![]() |
|
Re: Recomandari Filme sau Ce-am mai vazut saptamna asta :)
Quote:
am stat ``dreaq`` sa citesc toate paginile si am gasit ceva cu care sunt de acord :) |
Re: Diverse discutii
Quote:
prietene si eu am plecat tot de la dacie si am avut o groaza de dacii...... stiu cum e sa ai dacie,nu m-am nascut in urs..... nu e vb ca nu te inghit, e vb ca esti inca copil pt ceea ce facem noi,nu realizezi riscurile la care ne expunem...... la asta ma refer.... nu mai jignit niciodata,dar m-i se pare ca nu te potrivesti cu noi,cei care facem gratare mai des...... e greu sa-ti explic mai mult....daca vroiam nici nu te salutam eu ti-o spun si in fata daca vrei,nu imi e rusine...dar toti baietii au cam aceasi parere ca a mea...... probleme cu bani avem toti....nu sint nascut cu avere, ce fac....fac pe munca mea... am 2 ursi de intretinut + copil mic...deci gandeste-te ca imi e f. greu.. dar masinile sint o boala grea care se pare ca nu se vindeca... ai dreptate toti avem defecte... |
Quote:
|
Quote:
deocamdata nu am murit si nu o sa cedam asa usor........ nu mai avem mama ,dar avem tata pe carbit asta... inferno va ramane......cel putin la ploiesti.... |
Quote:
|
Quote:
deci 2 ursi + un 5-ar:)):)) si mai greu.......:) |
Quote:
|
Sa dea al cu coarne in carbunele vostru ca imi istetzi simpatici toti astia din Inferno ca sunte-ti lepre de oameni de trebuie sa merg cu scutecu dupa mine cand voi in preajma si toata lumea stie si aprecieaza cat de bine sunteti uniti si app de lista, o las pe mana celor competentzi sa nu imi aud vb si eu!
|
e bine ca suntem simpatici cuiva ;)). eu unul nu m-am bagat asa mult in seama cu unele persoane, recunosc. cu unii chiar ma inteleg destul de bine si comunicam. defectul meu consta in faptul ca nu prea vin la intalnirile 4 tuning, insa n-am lipsit niciodata de la intalnirile inferno. investesc bani in masina si ma chinui sa fac ceva special din ea si poate pe viitor sa reprezinte ploiestiul :).in concluzie faceti lista!
|
Quote:
orcum nu are rost sa ne certam pentru cine vine si cine nu vine la sala sau...... |
Quote:
P.S. Nu vreau sa par in vreun fel absurd sau nebun sau mai stiu io cum dar daca e sa o luam asa si Micutzu' (Dumnezeu sa il ierte) a inceput tot cu privitu , ca toti ceilalti . Corect ? |
Quote:
Nu m-am purtat niciodata urat si nu ti-am vorbit niciodata urat cum ai facut tu acum , cand mi s-a cerut ajutorul l-am oferit de fiecare data cat am putut si stii bine de cand eram in Dacia Club ca asa e. De ce te-ai trezit acum dupa 11 luni de zile , cand puteai sa imi zici ce zici acum in fata ? Nu esti in masura sa imi critici mie parerile si comportamentul deoarece nu stai cu mine seara de seara ca sa stii . Si eu pot sa ma trezesc la fel ca tine si sa incep sa ma iau aleator de unul sau de altul si sa ii vorbesc sau sa ii spun ceea ce imi zici tu mie dar nu sunt in masura deoarece nu cunosc persoana asa de bine . Prefer de fiecare data sa musc omul de obraz si sa ii zic in fata decat sa il vorbesc pe la spate si sa il musc de fund. Te credeam mai altfel dar m-am inselat , felul in care mi te-ai adresat lasa de dorit , nu cred ca stii ce inseamna respectul intre membrii unei comunitati(despre care vorbeai) din moment ce si eu mai mult sau mai putin fac parte din ea , bun , prost , urat , handicapat si alte defecte , aici respectul tau fata de un membru al comunitatii unde e ? Cu 99.9% din membrii nu cred ca le-am vorbit vreodata asa , si daca am facut-o mi-am cerut scuze si a doua oara nu s-a mai intamplat. cu exceptia lui griffo pe ca care nici macar nu cred ca il cunosti si nici macar nu stii care sunt problemele dintre mine si el sau dintre el si altii care crede-ma ca sunt destule . Poate ca nu prea m-am tinut de scoala dar stiu sa vorbesc cu un om care merita respect si am educatia pe care vad ca unii nu o au in ceea ce priveste respectul fata de alt om . Cu asta am incheiat si imi pare rau daca deranjez pe cineva prin marimea posturilor mele dar rog moderatorii sa le lase ca nu vad vreun mod vulgar de abordare. Multumesc ! |
Cine se scuza se acuza! :tetter:
Daca taceai si nu mai postai 3 pagini filozof ramaneai! |
Intr-o oarecare masura sunt de acord cu poposirea mai multor persoane intre noi care intradevar nu au pur si simplu ce cauta...nu sunt eu in masura sa zic cine ce cum....n-am nimic cu nimeni personal...am ca toata lumea antipatii si simpatii..daca o sa am ceva cu cineva o sa-i zic in fata....daca stau sa ma gandesc nici eu nu sunt decat de vreo 2 ani jumate printre voi...am trait multe cu anumite persoane..si inca o data nu vreau sa dau nume sa nu se interpreteze....si eu am ochi sa vad...urechi sa aud...asa cum are toata lumea...parerea mea ca cine a venit si n-a stiut cum sa faca de prima oara dar a vrut totusi..a fost inteles de toata lumea..cine a vorbit mult..prost...si a stat degeaba...automat a fost respins...si sper ca toata lumea a inteles ideea mea.:o...n-am mai postat de mult...parca mi-e si greu sa scriu...Iar pentru cei care zic ca m-am vandut la motoare...nu v-am uitat si nu uit de unde am plecat...indiferent ca e masina ca e motor..ca e orice care are motor si face fum :D...asta ne uneste p toti...una peste alta...toata lumea la buzau...va saluta fratele dintzos :twisted:
|
tu te-ai mai vandut si de la fotbal la motoare :P
P.s. : maine am programare la pitesti...abia astept :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning