![]() |
Re: salut
Quote:
imi pare rau dar nu este solutie pentru problema dvs. _________________________________ Quote:
imi pare rau dar nu execut nici reconditionari si nici modificari pe genul acesta de stopuri. ________________________________ Quote:
am nevoie obligatoriu de o carcasa pe ce sa pot executa, in aer nu execut nimic. ________________________________ Quote:
va pot ajuta cu un geam clar iar in legatura cu carcasa sa ma pot exprima trebuie sa o vad. Poate niste poze din mai multe unghiuri ne vor fi de folos. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
am inteles,multumesc frumos!
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
O carcasa nu am ca v-as trimite...insa daca va trimit un mulaj din lut sau din fibra de sticla v-ar ajuta?
|
salut .. revin cu intrebarea ,dupa un an si 5 luni :lol::lol:
pt a4b5 daca ai facut matrita pt faruri ? |
64 Attachment(s)
Quote:
_________________________________ Quote:
_________________________________ Up ^^ la produsele pentru daciute _________________________________ Intre timp : - reconditionat stop bara Reanult Master - reconditionat stop Peugeot 106 - set geamuri clare Dacia Cn3 - curatat far E-Classe - reconditionat semnal in oglinda E-Classe - curatat far E-Classe - reconditionat stop Audi 80 - set geamuri clare Passat B4 - reconditionat proiector Audi 100 - reconditionat stop Audi A4 - reconditionat stop bara Landrover Freelander - polish + u.v nou far Audi A6 - curatat set faruri E-Classe - executat geamuri clare semnal + joeymode Passat B3 - executat cutie transport copii - executat set geamuri clare Passat B3 - executat cutie Scoala - reconditionat stop bara Ford Focus - reconditionat far Ford Scorpio - curatat far E-Classe - executat cutie Scoala Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
ma intereseaza pretul ptr.un set faruri cielo(doar geamul clar)
multumesc. |
Quote:
Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Sticle clare Tico? Ai matrita? Pret?
|
1 Attachment(s)
Salut, pt stopuri Passat, modelul din poza, se poate face ceva pe ald transparent mat sau cu dungi exact ca originalul?
|
Salut. As dori si eu un set de sticle de VW T4(ca cele de la pag 46).Imi puteti da un pret?
|
66 Attachment(s)
Quote:
imi pare rau dar nu am matrita pentru Tico. Daca doriti se poate matrita si executa ulterior geamuriile clare daca imi puteti da 2 sticle oem iar pretul este 150 lei setul de geamuri. ______________________________ Quote:
pentru modelul dvs de stop se gasesc multe modele tuning si relativ ieftine. ______________________________ Quote:
setul de geamuri ies la 150 lei + transport iar este ATENTIE ! pentru modelul pe garnitura. In cazul care doriti sa comandati ma puteti gasi la numarul de telefon 0742036263. Stima. _______________________________ UP^^ la produsele pentru daciute ! _______________________________ Intre timp : - Conversie complecta Nissan Micra (geamuri clare, proiectoare bi-xenon MiniMorimoto H1, Joey mode) - carcasa Scoala auto - curatat far E-Classe - executat geam far Autobus - executat set geamuri clare de far Golf3 - executat set geamuri de far camion Mercedes - executat geam proiector Audi A4 - executat set geamuri clare proiectoare Landrover Freelander - reconditionat stop Jeep - curatat far E-Classe - set geamuri clare Cielo ! Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut poti sa faci geamuri clare pt proiectoarele de bmw e30 facelift? uite si o poza sunt incercuite cu rosu.
|
1 Attachment(s)
am uitat poza...:shock:
|
Quote:
Quote:
imi pare rau dar nu va pot ajuta cu executatia acestor geamuri. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut
stopuri pt logan ph2 puteti sa faceti? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning