![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Aerodinamica? :lol:
|
Frumoase exemplare! Pozele sunt reusite de asemenea! Imi place acest trio reusit.
De Viperu' Competitione pot spune ca-i frumusel, spatele masinii nu ma atrage cine stie ce dar este bine pe ansamblu. Nu este o masina de strada oricum! Chiar si SEALD, macheta este una numai buna de avut in colectie. Totusi, preferat ramane Viperu' negru. Astept cu interes momentul cand iti vei cumpara primul model Porsche in colectie. :evil_laug |
Quote:
|
Quote:
|
Superb Viper, am crezut ca era cel BBurago (din poza preview) :lol: , dar dupa aia am vazut ca e un AutoArt frumos, o fi el sealed, dar tot arata bine, ca asa au putut lucra atent la exterior, fara sa-si mai bata capul cu interior, motor :-)
|
6 Attachment(s)
Am impresia ca bburago il face doar la 1:24. Cele 1:18 cred ca nu se mai fabrica, dar nu sunt sigur :)
Daca tot am fost azi liber, am facut si un alt set de poze cu una din machetele mele preferate: S-klasse 63AMG |
:shock::rockon: Suuuper! Imi plac mult pozele si macheta bineinteles
|
Păi şi daca este macheta ta preferată ...bagi doar 6 poze cu frumuseţea asta ? :sad:
|
Foarte bune pozele. De Mertz nici nu mai zic nimic ca e foarte tare. Bravo.
|
Quote:
Felicitari pentru macheta si poze, mergeau mai multe... |
frumos frumos:D
|
Da, deci da! Nu faci altceva decat sa ne incanti cu poze superbe si reusite cu o macheta ireprosabila! Bravo Andrei, continua ca faci treaba buna. :D
|
Ma bucur ca va place ultima prezentare. Nu am pus mai multe poze pentru ca macheta a mai fost prezentata odata, undeva prin pg. 18.
Pozele astea le-am facut odata cu cele de la battle renault 12. |
Vipera este absolut supeba arata intr-un mare mare maaare fel.Cred ca iti pica fata dupa ea daca o vezi pe strada la noi :D Iar MB-ul este...Fara cuvinte de bine facut si frumos ca model.felicitari ai niste modele absolut superbe.
|
o masina de exceptie, atat in realitate cat si in miniatura! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning