Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10201-asociatia-team-racing-club.html)

GRIGO 15-10-08 18:36

Re: Asociatia X-Team Racing Club

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 1809929)
daca ai de gand sa faci misto...nu e locul potrivit...eu am zis ceva plauzibil...si care e foarte adevarat. am incercat sa-i explic ca nu prea se pot face incadrari perfecte...tot timpul o sa fie unii nemultumiti. dar u deh...ai ceva cu mn..asa ca nu-mi mai bat capul....care vrea sa inteleaga ceva din ce am scris sa o faca..care nu...sa nu citeasca ..e simplu.

daca tu crezi ca am ceva cu tine ....
numai ca tu uiti de "palmele" care le-ai luat acum ceva timp din cauza "posturilor plauzibile" pe care le tot scriai
asa e daca nu scriai tu postul ala zz nu ar fi stiut ...
PS: daca ai uitat, incearca sa iti aduci aminte postul lui quick shifter ;)
iar incepi sa te dai racer pe aici ....

leonard 15-10-08 18:39

vai ms..ca imi aduci aminte...chiar trebuia?...sau din cauza posturilor alea ...trebuie sa fiu pus la perete toata viata. sa nu mai scriu nimik chiar daca e adevarat. .. sa o lasam asha..ca deja suntem offtopic..si nu vreau sa ma enervez de ziua mea:)

GRIGO 15-10-08 18:41

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 1810500)
vai ms..ca imi aduci aminte...chiar trebuia?...sau din cauza posturilor alea ...trebuie sa fiu pus la perete toata viata. sa nu mai scriu nimik chiar daca e adevarat. .. sa o lasam asha..ca deja suntem offtopic..si nu vreau sa ma enervez de ziua mea:)

nu te pune nimeni la perete .... daca te opresti la timp ;)
la multi ani ;)

leonard 15-10-08 18:42

ms ms:)

SirNenea 15-10-08 19:11

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 1810067)
metal esti la romano-americana? :)

LEO ;).Ai dreptate in postul tau.Un up de la mne ;)

raspund eu in locul lui
da la romano-americana e in bucuresti

metal-militia 15-10-08 19:45

da sunt 8)

street_racer 15-10-08 19:51

Hai ca vad ca populati topicul asta , deci o sa vedeti si postul asta !!!

Ce ar fi sa ne strangem noi intr-un weeekend , dupa 4tuning festival ca multi o sa fie Bucuresti !!!

Sa ne strangem toti asa la o discutie , o tigare , un suc dupa ... vedem .. cu prietene , fiecare cum vrea ... Nu neaparat fodatori ca sunt cu sotiile si asa mai departe , dar putem sa ne organizam si noi ... S-asa ne lipseste o intalnire majora ... Tragem si o sedinta foto , vedem ...

DAR TOTI (aici ma refer in mod special la cotizanti) nu neparat la cei insurati care dirijeaza clubul !!!

CE ZICETI ???

-= vbeam de x-team , sa nu va aud pe cei care nu faceti parte ca imprastiati off-topic pe aici ca va stramb picioarele !!! =-

SMocKey21 15-10-08 20:43

metal..mare greseala,acolo sunt si eu si as da foc la facultatea aia :))

ZZZ..I`m in,chiar ar fii bine sa facem o adunare ;),daca nu saptamanal odata la 2 saptamani :D.Deci pentru orice eu sunt dispus la orice negociere ;).

PS:nu o sa fii niciodata varmiu bah :)) ca sa intri in clan e cam scump :P :))

sonykel 16-10-08 00:11

zzz eu nu fac parte din xteam... dar pot sa vin? asa doar ca imi esti simpatic... pot sa vin sa-ti fac galerie? :lol:

SirNenea 16-10-08 00:59

inseamna ca eu trebuie sa imi aduc un far sau o bara ceva de la masina :)))) cu care sa fac poza
daca trece sa ma ia si pe mine cineva vin cu ceea mai mare placere

street_racer 16-10-08 12:27

ala de mai sus e postul meu .. rog pe ady_yzf sa il schimbe ... postam de pe laptopul lu edy si nu m-am uitat ca era logat el cu userul lui ... SCUZE :)

FLV.gti 16-10-08 14:27

sal'tare, baieti! voi merge si eu la bucuresti. subscriu ideii unei adunari post-festival, ca locatie consider ok zona agronomie, e si aproape de romexpo. careva d'acord?
ps: vreau sa ma inscriu in echipa voastra. a.r.:wave:

metal-militia 16-11-08 00:25

YZF...da-mi si mie te rog un pret la o configuratie pt subwoofer cu tot ce trebuie la el ca sa cante ca nu ma pricep :D head-unit am un pioneer deh 40mp care din cate stiu are iesiri pt subwoofer da nu stiu exact ce fac :lol: nu vreau ceva scumo dar nici o zdranganitoare,,stii tu mai bine

Most_Wanted 20-11-08 11:22

6 Attachment(s)
X-TEAM RACING CLUB

peter 20-11-08 12:51

misto masina ...chiar e nervoasa

All times are GMT +2. The time now is 06:45.

- Copyright 2026 4Tuning