![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Asta cam are dreptate...deși, comportamentul asta nu face cinste nimănui....pe un om nu il faci sărac in fata!
Din partea mea, sper sa tii Oltcitu asta măcar cat l-am ținut si o sa il țin eu pe al meu, insa backgroundul tau nu prea sugerează asta! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Hai sa va zic ceva, pe vremurile cand aveam oltean...nu lucram, nu imi permiteam un proiect asa maret si aveam nevoie de o masina de zi cu zi. E uite ca acuma am reusit sa am o stare finaciara buna si sa imi permit. O sa vedeti la final si saptamana de vine, ajunge donatoru de organe si mai vedem dupa :rolleyes2 pana atunci, am scos masina ca doar a fost vineri si a reusit sa atraga multe priviri peste tot, si multe laude de ce sexy e :oops: traiasca Dre pentru munca! Sper s-o scot cat mai des pe strada ca merita sa fie privita! |
5 Attachment(s)
inainte am spalat masina bine, am pus bara fata sa stea mai bine si am rezolvat cotu de la busonu de benzina ca incepuse sa curga cand alimentam :lol: a si am dat polish la buzele de la jante, sa straluceasca din nou bine...si la toba :lol:
|
Quote:
Quote:
ps:uitase-m cum arata cu buzele polishate :mrhappy: |
hai ba ca e pizd# masina.....mie imi pare rau ca nu au decurs lucrurile cum speram la mine la serviciu. ca nu ma deranja sa dau banii pe el. dar daca nu erau ::lol:
cu toate ca de stat cu carpa pe ea eram in stare...parea proasta e ca l amine experienta "mecanica" nu prea ma ajuta :lol: |
Pe unde bantui vineri seara? ca nu prea recunosc locatia...poate o vad si eu pe undeva:-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
gata masina a intrat la caldura si se incepe munca la ea :oops: se schimba ambreaju primu, si dupa apar altele pe la motor. Curand si detalii 8)
|
Numai rachete in garajul ala =))
|
sa-mi bag picioru..ce bine e cu garaj
|
iti mai trebe ambreiajul ala de care am vorbit?
|
Quote:
|
Don eduardo...faci pe atotcunoscatorul vad...vrei masina? sari cu 1500E...o scapi din mainile nemilosului club de noapte...pentru cultura ta generala...masina are toata cursa ambreiajului 5 centimetri...nu are servodirectie , are jante si cauciucuri late si pe langa astea...are discuri la cutie, asa ca fum de la roti nu are cum sa vada...nu ai cum sa intelegi.
|
Ia gata cu off-topicul...e masina lui, sunt banii lui. Ca o face conserva sau nu, nu e problema noastra!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning