![]() |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
ma gangsta sti ce ii ala copil prost?????........kent e cel mai bun exemplu hai sa il lasam in pace!!
|
Quote:
am zis c-am auzit cum suna tobele, da n-am auzit muzica. danutzu, abtine-te ca inca nu m-ai sunat. |
ma incompetentule deja chiar ma enervezi !!!!
pai dadte-n gatu mati ma penalule!!! sa te sune politia ma io nu te sun!!!! imi cer scuze pt limbaju vulgar da am luat maxim dacia iti rup fashu la propriu!!!!!! |
zi-le Loredana ! :))
scuze si eu pt offtop |
:arrow: lll
|
1 Attachment(s)
Cj-05-jlo :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
poate masina ar fi din cluj da drumurile sigur nu-s din romania :P din pacate :(
|
nu e din romania, nici drumurile, nici politistii...nimic...masina a fost la un rally gumball 3000( pasionatii stiu despre ce e vorba) si a fost accidentata undeva in franta, daca bine imi amintesc...dupa cum vedeti chiar in fata deasupra placutei de inmatriculare e tricut unul din sponsori, Pacific Poker sau www.888.com . Am filmuletul pe undeva...numarul e mai lung, dar din cauza ca s-a lovit pe interiorul virajului de perete s-a rupt o bucata din el
|
ce beton ii ala cu vesta .. cu semnalizatoru ala in cizma =))
|
oare are senzor de disparitie?
|
Quote:
daca ai avea tu senzor de prostie in varful capului, farurile de la constanta ar deveni inutile... |
Quote:
ar da error senzoru....:))) |
Quote:
da na...singuru care o pus botu ii dacia-wrc, toata lumea sta linistita numa el se agita ca masina ii din cluj da drumurile nu. kent8 fara filtru....get a RL. |
daca are cineva poze cu Dodge Viper-ul rosu cu numere de America este bine venit sa le puna aici...mi-a fost dat si mie sa vad minunea...azi pa la ora 21 pe marinescu a trecut pe langa mine...e superb...sa vedeti ce lat e...si cum suna....pfuai de capu meu....
|
se pare ca mai sunt oameni care pun botu!
masina nu e din cj normal .. era asa doar o aluzie la ce am putea avea pe aici! intradevar masina a participat la gumball3000 ! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning