![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Foarte tari camoianele, am vazut unu dinasta cu stergatoarele ciudate pe viu in Tm sunt chiar impresionante.
|
Pe cat e de ciudat tot atat e de simpatic, nu am mai vazut.
Man e super imi plac modelele vechi de camioane:!::!::!: |
Foarte tare noua achizitie BMW. Camioanele sunt super amandoua, MAN-ul pentru simplul fapt ca e vechi si are farmecul lui, iar acel concept aduce ceva cu totul nou in lumea camioanelor. Astept prezentarea la 2000!
|
Felicitari pentru cele 2 modele de Mclaren,sunt superbe!:D
P.S:Sper sa pun si eu mana pe un exemplar 1:18 anul acesta! |
11 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pai la 1/18 a iesit de la AUTOart versiunea de strada (reproducerea mi se pare superba) si am auzit ca Minichamps va scoate versiunea GTR, insa nu stiu sigur... Pentru azi avem, un AUTOart 1/43, suspensie, directie ca de obicei:D: Mitsubishi Pajero Evolution |
E frumos pe culoarea asta si imi plac foarte mult pozele exact unde trebuiau:!::!::!:
|
Quote:
|
Foarte tare Pajero, chiar e frumoasa culoarea, si pozele sunt faine dar parca prea mare diferenta dintre el si iarba. Are detalii frumoase macheta, poate ii pui si un numar de inmatriculare ;).
|
Foarte fain Mitsu. E mult mai frumos decat al meu de Cararama. Si pozele sunt faine, in legatura cu ce a zis Remus ca iarba e prea mare, e in jungla domle, aia nu e iarba, sunt plante exotice :lol:.
|
Quote:
Quote:
|
E superba, si pozele sunt foarte foarte frumoase :D
|
1 Attachment(s)
Just arrived:
1/24 Franklin Mint '69 Chevy Camaro Indy 500 Pace Car Poze maine;) |
18 Attachment(s)
Cum am promis, azi voi prezenta macheta de la Franklin Mint scara 1/24 sosita ieri:
1969 Chevrolet Camaro Indy 500 Pace Car Am incercat sa surprind cat mai bine detaliile machetei in poze. Sa incep intai cu ambalarea machetei, vine in polistiren, cu mai multe compartimente, unde gasim o pereche de manusi, o ustensila pentru deschiderea capotelor, un plic cu certificatul de autenticitate al machetei (este o editie limitata de 5000 de modele, a mea are numarul 1284), o scrisoare de multumire din partea cmpaniei si o placheta gravata cu numele machetei pentru vitrina unde va fi expusa; de asemenea intr-un compartiment gasim soft top-ul. Trecand la macheta, este asamblata manual din peste de 100 de componente separate. Vopseaua si cromul sunt aplicate impecabil. Cele 2 dungi portocalii sunt pictate manual, la fel si logo-urile Indy 500. La interior, macheta este mochetata cu o catifea fina, scaunele sunt rabatabile, iar centurile sunt din piele. Gasim catifea si pe partea inferioara a fetelor de usi. In compartimentul motor gasim foarte bine reprodus V8-ul de 6,5 l, impreuna cu o gramada de cabluri, bateria, radiatorul. Capota este captusita cu material, la fel ca la masina reala. In portabagaj gasim roata de rezerva imbracata intr-o husa. Intorcand macheta, avem suspensii, arborele cardanic se invarteste odata cu rotile spate si mai exista o placuta care ateste faptul ca e editie limitata. Cam lung primul meu review(daca il pot numi asa), dar sper ca m-am descurcat! |
Pot sa-ti zic doar atat: WOW.
Superba. Felicitari! |
Superb! Bravo, asa achizitii sa tot vedem la tine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning