![]() |
Re: accidente in bacau
ce copii prosti.. mai bine sarea de pe bloc decat sa faca necaz si altuia.. acum saracul om umbla pe la politie.. anchete.. din cauza unei dragoste de scurta durata...
|
off topic - scurta durata - lunga durata mai conteaza ? noi ce mai trageam "si noi" ?
|
2 Attachment(s)
si 2 poze de aseara ...
soferul si nevasta nu isi mai reveneau... in cauza la o proasta care a vrut sa se arunce in fata unei masini (si-a gasit si masina buna pt asta pug 107 :)) mai bine sarea in fata trenului ca ala sigur o rezolva... :)) glumesc totusi e jale... la 17 ani cat s-a zvonit ca are fata sa faci asa ceva ... e o chestie care pune multe intrebari despre copii astia care se afla pe alta planeta,si care cred ca moartea e singura scapare sau daca mor ,se trezesc si o iau de la capat |
copii facuti noaptea:rolleyes2
|
nu... copii debusolati... mi-e mila de ei... dar asta pt ca privesc dinafara, daca eram in locul soferului imi trecea mila sigur :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
vai viata :)
si cum ai mers? sau s-a topit pana sa misti masina? |
Am facut 5 ore jumate pana la Bacau... In serpentine pana in Brasov, cu a1a lasata liber (adica 10-15km/h) :) Pe la Oituz am stat o ora degeaba ca a cazut un mare copac pe strada si era blocata circulatia... Oricum Predeal - Oituz numai zapada de la 15 la 30cm. Nasol, s-a lasat cu emotzii mari :) Sa fi vazut pe Oituz cate masini au iesit de pe strada ca franau inainte de curbele de 180 de grade.
|
hmm ... la Predeal ca bogatiii ... bravo mai IAD ! spor la treaba in continuare :))
|
Are cineva idee cat de afectat e drumul spre Moinesti-Comanesti ?
|
Quote:
ai nevoie de material pt site ??? el este baiatul care la dat la el pe site pe ala cu passatul de s-a intors in fata la ciupercute... deci ... mare grija... |
Quote:
Scrie ca nu ai voie minorii? Aveam nevoie de o informatie, dar se pare ca altii, ca multi deasemenea o spun pe aceeasi "el e un copil...naiv , nu stie nimic" nu? |
Quote:
|
Quote:
ma scuzi aleks pentru offtopic ! |
data viitoare incearca sa postezi la help, sau pe cafenea intrebarile care nu sunt legate strict de ideea topicului
hai sa depasim subiectul. are cineva poze cu masina "sifonata" ieri cand s-a rupt podul de la serbanesti? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning