Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Poze de prin Timisoara ... intalniri !! (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1241-poze-timisoara-intalniri.html)

bunilla 16-04-07 15:54

Re: Poze de prin Timisoara ... intalniri !!

daca tie iti place... din partea mea fa-i suicide doors pe spate si haionu sa se deschida in jos... sa fi sanatos...

dar vezi condu cu grija... ca e puternica... muuuhhahahaha

moza victor 16-04-07 15:59

ma bucur ca ai inteles....urmatil pe baiatu ca-i mai bine...;) eu unu ma dau batut ...nu vam rugat pe voi sa imi vindeti masina..nici sa o cumparati ...si nush ce ati adus vorba da na...vam rugat sa imi spuneti cam ce e ok si ce nu....si voi va bateti joc...comportativa ca oamenii maturi

Speedy5 16-04-07 16:47

analfabetule

moza victor 16-04-07 16:58

aa poftim Speedie5 ...? mai ducetiva in **** mea odata ca deja ma albiti la ****...nu credeam ca exista ata prostie si "prietenie " la voi aici...am intrat cu intentii bune de colaborare si am dat peste un morman de cacat...plec pana nu calc in el...macar am ras de mam spart bun si asa :D lool

hachi roku 16-04-07 18:20

Quote:

Originally Posted by moza victor (Post 854472)
eu unu ma dau batut ...

vezi sa nu ajungi batut pisatule, ca atunci o sa iti fie mai rau. enervezi cam multa lume pe aici pacaliciule.

moza victor 16-04-07 19:15

na deci pe bune nus curios de cauciucuri taiate sau parbrize sparte...si nici de alte incidente de genu ...eu imi cer scuze si sper ca o dam la pace ...chiar are rost sa ne batem joc? deci scuze si pace

moza victor 16-04-07 19:21

scuze oameni buni nu am vrut sa imi pun lumea in cap si sper ca poate o sa ne intelegem

FICu' 16-04-07 19:56

bah victoras eu am inteles ca o lasi mai moale, ca ti-a explicat cineva anumite lucruri, nu? nu trebuie sa raspunzi, doar sa te limitezi la tuning, corect?

moza victor 16-04-07 20:54

deocamdata o las moale de tot vreu sa ne cunoastem eu deocamdata invat cum stau treburile pe aici :)

florin_cars 16-04-07 23:08

stau bine in familie :lol:
in break..uneori escaladeaza in scandaluri :oops:

ce motor ai de 150CP? Passat mai nou?

criss 16-04-07 23:26

Quote:

Originally Posted by moza victor (Post 855070)
deocamdata o las moale de tot vreu sa ne cunoastem eu deocamdata invat cum stau treburile pe aici :)

WOW,pe cand ma gandeam sa-ti mai dau un cartonas,...daca tot ai apucat calea cea dreapta iti urez bafta cu tuningul si te asteptam pe 17 iunie la ORADEA ;)

moza victor 16-04-07 23:31

merci scuze din nou nus baiat nesi si n-as vrea ca prin oras sa va uitati urat la mine :) off poate gat masina asta odata pana atunci

Corse 16-04-07 23:44

bine ca e liniste acuma
poate te bagi cu ea la db drag. ca si asa ai decibeli de sare vopseaua.

moza victor 16-04-07 23:58

is un nima in drum pe langa Paulisan sau Nelu sau Chinezu si multi altziii pe care ii cunosc nu ma compar is la inceput si dau cu capu de toate peste tot :P

OltcitPower 17-04-07 00:07

hai sa ne intal...ca iti explic io unele treburi:)
nu fac rau:):):)

All times are GMT +2. The time now is 16:05.

- Copyright 2026 4Tuning