![]() |
Re: dacia 1300 black an fabr.1975
Quote:
bravo andrei pentru filmuletul facut ! |
Felicitari cristi pt ce-ai facut cu masina,si cei care au trecut prin momente (mai putin) frumoase inteleg....si noului proprietar felicitari pt masina achizitionata...mult succes si sa ai grija de ea...numai bine
|
Felicitari, ce sa zic, nu gasesc cuvinte, formidabil ce a iesit din masina, sa zic sincer, nu sunt fan de Dacia, dar sunt fan de Dacia 1300, todeauna am dorit si eu una ca asta, sa ai noroc si multi kilometri in continuare.
|
Quote:
Multumim inca o data pentru aprecieri! |
Un motor mai mare nu va primi si dansa? Daca nu mai mare ca cilindree macar unu turbo:) la cat e de frumoasa ar fi misto sa si fuga:D
|
Vom vedea si de motor dar putin mai incolo.:twisted:
|
Quote:
Bafta in continuare cu batrana:) |
masina arata bestial
felicitari pentru noua achizitie si cat mai multe modificarii pe viitor |
https://www.4tuning.ro/masini-tunate-...etro-9742.html :lol::lol::lol: numai cuvinte de bine se aud :X de aceasta masina :X
|
Foarte frumoasa....felicitari celui care i-a dat viata.
Masinile vechi au suflet. :) |
frumoasa bafta in continuare
|
Foarte frumoasă mașina!
Mi-aș dori să arate și break-ul meu așa. Felicitări vechiului proprietar pentru munca depusă. Chiar īmi pare rău că ai fost nevoit s-o dai. Felicitări noului proprietar pt achiziție, să ai grijă de ea. Eu zic că prețul a fost mic pentru cātă muncă, timp și bani s-a băgat īn ea. E pur și simplu priceless. Dacă aveam banii īn mānă nu cred că ezitam vreo clipă... |
i-am facut o poza in parcarea unui magazin din Iasi
https://img21.imageshack.us/img21/883/daciag.th.jpg intradevar e deosebita. |
7 Attachment(s)
N-am mai postat demult pe aici..pana acum masina a mai primit 2 anvelope noi Toyo CF1,vor urma si 2 pe spate.
Am inceput sa ne gandim din ce in ce mai serios la un 1.4 turbo de pe R5 GTT si speram ca in cel mai scurt timp sa il avem. Am mai reusit sa cumparam mici chestii cum ar fi lampile din portbagaj si manivelele pt geam originale de 1300. Urmeaza ca maine sa trecem de R.A.R:evil: si in rest benzina si polish pe buze:lol:. Va mai incant cu cateva poze.Vor mai urma... |
2 lampi transparente matuite sau cibie pentru semnalele fata ar merge pe masina, ar completa masca masinii:-P
Merita si masina asta un motor potent:D pus astfel incat sa nu fie data de gol, sa fie un Silent |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning