Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

CS-04-AZH 04-07-06 08:15

Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau

Deabea astept sa vad cand ii gata !!!!! sa vedem cum o sa arate finalul fericit al masinii :D mult succes in continuare Roby.......................

quick_5hifter 04-07-06 12:25

succes taule! nu te opresti aici, nu-i asa? stiam eu....abia astept sa dam o tura pe litoral sau in bucuresti...cu cele mai comune masini din romania (ca marci) dar totodata cea mai reusita dacie si cel mai alb tico :lol:

NILS_BUCURESTI 04-07-06 13:31

Bai FELICITARI pt ce faci cu masina !!! Acum numai Dacie nu mai este ! :) Super tare ... Tot asa ... ;)

TufY 04-07-06 17:21

la alte faruri te-ai gandit ??? sau daca bagi alte faruri trebuie modificata capota etc.......?
bafta si spor la munca

B-69-TAU 04-07-06 21:13

Quote:

Originally Posted by TufY
la alte faruri te-ai gandit ??? sau daca bagi alte faruri trebuie modificata capota etc.......?
bafta si spor la munca

alte faruri pt ce? sa o dau in kitch? ce nu pot face o dacie frumomoasa cu ce are ea? ha? asa vezi tu lucrurile? auzi schimba si tu farurile de golan! ce zici cum ar da?
de ce trbuie sa copiem tot timpul? nu putem face ceva frumos din ceea ce avea noi? trebuie imprumutat?

iasi_drifter 04-07-06 22:53

nu trebuie alte faruri. a iesit f bine asa. si nici alte stopuri nu trebuie... s-au vazut n experimente nereusite... is in topicul de kitch tuning...

TufY 05-07-06 11:06

mi se pare obosita oglinda (nu mai luceste e inchisa) de la astea ale tale si dau uratel ........ de asta ziceam

evill 05-07-06 15:47

Meseriasa masina. Insa are niste mici defecte: pe spoilerul din fata sub masca sunt niste denivelari. Incearca sa le indrepti sau sa le faci ceva ca dau aiurea. De prima oara cand am vazut si videoclipul mi-au sarit in ochi. A doua chestie prinderea spoilerelor, se vad urat niturile, ar fi frumos ceva zvelit fara imbinari la vedere. Dupa ce ii faci aceste noi imbunatatiri poate faci rost si de alte praguri ca din cate am vazut parca aveai praguri gti. Sa o stapanesti/conduci sanatos si sa ai grija de ea ca e meseriasa ;)

CisCo 07-07-06 02:29

Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!! B-69-TAU

Felicitari, o dacie la care s-a lucrat mult .se pare ca a meritat efortul ;)

Skillzu 07-07-06 02:39

Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!! B-69-TAU

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM
Prima berlina aparuta intr-un videoclip nu este TAU :P

La Familia, dacie berlina alba, pe care o lovesc cand vor sa o intoarca cu frana de mana? Batranii isi aduc aminte.

offtopic: masina apare in videoclip cum este lovita in dreapta spate.prima oara am avut impresia k a dat drumul brusc la ambreaj si i-a murit motorul dar era ceva suspect.se vede defapt cum este lovita din spate,masina stand pe loc.

c3-mad 08-07-06 14:11

Foarte tare arata masinutza ta .. :D ..nu incerca sa ii schimbi farurile ..laso asa ! si pot sa zic ca e una din foarte putinele dacii din romania(defapt din lume ..ca inafara de ro unde mai vezii dacii:D? ) care arata mijto .. :D incearca daca e si cu niste jentzi ..si po sa zic ca nu ai ce sa iti mai doresti dupa :D super masina ..sa o stapanesti sanatos !

B-69-TAU 08-07-06 15:37

7 Attachment(s)
c3-mad nu iti mai raspund ca nici macar nu te uiti la masina si postezi de dragul nr de posturi!
am jante!!!
in fine ce vreau sa va arat acum este ca am dat capota la desenat si am sa va arat in ce stadiu este ea acum...
baietii lucreaza f bine si cred ca va fii cea mai tare lucrare a lor, este dea dreptul criminala... pozele vor vorbi mai mult........

ggd_87 08-07-06 15:42

super tare. in legatura cu c3-mad,yo zic sa nu te agiti,nu vezi k are 17 ani! mai are pana isi ia permisu,poate si masina. ;)

laur200445 08-07-06 15:44

super misto ..cred ca va iesi ceva frumos mai ales ca va fi acoperita toata capota...spor la pictat in continuare..si astept sa vad rezultatul cat mai curand!:D

Mustang 08-07-06 15:45

lasati bai copii in pace, n-a avut el nervi de otel sa urmareasca toate posturile de pe aici ...
taule ... abea astept sa vad capota gata :)

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning