![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
5 Attachment(s)
Ceva nou de astazi .
S8 , S5 si Cadillac |
s8 ala e o facatura infecta....in nici un caz s8
|
4 Attachment(s)
Un S8 adevarat de acum 2 ani proprietarul lui mai are si un SLR si multe alte masini.
|
1 Attachment(s)
cred ca despre asta e vorba ;) . Au fost puse mai multe in paginile precedente. Un 911 ar da bine nr. asta de inmatriculare :-)
|
8 Attachment(s)
53. Infiniti G37S
54. Mitsubishi Lancer Evo X 55. Mercedes-Benz S600 full-option, model 2010... superb;) (vazut de un prieten) |
2 Attachment(s)
Asata-i autentic sau.... :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
un lambo
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Omule, la unele chestii de finete oricine poate gresi dar astea sunt chestii evidente, le gasesti la 2 clickuri distanta, cum poti sa spui ca S600 este AMG ? Intra pe site-ul mercedes sau oriunde vrei tu si o sa te convingi ca NU este AMG. Pe unele variante de masini poti opta pentru diferite pachete, pachet M, pachet S Line, pachet AMG, asta consta in bare cu design usor diferit (asemanatoare cu varianta AMG/M/RS dar nu la fel), alte jante si asa mai departe. La interior ai volan cu inscriptii si alte artificii ca astea dar masina aia tot A4 S Line ramane sau tot S 500 cu pachet AMG dar fara nicio legatura cu un AMG in adevaratul sens al cuvantului (frane, suspensii, motor, designul specific). Intelegi ? Nasul tau nu are cum sa aiba S 600 AMG fiindca nu s-a fabricat niciodata asa ceva. Pe S Klass-ul actual exista doar 2 variante AMG, 63 si 65.
PS - cum ai tras concluzia ca S-ul ala e AMG ? Citeste ce scrie aici, nu mai persista in eroare. Intra si pe mercedes . com si vezi daca au asemenea model. Cam asa arata un S 63, observati si voi diferentele. |
5 Attachment(s)
poze cu o masina ft frumoasa...
|
2 Attachment(s)
ieri prin Valcea ...Porsche
MAFF :D (numere de bucuresti ) scuzati calitatea (telefonu asta l-am avut la indemana 6300) |
3 Attachment(s)
56. BMW Z4 ///M (3.2l, 330hp)
|
tare z4 coupe, am vazut si eu unul prin bucuresti, cred ca am pus si poze cu cateva pagini mai inapoi
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning