![]() |
blonda, eu n-o sa ma dau pe 14 pentru ca nu am masina pentru asta.. cu o dacie nu faci mare lucru decat daca iti pui alt motor pe ea.. si a mea nu cred ca ar suporta un motor de 1.6.. ar arata la fel de penibil ca celelalte carora li se lipeste bara din fatza de asfalt .. iar spatele e cumva in aer.. in schimb el cred ca o sa se dea..
tra, poate ca tu faci pregatiri pentru 14.. dar nu se poate sa faca CHIAR TOTI din cta.. |
je SLC!
fiecare isi face ce crede la masina si ce vrea el!pana pe 14 silentio stampa!cyaaa!
|
io unu ma gandesk sa nu ma dau pe 14 ... cred k zic pas .. vin doar k gura casca ... ma mai gandesk ... la fel k si mine gandesk multzi altii
|
nush daca ati vazut ... evo 8 ala din orash .. k veni vorba de barfe .. dar .. lumea barfeshte ... k va intra in MR :)
baiatu ( alex ) avea inainte audi ala allroad care`l rupea iarna trecuta in port :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:drunk: :drunk: :drunk: |
Sal ..am vazut si eu ieri la show evo ala gri ...banuiesc ca despre el vorbiti :D ..Intr-adevar face parte din Midnight ...i-am vazut stikerul pe luneta spate :wink: Respect alzz !!!
|
Re:
Quote:
apropo ... OCHELARII ca te sparg 8) 8) 8) 8) |
Re:
Quote:
lasa mah tuh sa fii sanatos ... oricum multzumesc pentru ajutor ... si scuze k asa tarziu dar abea acu am reushit sa intru pe forum :)) pc trouble |
vreau sa multzumesc tuturor celor care m`au ajutat la kogalniceanu ... dragos .. fik`u .. silviu zma`u ... si cei care erau p acolo k erau multzi multzumesk ...
BTW am paralizat 1 pereche de cauciucuri si am rupt frana de mana :)) |
La cat de frumos a fost nu mai conteaza :)
:peace: |
Re:
Quote:
m`am uitat si eu p filmuletz ... si faceam mai frumos daca veneam cu frana de mana stransa mai bine si nu p loc sa`l ard pe footix ... si daca nu o rupeam .. repet ... ieshea ceva mai frumos .. am vrut sa fac ceva mai mult ... |
nota 20 Psycho 8) 8) 8) 8) 8) 8)
|
unde gasesc si io autocolant?
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning