Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Opel Speedster vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/14863-opel-speedster-vs.html)

MadCow 20-04-08 21:16

Re: Opel Speedster vs. ???

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 1493995)
pai cum..?masina era pregatita de ceva vreme, cu mult inaintea lui pepy!

ce s-a defectat?

si eu sunt curios ce s-a intamplat, mai ales ca CZR spunea ca masina lui e bomba si ma gandeam ca o sa spulbere tot la Braila - de asta cred ca s-a defectat ceva.

TSC-Us 20-04-08 21:18

poate masina lui pepy este o bomba si a facut sa para ca este defecta!?:shock:

EvLSant0S 20-04-08 21:21

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 1494007)
poate masina lui pepy este o bomba si a facut sa para ca este defecta!?:shock:

valabil postul tau, rezonabil chiar, opelul e antrenat de fapt de un motor de avion ....
ce naiba ma ? cu sa gandesti asa ?

masina lu czr nu a functionat la potential maxim la braila , el stie cum a tras.. :) eu presupun ca la un .. 50% :)
cursa pepy vs czr nu a fost cursa ( eram la final ) cezar trecand cu vreo .. 60 pe langa linia de finish .. nu va mai cacati atata pe voi cu scenarii la care cel mai prost scenarist din lume ar rade ca e urat...
se pare ca nici de data asta nu vedem care-i mai rapid :)
data viitoare..

MadCow 20-04-08 21:21

felicitati pepy pt cursa!
CZR - se reediteaza cursa pe 3 mai? - bine ca nu a acceptat pepy chestia cu datul rotilor jos :)

TSC-Us 20-04-08 21:24

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1494013)
valabil postul tau, rezonabil chiar, opelul e antrenat de fapt de un motor de avion ....

masina lu czr nu a functionat la potential maxim la braila , el stie cum a tras.. :) eu presupun ca la un .. 50% :)
cursa pepy vs czr nu a fost cursa ( eram la final ) cezar trecand cu vreo .. 60 pe langa linia de finish .. nu va mai cacati atata pe voi cu scenarii la care cel mai prost scenarist din lume ar rade ca e urat...
data viitoare..

ma bucur ca nu ti-ai dat seama de ironie.
ce usor esti pacalit...

felicitari pepy!

MadCow 20-04-08 21:25

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1494013)

data viitoare..

corect....insa de data asta pepy a fost mai rapid. nu cred ca e vina lui ca masina lui cezar a avut probleme. dupa rezolvare se poate schimba balanta, insa pana atunci pepy e castigator.
nu tin partea nimanui, dar asa cred eu ca e corect.

26WRC 20-04-08 22:01

https://www.youtube.com/watch?v=0n3VOJYbENc
felicitari pepy!
asteptam revansa..

F_L_R 20-04-08 22:01

-I mi pare rau ca nu am vazut aceasta cursa cu masinile la capacitate maxima......pacat ca Czr a suferit defetiunea care se pare ca nu sa rezumat doar la un furtun spart. Acum tr"e sa vin si de 1 Mai.
-Felicitari Pepy masina trage f bine .

Pinky 20-04-08 22:03

Felicitari Pepy! :D

Comentariile sunt de prisos... victoria nu e reprezentata doar de cursa. Ca sa castigi iti trebuie sa poti sa si iti faci masina sa nu piarda 3 furtune pe drum la prima talpa.

Parerea mea :lol:

Horhe_STI 20-04-08 22:19

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1493895)
iar pepy a fost distrus de un evo :)

Pepy s-a dat cu evo ala pe lowboost ... s-a intors de la cursa cu czr-ul inapoi la start pe low si a uitat-o asa. Insa cel cu evo a fost indeajuns de ok incat sa se mai dea inca o data cu el, si au terminat buza in buza....

CZR 20-04-08 22:51

pe drum am observat k masina nu mai mergea la boost maxim nici macar pe harta de 1,5dar am sperat k nu e ceva grav.knd ne-au pus la tur demonstrativ am schimbat harta de 2,5 si tragea ca un cur masina
furtunul de la turbo era rupt,fapt constatat de kwx,de mine,de tipul cu evo din braila,de tea,turcu,frigider...adica multa lume
knd a vazut si pepy furtunul a inteles de ce m-a batut,i-am zis sa ne mai dam o data,la kre mi-a zis k am avut o sansa...asta spune mulet despre fair play sau orice vreti voi sa-i ziceti la caracter
dak voua vi s-a parut k masina mea atata poate...atunci o sa aveti mari surprize la legalele urmatoare
furtunul meu era praf,l-am pus pe al lui tea de la s3 lui...a fost o imbunatatire,dar cred k mai e vorba ori de turbina ori de ceva bujii...fise...iar...eterna lor boala
masina mea nu a fost demult gata ci joi seara i-am facut softul,aviz amatorilor
dak pepy era asa sigur pe victorie,oare de ce s-a nu a acceptat 2 din 3 cum s-a zis pe topic,knd culmea...m-ar fi batut oricum
ma mir cum de am batut si s3 lui bbn in semifinala la presiune 1 bar din 2,5
dupa cum am spus si aici...poate dumnezeu a vrut k la mare sa fie decisiva...asa k draga pepy ... ne vedem la mare unde ma voi asigura sa pun bujii si fise noi chiar la start

Calimero2003 20-04-08 22:59

Felicitari lui Pepy...
Insa, cei care cunosc cat de cat ceva despre motoare,NU CEI CARE SUNT " TASTANGII" gem Mafia ala .... isi dau seama ca masina lui CZR`ul nu am mers nici pe departe la potential ... omul sigur a patit ceva la masina .... iar intelegere pt el nu au decat persoanele care au bagat bani IN MOTOR ... nu cei care au facut un chip si au montat un filtru sport .... motoarele care sufera modificari majore pot suferii defectiuni la fel de majore in orice clipa ... se pare ca CZR`ul a avut un adsfel de ghinion .... i spun ghinion pt ca sunt 100% convins ca masina a patit ceva.
P.S. - pt persoana aia cu nick de copil de gradinita,Mafia .... , prietene inca mai suferi?

mpa 20-04-08 23:02

the saga continues.... race we must

baubau racing 20-04-08 23:41

Quote:

Originally Posted by Horhe_STI (Post 1494134)
Pepy s-a dat cu evo ala pe lowboost ... s-a intors de la cursa cu czr-ul inapoi la start pe low si a uitat-o asa. Insa cel cu evo a fost indeajuns de ok incat sa se mai dea inca o data cu el, si au terminat buza in buza....

Buza in buza dar ratind a doua si a treia. Oricum nu are importanta. Ca vei cistiga cu un cm sau 100m tot cistig se chiama.

daniwmk 20-04-08 23:42

Quote:

Originally Posted by Horhe_STI (Post 1494134)

lasa faza cu low boost ca a zis si pepy ca nu are sanse la evo momentan
a doua oara cand s-au dat evo a limitat si 2 si 3 si tot a terminat in fata (iar faptul ca pepy a fost in fata pana pe ultimi 50 m unde a recuperat evo-ul care e 4x4 cred ca spune multe despre puterea pe care o dezvolta masina)
cred ca nu e corect sa comentezi tu despre ce s-a intamplat ... mai bine ar fi sa scrie cei 2 participanti

ps - de la comentarii genul buza in buza ies discutii aiurea si pepy a recunoscut ca evo a fost in fata chiar la finish dupa cursa

All times are GMT +2. The time now is 23:54.

- Copyright 2026 4Tuning