![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
5 Attachment(s)
50. Brabus Widestar - bazat pe GL-Klasse ... motor de 6.1 l - 456hp, cuplu 620nm, jante pe 23" Brabus Monoblock E (din 3 bucati)... superb!
|
Asa da, un GL, pe deasupra si brabus.
Imi plac jantele nimic bling, bling ''doar'' Brabus |
1 Attachment(s)
asta e RS6 sau e A6 2.7 TDi :twisted:
|
2 Attachment(s)
Chevrolet Corvette
|
15 Attachment(s)
mi se par aiurea atatea comentarii si atata scandal in legatura cu ''e sau nu amg sau daca e sau nu e s8''..........in fine, ce am mai vazut zilele astea: M3 E90, un E46 dragut parerea mea, Z4 coupe, Volvo XC90 sau 70 cred, modelul nou, Carrera Cabrio, Renault Fluence si Lexus LS. scuze de calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul.
|
Astazi ajunge 1 SLS AMG si 1 E cabrio !! mai urmeaza inca 4 sls de venit, 5 in total, dintre care 4 sunt deja pe clienti :) !! sper sa ii trag maine , poimaine 2-3 poze !!
:-P |
Daca ala e e46 dragut .... imi pare rau pt tine...
|
Quote:
|
Fluence e masina tare :lol:
|
am auzit ca are motor v12...
|
7 Attachment(s)
prin buzau:
1xaudi a5 1x audi s3 1x audi TT mtm |
TT-ul ii misto, dar restul... Ii plina tara!
|
1 Attachment(s)
Poza nu imi apartine . Luata de pe sectiunea Tg-Jiu .
Dar isi merita locul aici . Focus RS |
am vazut masina in tg-jiu si la o plecare de la semafor a lasat ceva cauciuc acolo ...toata lumea se uitat dupa ea si avea un sunet ........si ieri am vazut un s5 cu numere de bucuresti nu am poza dar cand il mai aud pregatesc telefonul ...
|
quze tie poate iti plac alea impopotzonate cu tot felul de prostii, eu zic k arata bine bmw-ul. shantzu, am zis e90 pentru ca asa stiam k se numeste noul seria 3 si am crezut k si m3 e la fel, ms ca mi-ai zis.iar despre fluence, e primul care il vad...nu am mai vazut pana acum.oricum, thread-ul asta e mai mult de comentat aiurea decat de postat poze din cate vad, multi comenteaza aiurea si nu vezi vreunu sa posteze macar o poza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning