Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

andrei_hrz 01-09-08 12:47

Re: Diverse discutii

bai BLS unde dai si unde crapa eu zic una si ma refer la ceva tu raspunzi la altceva eu ma refeream ca te-ai dat mare ca iti iei masina ca faci ca dregi si nimica mai bine taceai si faceai surpriza, si doi la mana eu nu mai venit pe la sala tocmai din cauza la toti latraii eu mai vin si cu prietena si aude cum se isi umple toti gura cu **** si alte alea, cei care eram batranii stiam sa vorbim si noi respectos in fata la fete si sa ne mentinem bunu simt si cred ca mai sunt destui care ma vor aproba la chestia asta.

DONU' 01-09-08 13:25

Se va restrange grupul.
Cu totii vrem o sigurantza si o liniste.
Nu zic ca nu vor mai fi si persoane noi...
Ce rost ar mai avea sa facem gratarele fara lume noua, cu mashini noi, insa nu vor fi mashini in plus si degeaba.
Asa, vine tot poporul si ajungem sa stam de vorba si sa mancam la gratar si cu garda...

Vibe 01-09-08 13:28

Ce tare ar fi... sunt curios de passaturile alea v6 :D

Bengy_BLS 01-09-08 15:09

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1726320)
Cine se scuza se acuza! :tetter:
Daca taceai si nu mai postai 3 pagini filozof ramaneai!

Da bah asa e :D :D

Kr3atZa 01-09-08 15:14

eu zic sa o lasatzi asa si sa nu va mai ciondanitzi facetzi totul ca la carte....cine trebuie stie unde e gratarul cine nu ..."inseamna ca n`a pus bani si nu mananca cu voi" nu e greu...nu tre sa va certatzi sa facetzi pe victimele sau alte tampenii...oamenii care au ce cauta la gratar sunt anuntzatzi...atunci va datzi seama daca avetzi sau nu ce cauta...pana atunci nu va mai ciondanitzi lasatzi timpul sa treaca..;) (acum sa nu saritizi pe mine :D)

jakal 01-09-08 21:11

Quote:

Originally Posted by kast_ACAB (Post 1726341)
Iar pentru cei care zic ca m-am vandut la motoare...nu v-am uitat si nu uit de unde am plecat...

te-ai vandut ca porcii la targ.........:)):))

jakal 01-09-08 21:19

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1726564)
Se va restrange grupul.
Cu totii vrem o sigurantza si o liniste.
Nu zic ca nu vor mai fi si persoane noi...
Ce rost ar mai avea sa facem gratarele fara lume noua, cu mashini noi, insa nu vor fi mashini in plus si degeaba.
Asa, vine tot poporul si ajungem sa stam de vorba si sa mancam la gratar si cu garda...

deci de cand sint cu voi gratar ca aseara nu s-a mai facut.....

DEMENTIAL......exact ce trebuie si cum trebuie......

la mai multe.............8)

alex2see 01-09-08 22:09

super tare asta cu grataru ...............marea majoritate sa gandesc la bani :))

Kr3atZa 01-09-08 23:25

era un fel de a spune....stiu cu ce se mananca "gratarul" ;)

Griffo 01-09-08 23:53

Quote:

Originally Posted by dj_bengy1988 (Post 1726070)
cu exceptia lui griffo pe ca care nici macar nu cred ca il cunosti si nici macar nu stii care sunt problemele dintre mine si el sau dintre el si altii care crede-ma ca sunt destule .

Hai sa vad si eu toti care aveti probleme cu mine si "care este multe"...spuneti-le pe un forum public...chiar va rog.
Stiu ca ma risc la multe injuraturi dar daca nu risti ce faci?Traiesti a prost asa...!
Multumesc
"pe ca care" :lol:

Skma 02-09-08 01:01

Sincer frate ! Cine esti tu?! Ca te agiti da te agiti degeaba lumea nici nu te cunoaste!

Griffo 02-09-08 01:09

Bengy a spus ceva..si vreau sa vad cine are si ce are cu mine...pe cine am injurat...cine a zis daca merg si nu am mers...sau pe cine nu am vrut sa ajut asa cum am putut!
Si ma cunosc destui de pe forum...si de la sala...poate porecla nu e de ajutor.
pana una alta ia zi si mie te rog ca vad ca ai treaba cu xenon'u...de ce aseara l'am gasit explodat pe scurta?
e facut tandari in far :(
ai habar?apreciez

Skma 02-09-08 01:16

:lol::lol::lol::lol:
Nu am patit niciodata asa ceva!:lol:
Pot sa te ajut cu un kit nou care garantat nu o sa bubuie!:twisted:

Vibe 02-09-08 01:17

skama da-mi un PM cu ID-u tau de mess ... mai vb si noi una alta :))

Griffo 02-09-08 01:24

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1727772)
:lol::lol::lol::lol:
Nu am patit niciodata asa ceva!:lol:
Pot sa te ajut cu un kit nou care garantat nu o sa bubuie!:twisted:

310ron garantie 1an?
e masina lui tata si a mers cu un tip..si a cam dat ala in gropi cu ea...ma gandesc ca de la aia e
am si eu garantie la el dar ma gandesc ca o sa o dea la intors cum face orice firma sa nu imi mai dea alt bec...nu crezi?
mersi,sa vad ce fac si te anunt daca vreau

All times are GMT +2. The time now is 07:05.

- Copyright 2026 4Tuning