![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
nokia 7610 de aproape 2 ani! mai are putzin si il dau la gradinitza :oops: dar e in stare impecabila! si probabil urmatorul va fi tot nokia si tot cu symbian :!:
|
sony ericsson t 290 i-mi fac treaba cu el...i-mi place k pot sa pun ca ton de apel amr-uri si-mi bag d p calc mel...:D dar vreau sa-l schimb cu cv care sa suporte mp3 si sa aiba mem maricika...eventual card...puteti sa-mi faceti o recomandare????la un pret rezonabil
|
LG-urile(8330, 8360, 8380) sunt si ieftine si au memorie mare. acumulatorul cam lasa de dorit precum si marimea :D ....si mai au si 3G
desigur mai sunt si altele ;) |
zii si un pret... nokia 6230 e misto... mp3... card... daca vrei ceva mai scump... nokia 6630, 6680, n70, n... :D
|
eu zic sa-mi cumparati mie tel ......siemens A plm nush cat ......cu ecran stricat si lumini stricate:))...a si cu ab neplatit de 3 luni...eh...dkt 8 milioane atat....:)...il dau moca...care vrea?:))))
|
Nu am si nu stiu exact ce sharpuri au astia de la vodafone dar in general sharpurile sunt fff bune la pret fff mic[mai ales la camera];)
|
Ce parere aveti de 6680 ? E bun ? Isi merita banii ?
|
eu am avut Nokia 6680. Nu avea nici 1 luna dar mi l-au furat :cry: :(. Eu unu eram multumit de el cu toate ca nici nu il invatzasem calumea :(. Acum am un motorola V360 de care sunt destul de multumit insa nu se compara cu 6680
|
cv pana in 3-4 mil ce ash putea gasi...nu neaparat nou
|
iti dau eu 6600 daca vrei ! 4.500 cu baterie originala in garantie + una de rezerva + card de 32 :) ...mi s-a pus pata pe jantele lui x-ray si vand mai multe chestii ca sa le iau :)
|
sa vad cum fac rost de bani...nu promit nik...intrebam pt viitor...dar oricum e bine sa stiu k am o ocazie mkr...;)
|
eu am un 6350... e cam nasol pt ca e picata fata...cand vorbesc trebe sa tin bine de el.. sa nu cumva sa pice fata... :( in fine.. ma descurc
|
Nokia 6230 cu o carcasa vai mama ei(cade fatza din spate, s-au dus suporturile din carcasa interioara). E vechi de 2 ani, am probleme cu softu(se blocheaza aplicatiile) si cu camera foto(face figuri, am blank photos uneori). Inca umpic si il dau mocca. :shock:
Nu stiu ce imi iau. Poate gasesc un 6600 nou nout, prin depoziturile Germanos ceva. Imi place f mult 6600. |
6111 ROZ !! :)).. il am de 2 sapt nu e cine-stie-ce :P nu il cumparati !:)).. ce va sugerez: nokia cat mai bun ... sau motorola * in special v 600 ( prea tare telefonu ) .. nu merita samsung ! junk
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning