Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Masini Americane in Romania? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/16410-masini-americane-romania.html)

Tunelord 20-04-10 15:38

Re: Masini Americane in Romania?

9 Attachment(s)
O sa va arat si eo o bijuterie de Cadillac Deville. Omul care umbla cu ea, umbla tot cu masini americane. Acum e cu un Lincoln Navigator. Toate sunt cu nr de america, dar nu stiu daca masinile ii apartin.

Povestea scurta a Cadillacului: a adus.o vara trecuta (2009) in Medias. Din cate stiu are un motor V8 destul de mare si a fost modificata in america: Suspensie pneumatica, jante Asanti pe 20", manere scoase. In grila din fata are niste goarne care folosesc aerul din siistemul pneumatic (mie nu imi place cum arata). La interior am vazut ceva combinatie de piele alba si albastra si daca nu ma insel si niste LCD.uri. Din cate am auzit eu, masina a fost lovita... dar reparata (aici in Medias). Eu cu ochi mei, nu am vazut.o lovita (doar din auzite). A tot circulat cu ea pana in toamna anului trecut cand intr.o dimineata... cand sa o scoata din garaj a luat foc ceva sub capota. Au venit pompieri... a mai stins el ce a putut, dar partea urata e ca masina sta abandonata de atunci intr.o curte a unei spalatorii. Pacat de frumusete de masina ca sta in ploaie neacoperita... si toata iarna a stat cu zapada pe ea. Nu stiu ce are de gand sa faca cu ea.... nici nu stiu daca e al omului care umbla cu ea. Pacat !!! (scuze daca mai e cineva din medias si a mai prezentat masina. recunosc ca nu am citit tot topicul.)

stefan_88 20-04-10 16:48

Quote:

Originally Posted by Tunelord (Post 3295006)
O sa va arat si eo o bijuterie de Cadillac Deville. Omul care umbla cu ea, umbla tot cu masini americane. Acum e cu un Lincoln Navigator. Toate sunt cu nr de america, dar nu stiu daca masinile ii apartin.

Povestea scurta a Cadillacului: a adus.o vara trecuta (2009) in Medias. Din cate stiu are un motor V8 destul de mare si a fost modificata in america: Suspensie pneumatica, jante Asanti pe 20", manere scoase. In grila din fata are niste goarne care folosesc aerul din siistemul pneumatic (mie nu imi place cum arata). La interior am vazut ceva combinatie de piele alba si albastra si daca nu ma insel si niste LCD.uri. Din cate am auzit eu, masina a fost lovita... dar reparata (aici in Medias). Eu cu ochi mei, nu am vazut.o lovita (doar din auzite). A tot circulat cu ea pana in toamna anului trecut cand intr.o dimineata... cand sa o scoata din garaj a luat foc ceva sub capota. Au venit pompieri... a mai stins el ce a putut, dar partea urata e ca masina sta abandonata de atunci intr.o curte a unei spalatorii. Pacat de frumusete de masina ca sta in ploaie neacoperita... si toata iarna a stat cu zapada pe ea. Nu stiu ce are de gand sa faca cu ea.... nici nu stiu daca e al omului care umbla cu ea. Pacat !!! (scuze daca mai e cineva din medias si a mai prezentat masina. recunosc ca nu am citit tot topicul.)

Chiar ca e o bijuterie ...pacat ca a ajuns in stadiul asta :(.

world cars 20-04-10 19:48

5 Attachment(s)
Camaro SS acum 2-3 ani in Pitesti.

adi_adyta 21-04-10 14:08

3 Attachment(s)
salut ,
cam cate fiero sunt prin tara ? sa si functioneze?
a mea inca merge si sunt mandru de ea.

Apropo se fac intalniri cu posesorii de americane?Attachment 1433113

Attachment 1433114

Attachment 1433115

DAFTEK 21-04-10 14:29

Quote:

Originally Posted by adi_adyta (Post 3297940)
salut ,
cam cate fiero sunt prin tara ? sa si functioneze?
a mea inca merge si sunt mandru de ea.

Apropo se fac intalniri cu posesorii de americane?Attachment 1433113

Attachment 1433114

Attachment 1433115

Felicitari, Nu cred ca am mai vazut un Fiero prin state de ceva ani de zile. Din pacate multe au ajuns kituri horifice dupa care prin cimitire. O masina superba.

Nu ar fi o ideie rea sa facem o adunare de americane la vara sau chiar o escursie mica in convoy la un gratar ceva :D. Eu am sa fiu prin tara in iulie daca se creaza ceva cu cea mai mare placere vin.

fester 22-04-10 07:33

1 pagina mai in spate si o sa vedeti si poze cu ultima intalnire de americane
noi suntem deja la a doua intalnire de acest gen
in caz ca vreti sa participati astept un PM si discutam detalii

Vulturica 22-04-10 09:27

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3293257)
Mai avem in P.Neamt si un Dodge Ram ( a lui Strungaru ) si am mai vazut pe la Girov un Lincoln ( asa mi s-a parut mie ) .
Ford-ul nu mai este in P.Neamt ...dar sigur e prin Romania :) .
Attachment 1430229Attachment 1430230Attachment 1430231

In Piatra Neamt mai aveti un Cadillac DeVille, Camaro Z28 5.7l V8, Pontiac Firebird etc. .. le au baietii de la AudioClass ;)

PS: La Tulcea sper sa ne intalnim careva dintre pasionati, eu cu Fester (C4) si Flexus (Camaro SS) o sa venim, daca e sa ne vedeti si astea nu ezitati sa ne atrageti atentia, mai schimbam o vorba / doua :-)

Urmeaza sa stabilim o a 3-a intalnire ;)

stefan_88 22-04-10 11:52

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Vulturica (Post 3300273)
In Piatra Neamt mai aveti un Cadillac DeVille, Camaro Z28 5.7l V8, Pontiac Firebird etc. .. le au baietii de la AudioClass ;)

PS: La Tulcea sper sa ne intalnim careva dintre pasionati, eu cu Fester (C4) si Flexus (Camaro SS) o sa venim, daca e sa ne vedeti si astea nu ezitati sa ne atrageti atentia, mai schimbam o vorba / doua :-)

Urmeaza sa stabilim o a 3-a intalnire ;)

Sa nu uitam si de Cadillac Fleetwood '85 tot de prin Neamt :) .
Attachment 1434354Attachment 1434355
Attachment 1434356Attachment 1434357

AudioClass 23-04-10 09:37

Quote:

Foarte frumos "asta micu" :) ! Pacat ca nu se ocupa nimeni de el!

stefan_88 23-04-10 11:55

Quote:

Originally Posted by AudioClass (Post 3303335)
Foarte frumos "asta micu" :) ! Pacat ca nu se ocupa nimeni de el!

Nu ai vrea sa il iei pe asta "micu" sa-l aduci in Piatra Neamt ?:)

florin_cars 23-04-10 22:19

eu nu inteleg un lucru, bine, la noi in tara multe sunt pe dos, sau de neinteles, dar cel putin la capitolul Americane, cand gasesti una si vrei s-o cumperi, iti cere si pe mama si pe tata, cand trec cativa ani, le vezi unele pe coclauri la diversi "ciobani"..chiar asa de ne/apreciate au ajuns la noi?
ca sincer mi-e greu sa inteleg, cum sa le cataloghez, ne/apreciate?! :shock: :evil:

eMH 24-04-10 10:00

Aşa se īntāmplă in general. Īşi ţin maşinile ca să nu le dea ieftin, şi pānă la urmă nu le mai dau pe nimic, că se duc dreacu...

AudioClass 24-04-10 10:01

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3303662)
Nu ai vrea sa il iei pe asta "micu" sa-l aduci in Piatra Neamt ?:)

Ar fi frumos ...dar cred ca vrea un pret marisor pe el:???:

2Peu's Exotics 24-04-10 12:36

Quote:

Imi poate face cineva rost de numarul proprietarului??Sunt destul de interesat de masina,dar si de starea ei.Oricum tablaria arsa trebuie inlocuita + motorul care banuiesc ca ii afectat destul de tare,instalatia electrica ,pernele de aer de pe fata.Oricum astept un PM daca ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon,eventual un pret sau mai multe informatii despre masina.Multumesc

Tunelord 27-04-10 19:34

Quote:

Originally Posted by 2Peu's Exotics (Post 3306383)
Imi poate face cineva rost de numarul proprietarului??Sunt destul de interesat de masina,dar si de starea ei.Oricum tablaria arsa trebuie inlocuita + motorul care banuiesc ca ii afectat destul de tare,instalatia electrica ,pernele de aer de pe fata.Oricum astept un PM daca ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon,eventual un pret sau mai multe informatii despre masina.Multumesc

eu am postat masina... si sunt din Medias. Pe proprietar nu il cunosc..dar stiu unde sta. Nu stiu daca masina e de vanzare. Cand il vad pe proprietar.. o sa il intreb...si o sa ii cer un nr de tel.

All times are GMT +2. The time now is 08:04.

- Copyright 2026 4Tuning