Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

pustiu_FUG 27-09-10 10:54

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

S-a vedem pana atunci mai am diverse chesti mici:( , playerul a luat-o razna..imi zgarie CD-urile in prostie, suruburi lipsa:lol:, etc etc...

Pana una alta, cine ar putea sa imi faca un VT cu masina si sa aibe doar capota albastra dar ceva cat mai real:oops:

sar'na!

pustiu_FUG 28-09-10 11:57

4 Attachment(s)
New picture...

p.s. rama de la proiectoare sa o fac albastra sau neagra?:-?

NXdev 28-09-10 12:00

Negru :D.

B-99-SAA 28-09-10 12:06

Unde ai mai facut ma si pozele astea? Numa d-astea cu dambovita, cu poduri, sa vedem unde mergem data viitoare :lol: Eu as fi zis sa faci tot albastru in bara acolo, inclusiv ce tine de proiectoare, sa se vada numa proiectoru in sine si restu sa fie la culoare. Apropo, parca are luft bara spate pe dreapta... Sau mi se pare? :???:

NXdev 28-09-10 12:11

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3688442)
Unde ai mai facut ma si pozele astea? Numa d-astea cu dambovita, cu poduri, sa vedem unde mergem data viitoare :lol: Eu as fi zis sa faci tot albastru in bara acolo, inclusiv ce tine de proiectoare, sa se vada numa proiectoru in sine si restu sa fie la culoare. Apropo, parca are luft bara spate pe dreapta... Sau mi se pare? :???:

Parca parca are un luft :D, ce ...numai eu sa am :)).Si negru s-ar vedea bine fiindca se camufleaza proiectoarele.

pustiu_FUG 28-09-10 12:25

Pe la pitesti sunt facute, tragem la poduri:lol::lol:, o sa incerc cu albastru rama daca nu neagra inapoi...si astept un virtual cu , capota albastra sa vedem ce si cum...ca trebui vopsita, autocolantul nu rezista pe forma mea:sad:

LE: ce luft am la bara?:-)

pustiu_FUG 28-09-10 16:55

2 Attachment(s)
Oglinda vopsita:lol: si cealalta si sa fac, capota albastra?:-?
si o intrebare, cum pot sa lipesc autocolant de manerele exterioare? ca nu vrea sa stea:((

Alex30 28-09-10 17:29

Capota arata bine si albastra...eu as opta pentru albastru. Nu zic ca neagra arata rau dar prefer in culoarea masinii. Acum decizia finala e a ta. Ca sa lipesti autocolant pe manerele exterioare mai intai trebuie sa le vopsesti ca sa tina autocolantul iar daca te gandesti sa le vopsesti nu uita sa dai cu Plastofix mai intai. :D

pustiu_FUG 28-09-10 19:14

Capota m-a gandesc...parca tot un negru perlat cu albastru ma atrage decat albastru simplu:lol: vedem..la manere m-am gandit la alta metoda...sa dau cu lac peste ele ca se lipeste autocolantul si de lac... de vopsea parca mai greu si plus ca la manere este mai uzat decat orice alta parte:-)

asa..si astept sa fac bani pentru arcuri:lol:

Alex30 28-09-10 19:36

Eu stiu ca am vrut sa imi colantez inainte cand avea partea neagra la ambele bari...si am vrut sa colantez in alb si mi-au zis ca nu tine si ca trebuiesc mai intai vopsite. De lac nu stiu ce sa zic sincer.

Gata te dai low a ?...hai ca te asteptam cu arcurile :-)

pustiu_FUG 28-09-10 20:27

2 Attachment(s)
L O W8)

din cateva motive:

1:aspect
2:mor cand pun frana si cand plec si vad masina cum se balanseaza in fata si in spate
3:am varsat zilele trecute un pahar de suc pe mine intr-o curba :)) de toata frumusetea:lol:

= din aceste motive LOW:)))

pun o poza cu low style si jante stock:oops:si cum v-a arata cu toba sport:X

B-99-SAA 28-09-10 20:36

Bai boss, deci eu zic asa... sa facem capota albastraaaaa :lol: Da' o facem pe masina ca iar ne bate surubu :twisted: Si zic sa iei arcuri mai intai de toate! Apropo, daca pui arcuri o lasi fara capace... arata demential! E un Golf V pe la mine pe aici lasat maxim si cu jante de tabla, e criminal!! :shock: Si la montaj sa nu te prind ca te duci la service pentru 4 arcuri ca arunc cu alea vechi dupa tine :lol: Le punem noi ca doar n-o fi prima data (la mine si la Alex sigur nu e :D), doar ca mutam locatia, nu mai stam pe dambovita... vedem atunci, tu ia arcurile :D

Robert_MNW 28-09-10 20:38

Gata...o lasi pe burta acum:-) nu ziceai ca nu e de tine :lol: Arata mult mai bine joasa dar trebuie jante! Capota vine mult mai bine albastru!!!;)

pustiu_FUG 28-09-10 20:42

Liviu multumesc pentru ajutor m-ai scapat de o cheltuiala:D cu bani aia bagam ceva roz:lol:, cat despre jante:-? vedem cu sau fara capace..eventual fara dar cu buza vopsita gen Alex
Robert da, chiar daca nu o am la inima, dar numai ..vreau suspensie...este altceva..vreau sa stau drept pe drum m-am saturat sa ma tot balansez sa ma tot clatin etc...sau si cand schimb viteza mai vad pasageri ca dau din cap:lol: numai merge asa:)) acum cu un dinte in plus sau in minus tot acolo ajung:lol: si cant despre drumetii..pe jos de acum inainte:lol::lol:, jante..robert crede-ma nu vor urma prea curand dintr-un sigur motiv si acela ca dabea am rezolvat problema cu directia tremuratul etc...deci jante daca iau, vreau sa iau ceva nou nu sa iau la mana a doua si sa imi tremure la 80km/h:(, capota nustiu ma gandesc:-)

bib_andrey 28-09-10 21:02

Arata mai bne albastra capota..parerea mea..

All times are GMT +2. The time now is 07:35.

- Copyright 2026 4Tuning