![]() |
Re: discutii Satu Mare
este zapada in sm??? sau asteptati sa vina?
|
in aer se simte de azi dimineata.... pe jos inca nu se vede nimic. Speram pe diseara.
|
:) zapada .....abia astept, si clar tre sa facem un filmulet mai multi. Byrons , Raul ce ziceti mergem la una?
raul tu poti si acuma ca tu n-ai treaba noi un pic mai greu. |
hey .. poate vin si eu ... :)
numa` dak te sun ... sa ai telu` deschis .. :P nu ca data trecuta |
Quote:
|
Quote:
|
din ce am vazut eu pe net...nici urma de zapada...de craciun a fi tot asa...se anunta doar ploi...:O...asta e...speram k la anu sa fie ceva makr...
|
si apoi de ma pun eu sa trag de frana de mana k iarna trecuta...sigur raman cu ea in mana...:(
|
baietii, nashpa treaba. se pare ca m-a inselat nasul meu de "fata mare".
|
Doar ploaie..de era mai frig ningea.
|
cica in seara de craciun va ninge:-P
|
atunci... o sa fie intalnire a membrilor dupa ...
ca in seara de craciun .. toata lumea e cam ocupat ;) cel putzin asa ma gandesc eu :D |
criware da ai ramas cu ea in mana?:)mai mai....ai tras-o prea tare:),sa stii byrons ca te-ai cam inselat si cam ne-am inselat si noi in privinta zapezii,fain ar fi macar de craciun si rev sa fie zapada,is curios cat o sa dureze iarna acuma,poate vine mai tarziu si o sa schiem si in Aprilie:)...cine stie,bine zici Spark...in seara de craciun si eu ma intalnesc cu D'l Alcool si ma iau la tranta cu el....greu a fi:):)
|
dragii tatei, daca ninge, facem de o intilnire printre craciun si rev? asa, intr-o parcare?
|
eu vin dak o sa fie zapada :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning