Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

keemo 03-08-07 23:48

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:

69WRX 04-08-07 00:04

man da nu te inteleg in fiecare zi postezi cate o masina...pe topic mai pui cate o lucrare sa vezi dak ti-ai imbunatatit stilul de lucru..pentru asta e facut..dar vad ca voi puneti masini asa ca sa va aflati in treaba si sa vada lumea ca sunteti virtuali tuneri

pufy 04-08-07 00:32

parerea mea e ca pui o masina pe topic pentru a afla greselile si a le CORECTA ulterior.vad k toti pun masini pe topic,sunt niste oameni care se chinuie sa le zica de greseli , dar degeaba . la urmatoarea masina aceleasi greseli . in loc sa faceti 10 masini pe zi incercati sa faceti una si sa o corectati pana iese fara greseala . ATENTIE : doar asa veti PROGRESA
ontopic:culoare ireala si prea inchisa pentru a-ti da seama de greseli .janta spate pusa stramb

keemo 04-08-07 00:50

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1029267)
man da nu te inteleg in fiecare zi postezi cate o masina...pe topic mai pui cate o lucrare sa vezi dak ti-ai imbunatatit stilul de lucru..pentru asta e facut..dar vad ca voi puneti masini asa ca sa va aflati in treaba si sa vada lumea ca sunteti virtuali tuneri

ma nene ...numele topicului e COMENTARII LUCRARI... termina cu off topicu
nu conteaza kt m-am chinuit si nu vreau demonstrez nimanui k sunt virtual tuner.. nu's nici p aproape ...
app cine ti-a zis tie k vreau sa-imi imbunatatzesc stilul ..asta e stilu meu cu multe greseli nu toata lumea e perfecta ;) poate fac virtual tuning din placere nu k altii ;)

Ace Axel 04-08-07 01:06

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1029360)
ma nene ...numele topicului e COMENTARII LUCRARI... termina cu off topicu
nu conteaza kt m-am chinuit si nu vreau demonstrez nimanui k sunt virtual tuner.. nu's nici p aproape ...
app cine ti-a zis tie k vreau sa-imi imbunatatzesc stilul ..asta e stilu meu cu multe greseli nu toata lumea e perfecta ;) poate fac virtual tuning din placere nu k altii ;)

c placere obsesiva ai :lol:

keemo 04-08-07 01:10

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1029389)
c placere obsesiva ai :lol:

:P ms ..asta's io :D ... caldura mare .. bani putini deci bautura putina ...
knd n-am ce face mai fac un chop :P il postez p site....:D

sandrin 04-08-07 01:29

2 Attachment(s)
solnita:???:
:arrow:

MARI_NSL 04-08-07 02:07

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 1029425)
solnita:???:
:arrow:

am facut si io solnita :-P dar mai de mult :d

wlady 04-08-07 12:13

2 Attachment(s)
Mari => Bravo mai ! Ai devenit mult mai bun decat acum cateva sapt ... o evolutie super tare ! BRAVO !
Eu va arat un Focus... home made :lol:. Pls comment :wink:.

Crimz-vT 04-08-07 14:04

2 Attachment(s)
stiuu ca sunt linii strambe,mam distrat q un cartoon :drunk: si arata bestial zik eo eos q unique asta ..

MARI_NSL 04-08-07 14:53

Quote:

Originally Posted by SodAbubble (Post 1029895)
stiuu ca sunt linii strambe,mam distrat q un cartoon :drunk: si arata bestial zik eo eos q unique asta ..

este mai frumoasa varianta originala :-P

keemo 04-08-07 15:17

2 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:

MARI_NSL 04-08-07 15:30

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1029977)
:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:

aic keemo- imi place ca ai nimerit bara , e centrata bine . cabonul nu ti-a iesit tocami bine . janta fata te-ai suit un pik cu caroseria pe ea. pe cauciuc , din aia de spate nu prea se intelege mare lucru . si ai inegrit geamurile doar pe partea asta . dc ? ;):-P

keemo 04-08-07 15:39

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 1029995)
aic keemo- imi place ca ai nimerit bara , e centrata bine . cabonul nu ti-a iesit tocami bine . janta fata te-ai suit un pik cu caroseria pe ea. pe cauciuc , din aia de spate nu prea se intelege mare lucru . si ai inegrit geamurile doar pe partea asta . dc ? ;):-P

defapt avut vreo 3 interioare ... adica le modifacam ..puneam altu ..si m-am plictisit am lasat-o cu interioru stock..
masina ar fi trebuit sa iasa klumea ..dak nu puneam jentile un pic km blury si dak lasam de la bun inceput interiorul stock :D m-am chinuit degeaba ..
bafta

mafionzooo 04-08-07 17:27

2 Attachment(s)
alta masina mai veche

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning