![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
pauza pe aici ce se intampla? eram obisnuit tot timpul cu ceva nou :D
|
Munca asta ma termina :D n-am timp sa ma gandesc la masina ..defapt la nimci altceva inafara de servici :D !! Abia astept sa treaca luna asta si jumate din septembrie !!
Cum trece august si am mai mult timp o sa comand oglinzile ! Fac planuri mari sa schimb motorul ! Vreau sa ma decid de unde cumpara si cine il monteaza pana vin acasa ! cand ajung sa merg direct la service :shock: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am zis ca schimb motorul ... n'am zis de care pun exact 8) si nici nu voi scrie aici sau pe alt forum ! Voi pune tot un 2.0 i si il omologhez ! Quote:
|
Am zis ca schimb motorul ... n'am zis de care pun exact 8) si nici nu voi scrie aici sau pe alt forum ! Voi pune tot un 2.0 i si il omologhez !
:) |
Quote:
|
Pe E bay am gasit cateva , pe la 200 si ceva de dolari de fibra si pe la 500 aia de carbon .
Quote:
|
Quote:
|
Am vrut sa pun 1.8 is dar nu gasesc "mester" capabil sa puna sus motorul :lol::lol:
Cum am zis..... pun 2.0 i cu acte OK , omologhez si jantele + folia fata si toba !!:shock: |
Quote:
|
Man, te rog mult mult de tot, fa poze la masina asta in Alicante. Cu palmieri. Du-o in portul turistic. Du-o in fata la Explanada de Espaņa. Du-o in portul ala mic de agrement de mai sus de SanJuan. Fa frate poze cu ea peste tot pe acolo, ca e PACAT!!!!
|
Quote:
|
Mama frate cati bani bagi in masinuta asta ! Tot respectul ... e bomba pe roti.
Cred ca toti banii care ii castigi mai adaugi cate ceva , am citit toate paginile :lol:. Bafta in continuare ! ;) |
Mersi mult ! Am bagat cam 30-35 % din ce am castigat in fiecare an ...poate mai mult ca am pierdut socoteala la maruntisuri
iA mai ramas partea grea ... motorul (2.0i pentru curiosisi vopsitul + daca o sa reusesc si evacuarea dubla :D Quote:
Quote:
M-am gandit sa adun mai multi bani si am lasat masina acasa ... daca o aduceam cheltuiam sigur 1500 e cu drumul si restul detaliilor 8) Poze o sa fac in metropola Timisoara cand e gata vopsita si completa :-P Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning