Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

Fram 24-10-07 01:35

Re: accidente in bacau

ce copii prosti.. mai bine sarea de pe bloc decat sa faca necaz si altuia.. acum saracul om umbla pe la politie.. anchete.. din cauza unei dragoste de scurta durata...

JUPAN_EMY 24-10-07 02:29

off topic - scurta durata - lunga durata mai conteaza ? noi ce mai trageam "si noi" ?

Al3xxx 24-10-07 10:30

2 Attachment(s)
si 2 poze de aseara ...
soferul si nevasta nu isi mai reveneau... in cauza la o proasta care a vrut sa se arunce in fata unei masini (si-a gasit si masina buna pt asta pug 107 :)) mai bine sarea in fata trenului ca ala sigur o rezolva... :)) glumesc
totusi e jale... la 17 ani cat s-a zvonit ca are fata sa faci asa ceva ... e o chestie care pune multe intrebari despre copii astia care se afla pe alta planeta,si care cred ca moartea e singura scapare sau daca mor ,se trezesc si o iau de la capat

Bmw_Rulllzzz 24-10-07 10:46

copii facuti noaptea:rolleyes2

aleks 24-10-07 15:14

nu... copii debusolati... mi-e mila de ei... dar asta pt ca privesc dinafara, daca eram in locul soferului imi trecea mila sigur :)

Andr3i 24-10-07 15:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 1162001)
mai baieti... ieri ( duminica 21 oct 2007 ) am mers pana la Tescani 35 km si am vazut 5 accidente ! dadada 5 !!! ieri a fost circul ala de vreme cand a inceput sa ninga ! Conduceti atent !

Pai daca se intampla atatea accidente la atata zapada apai la iarna ce o sa mai fie. Ca idee uite ce am prins eu weekendu asta la Predeal :lol: cu cauciucuri de vara :lol:

aleks 24-10-07 15:42

vai viata :)
si cum ai mers?
sau s-a topit pana sa misti masina?

Andr3i 24-10-07 16:15

Am facut 5 ore jumate pana la Bacau... In serpentine pana in Brasov, cu a1a lasata liber (adica 10-15km/h) :) Pe la Oituz am stat o ora degeaba ca a cazut un mare copac pe strada si era blocata circulatia... Oricum Predeal - Oituz numai zapada de la 15 la 30cm. Nasol, s-a lasat cu emotzii mari :) Sa fi vazut pe Oituz cate masini au iesit de pe strada ca franau inainte de curbele de 180 de grade.

JUPAN_EMY 24-10-07 17:01

hmm ... la Predeal ca bogatiii ... bravo mai IAD ! spor la treaba in continuare :))

kristofer93 24-10-07 19:30

Are cineva idee cat de afectat e drumul spre Moinesti-Comanesti ?

Al3xxx 24-10-07 20:23

Quote:

Originally Posted by kristofer93 (Post 1165769)

copilu nush ce cauti tu pe forumul asta ...
ai nevoie de material pt site ???
el este baiatul care la dat la el pe site pe ala cu passatul de s-a intors in fata la ciupercute...
deci ... mare grija...

kristofer93 24-10-07 20:37

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1165880)
copilu nush ce cauti tu pe forumul asta ...
ai nevoie de material pt site ???
el este baiatul care la dat la el pe site pe ala cu passatul de s-a intors in fata la ciupercute...
deci ... mare grija...

Fara suparare...
Scrie ca nu ai voie minorii?

Aveam nevoie de o informatie, dar se pare ca altii, ca multi deasemenea o spun pe aceeasi "el e un copil...naiv , nu stie nimic" nu?

Andr3i 24-10-07 21:16

Quote:

Originally Posted by kristofer93 (Post 1165769)

Asta e intrebare de "accidente in bacau"? You are offtopic :evil:

Al3xxx 25-10-07 01:54

Quote:

Originally Posted by kristofer93 (Post 1165911)
Fara suparare...
Scrie ca nu ai voie minorii?

Aveam nevoie de o informatie, dar se pare ca altii, ca multi deasemenea o spun pe aceeasi "el e un copil...naiv , nu stie nimic" nu?

da ce stii tu si nu stim noi ???la 14 ani ce ai putea tu sa stii ?

ma scuzi aleks pentru offtopic !

aleks 25-10-07 10:42

data viitoare incearca sa postezi la help, sau pe cafenea intrebarile care nu sunt legate strict de ideea topicului
hai sa depasim subiectul.
are cineva poze cu masina "sifonata" ieri cand s-a rupt podul de la serbanesti?

All times are GMT +2. The time now is 16:45.

- Copyright 2026 4Tuning