![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
eu ziceam ca arata la fel....
Pt seby : Dacia aia are tractiunea pe spate?? :O Pt toti : Hyundaiu meu nu il face nimeni?? :( pls |
tiam explicat ca e concursul 4tuning days in desfasurare. daca mai ai rabdare... poate dupa!
|
1 Attachment(s)
da stiu...e concursul 4tuning DAYS...dar in 10 minute asa repede nu o face nimeni?
P.S. intre timp s-a schimbat ceva la mashina :X:X sper sa va dati seama singuri...:X:X :rolleyes2 |
Jantele. F misto de altfel. Ti-o desenez io. Stai linistit.
|
............
|
eu inca mai astept aia.....
|
frate dydy andrey...nu e nimeni obligat sa iti faca tie un desen cu masina ta...te rog nu mai posta aiurea, de dragul de a posta...am vazut toti cererea ta, daca o sa avem timpul si cheful necesar, vreunu dintre noi o sa il facem...
|
dydy andrey, ti-am zis ca-ti fac masina...sunt singurul care a acceptat sa ti-o faca din cate vezi. tu ma si presezi acum? hai ca nu mai fac nimic. sa vedem cine ti-o deseneaza. auzi tu. dupa ce zic ca ti-o desenez, acum mai si vii cu comentarii de genul: .......... sau "inca mai astept". asteapa amice. sa vedem cine ti-o face.
|
3 Attachment(s)
un virtual la astea?:D:D:D
|
aici e freehand...nu ma pricep, dar pentru virtual banuiesc ca iti trebuie poze de o calitate mai buna
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multam! e faina! incepusera baietii sa zica, ca nu mi-o mai face nimeni si m-am apucat si eu de desenat...si mi-am facut-o singur >:P:ashamed:
|
Arata bine.Succes la tuning,sper so faci cun iti doresti!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning