![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Quote:
numai ca tu uiti de "palmele" care le-ai luat acum ceva timp din cauza "posturilor plauzibile" pe care le tot scriai asa e daca nu scriai tu postul ala zz nu ar fi stiut ... PS: daca ai uitat, incearca sa iti aduci aminte postul lui quick shifter ;) iar incepi sa te dai racer pe aici .... |
vai ms..ca imi aduci aminte...chiar trebuia?...sau din cauza posturilor alea ...trebuie sa fiu pus la perete toata viata. sa nu mai scriu nimik chiar daca e adevarat. .. sa o lasam asha..ca deja suntem offtopic..si nu vreau sa ma enervez de ziua mea:)
|
Quote:
la multi ani ;) |
ms ms:)
|
Quote:
da la romano-americana e in bucuresti |
da sunt 8)
|
Hai ca vad ca populati topicul asta , deci o sa vedeti si postul asta !!!
Ce ar fi sa ne strangem noi intr-un weeekend , dupa 4tuning festival ca multi o sa fie Bucuresti !!! Sa ne strangem toti asa la o discutie , o tigare , un suc dupa ... vedem .. cu prietene , fiecare cum vrea ... Nu neaparat fodatori ca sunt cu sotiile si asa mai departe , dar putem sa ne organizam si noi ... S-asa ne lipseste o intalnire majora ... Tragem si o sedinta foto , vedem ... DAR TOTI (aici ma refer in mod special la cotizanti) nu neparat la cei insurati care dirijeaza clubul !!! CE ZICETI ??? -= vbeam de x-team , sa nu va aud pe cei care nu faceti parte ca imprastiati off-topic pe aici ca va stramb picioarele !!! =- |
metal..mare greseala,acolo sunt si eu si as da foc la facultatea aia :))
ZZZ..I`m in,chiar ar fii bine sa facem o adunare ;),daca nu saptamanal odata la 2 saptamani :D.Deci pentru orice eu sunt dispus la orice negociere ;). PS:nu o sa fii niciodata varmiu bah :)) ca sa intri in clan e cam scump :P :)) |
zzz eu nu fac parte din xteam... dar pot sa vin? asa doar ca imi esti simpatic... pot sa vin sa-ti fac galerie? :lol:
|
inseamna ca eu trebuie sa imi aduc un far sau o bara ceva de la masina :)))) cu care sa fac poza
daca trece sa ma ia si pe mine cineva vin cu ceea mai mare placere |
ala de mai sus e postul meu .. rog pe ady_yzf sa il schimbe ... postam de pe laptopul lu edy si nu m-am uitat ca era logat el cu userul lui ... SCUZE :)
|
sal'tare, baieti! voi merge si eu la bucuresti. subscriu ideii unei adunari post-festival, ca locatie consider ok zona agronomie, e si aproape de romexpo. careva d'acord?
ps: vreau sa ma inscriu in echipa voastra. a.r.:wave: |
YZF...da-mi si mie te rog un pret la o configuratie pt subwoofer cu tot ce trebuie la el ca sa cante ca nu ma pricep :D head-unit am un pioneer deh 40mp care din cate stiu are iesiri pt subwoofer da nu stiu exact ce fac :lol: nu vreau ceva scumo dar nici o zdranganitoare,,stii tu mai bine
|
6 Attachment(s)
X-TEAM RACING CLUB
|
misto masina ...chiar e nervoasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning