![]() |
Re: Semnaturile voastre facute de noi
dar mie imi mai faceti?????pls
|
eu nu mai intreb.. :P
|
5 Attachment(s)
pls daca se poate - imagininile atasate - nu conteaza ordinea - gif cu toate imaginile sa mearga ca un filmuletz
ms anticipat pt orice amator |
2 Attachment(s)
as vrea si eu daca se poate sami faceti ceva,sa puneti imaginea cu dragonu dar fara brat intre scris,sa fie ceva ce poate fi scos la imprimanta si apoi lipita pe masina va rog mult de tot,multumesc anticipat !!!
|
1 Attachment(s)
ptr import_skillzzz...le fac si pe celelalte acum...cum le termin le postez...ps...acum am vazut ca am omis o poza...
|
Quote:
Sunt pozele cu cateva posturi mai sus :) 10x:peace: |
1 Attachment(s)
ptr mari4speed...ps...nu mai puneti poze multe ptr facut...nu a iesit cn stie ce ptr ca au fost poze multe si ca sa nu fie prea multe frameuri.......una mai fac si gata...ca sunt obosit...
|
1 Attachment(s)
gata....atat pe ziua de azi...multumiti ??
|
Quote:
|
imi face si mie cineva semnatura cum am explicat mai sus,pentru ca vreau so lipesc pe masina,va rog foarte frumos !!!
|
19 Attachment(s)
Am si eu o rugaminte poate cineva sa imi puna si mi cap la cap intr-u gif... tot ce este aici in ordine... eu am tot incercat de multe ori da nu stiu ce poate sa aiba reusesc, fac gifu... merge... dupa cum vedeti linckul de la semnatura este catre gif... si semnatura este tot gif-ul da nu se misca... nu stiu ce are am incercat o gramada de variante... deci pe calc. si pe pagina pt. hosting merge... dar la semnatura nu :?: nu imi pot imagina :???:
deci daca are cineva timp si vointa pt asta pls :D nu e nici o graba 8) |
inca ceva sorry ca sunt prea multe da... de :P
|
1 Attachment(s)
mah...m-as risca...da nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin :))...mai bine pune numele la fiecare poza cu 1,2,3 ca sa stiu ordinea...si punele intro arhiva ;)
edit: am uploadat poza aia care ai puso pe imageshack la mn poate iti merge...pune la semnatura linkul ala |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mda... tot nu merge daca pun likul exact cum este imi spune invalide file.... si si daca pun fara [IMG] in Fata si in spate o ia da tot statica.....
asa uite arhiva aici... ele ereau numerotate dar... nu m-am gandit deloc ca nu se pastreaza numele... :P inca ceva... vezi daca poti si ai chef ca la atatea poze... sa te joci putin si cu rezolutia... (nu am avut timp de asta deloc) incat poate reusesti sa ii dai un aspect mai mare cand e pusa la semnatura :D da... fara sa se micsoreze lungimea :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning