![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
Chiar nu imi vine s acred ce a patit masina! :( Ma bucur pentru jock ca nu a patit ceva, asta e cel mai important! Fieru' se repara!
|
Quote:
multa bafta in continuare si crede-ma la faze din astea sunt solidar pentru ca si eu am patit si nu m-a ajutat nimeni...Doamne ajuta! |
:no::no::no::no: fuck it. Rau arata, am sa incerc sa te sun mai tarziu
|
cel mai important este ca tu si familia sunteti ok ........ nu te-am mai stresat si eu la telefon ca banuiesc ca deja te-au innebunit toti cu telefoanele ..... pacat ca ai muncit atat la masina si intr-o secunda sa dus dreaq tot .... :sad:
|
Multumesc tuturor pentru "cuvintele de sprijin" .... Printesa este ok ,are cotul luxat si ghipsat ....restu nu mai conteaza
|
Quote:
|
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry::cry::cry:
Fratii tai i-ti sunt alaturi;) Ne dai de veste ce si cum, si as fi de acord sa te ajut daca se face vreo cheta ceva. La cat suflet ai pus :cry::cry::cry: |
:? :?cand ma sunat SYD sa-mi spuna...am ramas cateva momente fara cuvine...e bine ca voi sunteti ok... nu se poate exprima cat de rau imi pare pt masina:sadblinky:sadblinky:sadblinky:sadblinky:sad blinky:sadblinky:sadblinky...unul dintre cele mai aranjate golfuri de pe la noi :( speram sa te refaci repede
iti suntem alaturi:hug: |
nici nu stiu ce sa zic in momentele astea....am aflat ieri de accident la vre-o 2 ore dupa ce l-ai facut....primul lucru care mi-a venit in cap a fost daca printesa e ok....n-am vrut sa te sun ieri pt ca nu era cel mai potrivit moment pt a vb la tel, daia m-am rezumat la un mesaj
referitor la masina....si eu stiu ca nu avea casco:cry: jokule iti doresc sanatate maxima si putere sa treci peste acest eveniment neplacut si daca pot sa te ajut cu ceva...nu ezita sa ma suni. bafta |
Salut... Imi pare sincer rau de ce s-a intamplat cu masina.. unul din cele mai frumoase Golfuri din Romania.
Ma bucur ca tu si familia ta sunteti ok. Capul sus. |
Multumesc mult :cry: si ma bucur ca pasiunea asta ,leaga foarte multii oameni
...momentan nu sunt probleme , astept sa vina fetele acasa ...inca ceva , sa nu stergeti bordu in timp ce conduceti ....un mare idiot a facut asta si era sa iasa o catastrofa...multumesc lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat asta ,si ii raman dator ...in legatura cu masina.......face parte din familie,ii multumesc ca ne-a salvat si am sa incerc sa o readuc acolo unde ii este locu ....pe sosea |
Quote:
|
;) Ma bucur sa aud asa ceva.
|
nu-mi vine sa cred ce vad. era unul din cel mai frumos proiect de pe aici. cind vad g4 accidentate ma trece raceala pe spate. bine totusi k esti bine. iti doresc sa ai puterea de a o lua de la capat. sincer pare rau rau de tot........
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning