuie sa pune lucrarile pt un battle pt loc in VT .....
pun link ca nush ce are de nu imi merge sa uploadez https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1165349758 este si stoku mai inapoi .... edyt si stoku https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1163447172 hai Kolegule... |
Quote:
|
...da ...vad .....Kolegu nu sa tinut de cuvant .....nu a postat masina ....trebuia pusa de acum 2 seri ..... ce facem in cazul asta ? ...
nu pot sa cred se intampla iar ...... |
....normal .....acum nu ar trbuii s ii iau locul lui Kolegu? ....pt ca nu a pstat masina la timp ? ...adica deloc .....cum facem ....astept raspuns
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:05. |
- Copyright 2026 4Tuning