Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

hadpeter 16-09-12 06:43

Re: salut

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 5168632)
Buna ziua . M-ar interesa un pret pt reconditionarea farurilor la un passat b4 . Ma intereseaza strict oglinda farului. Ii umpic matuita

Sanatate,
imi pare rau dar nu este solutie pentru problema dvs.

Quote:

Originally Posted by pui de drac (Post 5169641)
Salut, poti face urmatoarea golanie?

Eu vin cu stopurile si cu ornamentul central exact cum sunt in prima poza. Vreau sa rearanjez culorile pe verticala in asa fel incat sa iasa ca in a doua poza. Le voi suprapune, evident, peste becurile necesare fiecarei culori. Mai precis, vreau doar luminile de mers inapoi sa ramana albe,in dreptul locului original unde e alb dar ceva mai inguste, mutate spre interior, restul pot ramane rosii complet. Ornamentul de pe portbagaj il vreau scurtat la cca 1 cm distanta de numarul de inmatriculare, in asa fel incat sa dea impresia de doua stopuri diferite, ca in a doua poza.

Crezi ca poti face asa ceva?

in mare ar trebui sa iasa cam ca in a 3-a poza, dar cu aranjarea culorilor pe verticala ca in poza nr 2

Salut,
imi pare rau dar nu execut nici reconditionari si nici modificari pe genul acesta de stopuri.

Quote:

Originally Posted by schumaker (Post 5172931)
Va salut.Puteti confectiona stopurile de la masinuta pe rosu?Nu au rama nu au nimic decat sticla.Attachment 2551731

Sanatate,
am nevoie obligatoriu de o carcasa pe ce sa pot executa, in aer nu execut nimic.

Quote:

Originally Posted by simidsm (Post 5174855)
poti sa refaci un far de golf 3 angel eyes ?? ii sparta sticla si carcasa de plastic.interiorul ii bun ,mai am ceva bucati ramase ,le pot trimite toate.

Salut,
va pot ajuta cu un geam clar iar in legatura cu carcasa sa ma pot exprima trebuie sa o vad. Poate niste poze din mai multe unghiuri ne vor fi de folos.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

pui de drac 16-09-12 18:35

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

am inteles,multumesc frumos!

schumaker 17-09-12 19:23

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

O carcasa nu am ca v-as trimite...insa daca va trimit un mulaj din lut sau din fibra de sticla v-ar ajuta?

DANY SXX 21-09-12 08:39

salut .. revin cu intrebarea ,dupa un an si 5 luni :lol::lol:
pt a4b5 daca ai facut matrita pt faruri ?

hadpeter 23-09-12 08:50

64 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by schumaker (Post 5177328)
O carcasa nu am ca v-as trimite...insa daca va trimit un mulaj din lut sau din fibra de sticla v-ar ajuta?

Nu, imi pare rau.

Quote:

Originally Posted by DANY SXX (Post 5181749)
salut .. revin cu intrebarea ,dupa un an si 5 luni :lol::lol:
pt a4b5 daca ai facut matrita pt faruri ?

Salut, acelasi raspuns Nu si nici nu cred ca am sa confectionez.

Up ^^ la produsele pentru daciute

Intre timp :
- reconditionat stop bara Reanult Master
- reconditionat stop Peugeot 106
- set geamuri clare Dacia Cn3
- curatat far E-Classe
- reconditionat semnal in oglinda E-Classe
- curatat far E-Classe
- reconditionat stop Audi 80
- set geamuri clare Passat B4
- reconditionat proiector Audi 100
- reconditionat stop Audi A4
- reconditionat stop bara Landrover Freelander
- polish + u.v nou far Audi A6
- curatat set faruri E-Classe
- executat geamuri clare semnal + joeymode Passat B3
- executat cutie transport copii
- executat set geamuri clare Passat B3
- executat cutie Scoala
- reconditionat stop bara Ford Focus
- reconditionat far Ford Scorpio
- curatat far E-Classe
- executat cutie Scoala

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

sorin350 23-09-12 11:33

ma intereseaza pretul ptr.un set faruri cielo(doar geamul clar)
multumesc.

hadpeter 30-09-12 19:45

Quote:

Originally Posted by sorin350 (Post 5184105)
ma intereseaza pretul ptr.un set faruri cielo(doar geamul clar)
multumesc.

Banuiesc ca dvs sunteti clientul cu geamuriile clare pentru Cielo din CT ... am discutat deja si de indata ce le execut tot le pun la drum inspre dvs.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Bogyciu 30-09-12 19:48

Sticle clare Tico? Ai matrita? Pret?

melcu_melcut 01-10-12 15:37

1 Attachment(s)
Salut, pt stopuri Passat, modelul din poza, se poate face ceva pe ald transparent mat sau cu dungi exact ca originalul?

claudelusb 04-10-12 08:06

Salut. As dori si eu un set de sticle de VW T4(ca cele de la pag 46).Imi puteti da un pret?

hadpeter 04-10-12 17:21

66 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 5192817)
Sticle clare Tico? Ai matrita? Pret?

Salut,
imi pare rau dar nu am matrita pentru Tico. Daca doriti se poate matrita si executa ulterior geamuriile clare daca imi puteti da 2 sticle oem iar pretul este 150 lei setul de geamuri.

Quote:

Originally Posted by melcu_melcut (Post 5193769)
Salut, pt stopuri Passat, modelul din poza, se poate face ceva pe ald transparent mat sau cu dungi exact ca originalul?

Salut,
pentru modelul dvs de stop se gasesc multe modele tuning si relativ ieftine.

Quote:

Originally Posted by claudelusb (Post 5197137)
Salut. As dori si eu un set de sticle de VW T4(ca cele de la pag 46).Imi puteti da un pret?

Sanatate,
setul de geamuri ies la 150 lei + transport iar este ATENTIE ! pentru modelul pe garnitura. In cazul care doriti sa comandati ma puteti gasi la numarul de telefon 0742036263. Stima.

UP^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp :
- Conversie complecta Nissan Micra (geamuri clare, proiectoare bi-xenon MiniMorimoto H1, Joey mode)
- carcasa Scoala auto
- curatat far E-Classe
- executat geam far Autobus
- executat set geamuri clare de far Golf3
- executat set geamuri de far camion Mercedes
- executat geam proiector Audi A4
- executat set geamuri clare proiectoare Landrover Freelander
- reconditionat stop Jeep
- curatat far E-Classe
- set geamuri clare Cielo !

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

alincyb 07-10-12 18:53

Salut poti sa faci geamuri clare pt proiectoarele de bmw e30 facelift? uite si o poza sunt incercuite cu rosu.

alincyb 07-10-12 18:54

1 Attachment(s)
am uitat poza...:shock:

hadpeter 13-10-12 12:42

Quote:

Originally Posted by alincyb (Post 5200922)
Salut poti sa faci geamuri clare pt proiectoarele de bmw e30 facelift? uite si o poza sunt incercuite cu rosu.

Quote:

Originally Posted by alincyb (Post 5200927)
am uitat poza...:shock:

Buna ziua,
imi pare rau dar nu va pot ajuta cu executatia acestor geamuri.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

valentin_jipa 15-10-12 10:30

salut

stopuri pt logan ph2 puteti sa faceti?

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning