![]() |
re: '92 - Civic EG6 - 1.6 16v (B16A1 *SWAP*)
eu am teminat masina da sa vedem cum e vremea... :)
o sa fac un topic zilele astea cu cealalta masina. |
Quote:
|
sa pui aici si topicul noii masini te rugam:D
|
maine fac topicul.
abia am ajuns de la mare. cu stefan nu am reusit sa ma vad dar m-am vazut cu alti baieti. bafta |
|
1 Attachment(s)
pun si o poza cu surata ei mai mica :)
|
6 Attachment(s)
Uite ca a trecut jumatate de an de cind nu am mai scris aici si de cind nu am mai miscat masina...
I-am luat baterie am mai miscato putin si am spalato... :) Cateva poze. Enjoy. |
E sex maşinuţa ,jurrrrrrrrr şi spate şi lateral şi faţa.....e foarte tare,din punctul meu de vedere e super,treabă bună ai făcut cu ea ;)
-------------- Difuzorul de pe spate e home made sau..aşa este bara?:D |
Mersi.
Asa e bara, defapt nu e chiar asa, a fost bara de coupe si am adaptato la hatchback. Bafta. |
Draguta masina, o vad mereu pe strada :)
|
Schimba bara fata si pragurile :-P
|
Quote:
|
Stiu ce zici, pai acum gasesti foarte lejer o bara si niste praguri, cu vopsitul e mai greu ;)
Cand te-ai apucat tu de masina asta se purtau de numa' dar acum au cam trecut. Aia mica ce iti mai face? |
praguri am, le-am pastrat intentionat :) bara nu am. vopsitu ma duce vre-o 300 de lei.
aia mica face bine, chiar mai bine :) am mai schimbat cate ceva la ea. merge prietena mea cu e zi de zi. o sa ii mai fac si ei niste poze cind am sa o spal :) ceao. |
8 Attachment(s)
Si uite asa s-a facut aproape un an de cind nu am mai scris pe aici.
Cam tot atat este de cand nu am mai umblat cu masina. Am hotarit sa o readuc pe sosele, nu doar prin service-uri si parcari. Toata saptamina trecuta si ceva din saptamina asta am stat numai de ea. Initial m-am dus sa ii schimb pompa de apa care curgea si am zis ca daca tot am ajuns in service (la niste buni prienteni) si am adapost fata de caldura asta mare, sa ii scimb piesele adunate dealungul timplui si pe care nu am reusit sa le inlocuiesc. Si uite asa am inlocuit, multe bucsi... toate... :), bratele superioare cu unele cu reglaj de unghi de cadere, bratele inferioare (LCA) cu unele de aluminiu, coilover-ele pe spate (da Yula, abia acum le-am inlocuit :) ), am montat bara stabilizatoare spate de 22mm de ITR (am cam facut tziganie din lipsa de piesele originale/custom dar am sa fac la strung piese pe care sa ma bazez), am inlocuit bara spate cu una stoc si cam atat la spate. Apoi am trecut la fata unde aici a fost treaba cea mai costisitoare si grea. Am dat cutia jost si am inlocuit tot ce era in ea cu ce este in cea de ITR cu LSD (S20). O aveam de ceva vreme dar era cam sparta carcasa ei si imi era urat/greu sa o demontez sa o pun in carcasa cutii mele. Dar... am zis ca nu mai pot sta cu ea in balcon si ca trebuie sa o inlocuiesc odata... Era cam ruginita de la umezeala, asa ca a trebuit sa o curat bine si sa ii inlocuiesc rulmentii. intr-un final am montat cutia pe masina si cu mari emotii i-am dat cheie sa o testez asa fara roti si ridicata pe capre. Totul a decurs cu bine dar testul adevarat era pe strada... Am mai inlocuit un cap de planetara de la cutie care nu imi este bun si pierde putin ulei pe la el si urmeaza sa il inlocuiesc. In sfarsit, am trecut la partea care venisem initial in service, pompa de apa. Am inlcuit si pompa de apa, totul OK. Am inlocuit aparatorile de noroi si cele interioare si cele de jos de la roti, am pus bara stoc si fata, i-am montat si pragurile stoc. I-am pus faruri clare si am cam terminat treaba. Am pus rotile si dai si testeaza... TOTUL MERGE BRICI. Raporte mai scurte si LSD-ul isi face treaba bine. Urmatorul pas este sa ii vopsesc barile, sa inlocuiesc jantele cu unele pe 15" si sa ii trec motorul in carte. Mai jos am pus si cateva poze care le-am avut pe telefon acum. PS. Pentru cei interesati am barile si pragurile la vinzare, am facut si anunt. Tot pentru cei interesati, vor fi la vinzare si jantele enkei 17" impreuna cu cauciucurile sau separat. Astept un PM de la cei interesati. Bafta. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning