Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Vibe 31-08-08 20:00

Re: Recomandari Filme sau Ce-am mai vazut saptamna asta :)

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1724890)
total de acord ! Hai la gratar frate 30 de masini si se dau 5 si restu moama ce tare a fost!:evil:
Ne-am omorat prea mult masinile pentru distractia la altii!
Oricum de ceva timp sunt persoane care erau in grup si s-au separat tocmai din cauza asta cred!

am stat ``dreaq`` sa citesc toate paginile si am gasit ceva cu care sunt de acord :)

jakal 31-08-08 20:06

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by dj_bengy1988 (Post 1725079)
jakale io ii zisesem la panarama sincer , stii bine ca am zis singur ca nu am masina demna de niciun club si la gratare am mai fost si am mai pus si un "mic" si cu MOtzu si cu tine , aia e daca de asta am bani . niciunu nu stie cat am muncit si cat mai muncesc la panarama aia de dacie , si nimeni nu stie cat ma chinui sa imi iau masina , sa mai strang azi un ban , maine un ban . banii care ii aveam s-au dus fiindca am avut niste probleme in familie pe care nu vreau sa le discut cu absolut nimeni , sunt probleme care ma privesc numai pe mine . Prefer sa ma ia lumea de papagal decat sa spun de ce nu mai am banii sau de ce am dacie si nu altceva si de ce atarn la ea . Si credeti-ma ca am muncit la amarata aia de dacie la fel cum ati muncit si voi la masinile voastre si de multe ori nu m-a ajutat nimeni. MJRu' mi-a zis o vorba MASINA CEA MAI BUNA E AIA PE CARE O AI . Recunosc , e defectul meu ca vorbesc mult dar nu vad de ce nu ma inghiti ? cu ce ti-am gresit , te-am deranjat ? ti-am vorbit urat ? mi-ai cerut ceva si nu ti-am dat ? nu vad de ce nu ma inghiti , toti avem defecte , probleme si multe altele

prietene si eu am plecat tot de la dacie si am avut o groaza de dacii......
stiu cum e sa ai dacie,nu m-am nascut in urs.....
nu e vb ca nu te inghit, e vb ca esti inca copil pt ceea ce facem noi,nu realizezi riscurile la care ne expunem......
la asta ma refer....
nu mai jignit niciodata,dar m-i se pare ca nu te potrivesti cu noi,cei care facem gratare mai des......

e greu sa-ti explic mai mult....daca vroiam nici nu te salutam
eu ti-o spun si in fata daca vrei,nu imi e rusine...dar toti baietii au cam aceasi parere ca a mea......
probleme cu bani avem toti....nu sint nascut cu avere, ce fac....fac pe munca mea...
am 2 ursi de intretinut + copil mic...deci gandeste-te ca imi e f. greu..
dar masinile sint o boala grea care se pare ca nu se vindeca...

ai dreptate toti avem defecte...

shantzu 31-08-08 20:13

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1725442)
am 2 ursi de intretinut + copil mic..

5-aru l-ai vandut ? :lol:

jakal 31-08-08 20:15

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 1725391)
Tu esti omul din culise mah nebunule .................... :D:)):)) Voi astia din Inferno nu mai aveti mama din cate am auzit:P

bahhhhhhh.....vezi cum vb de INFERNO ca te halim:))..

deocamdata nu am murit si nu o sa cedam asa usor........
nu mai avem mama ,dar avem tata pe carbit asta...

inferno va ramane......cel putin la ploiesti....

alex2see 31-08-08 20:16

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 1725391)
Tu esti omul din culise mah nebunule .................... :D:)):)) Voi astia din Inferno nu mai aveti mama din cate am auzit:P

prietenul meu scump abtinete avem mama daca ai sa intri pe inferno o sa vezi ca absolut totu a fost lasat pe mana lu dragos inclusiv titulatura de membru fondator deoarece am avut niste rezultate exceptionale

jakal 31-08-08 20:17

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1725453)
5-aru l-ai vandut ? :lol:

pe draq am uitat de el

deci 2 ursi + un 5-ar:)):))
si mai greu.......:)

alex2see 31-08-08 20:20

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 1725357)
Deci ............... cei care se simt cu musca pe caciula, inseamna caci chiar asa este, ideea este urmatoarea in linii mari: Ai masina, bagi bani in ea sau incerci in limitele tale financiare sa o intreti si sa mai pui o piesa doua ramai in comunitate .................. restul Sayonara! Exceptie vor face cativa, acestia fiind alesi de "batrani" comunitatzi! O zi buna!

tinand cont ca tu ai spuso ca sa nu mai exziste certuri FA TU O LISTA CU AIA CARE AU MASINA BAGA BANI SAU INCEARCA IN LIMITELE POSIBILITATILOR SA ATRAGA PRIVIRI PE STRADA CA ALTFEL SE VA DISCUTA LA NESFARSIT

TheMaax 31-08-08 22:49

Sa dea al cu coarne in carbunele vostru ca imi istetzi simpatici toti astia din Inferno ca sunte-ti lepre de oameni de trebuie sa merg cu scutecu dupa mine cand voi in preajma si toata lumea stie si aprecieaza cat de bine sunteti uniti si app de lista, o las pe mana celor competentzi sa nu imi aud vb si eu!

Taraiebuca 31-08-08 23:26

e bine ca suntem simpatici cuiva ;)). eu unul nu m-am bagat asa mult in seama cu unele persoane, recunosc. cu unii chiar ma inteleg destul de bine si comunicam. defectul meu consta in faptul ca nu prea vin la intalnirile 4 tuning, insa n-am lipsit niciodata de la intalnirile inferno. investesc bani in masina si ma chinui sa fac ceva special din ea si poate pe viitor sa reprezinte ploiestiul :).in concluzie faceti lista!

alex2see 01-09-08 00:11

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 1725708)
Sa dea al cu coarne in carbunele vostru ca imi istetzi simpatici toti astia din Inferno ca sunte-ti lepre de oameni de trebuie sa merg cu scutecu dupa mine cand voi in preajma si toata lumea stie si aprecieaza cat de bine sunteti uniti si app de lista, o las pe mana celor competentzi sa nu imi aud vb si eu!

orcum nu are rost sa ne certam pentru cine vine si cine nu vine la sala sau......

Bengy_BLS 01-09-08 04:18

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1725442)
nu e vb ca nu te inghit, e vb ca esti inca copil pt ceea ce facem noi,nu realizezi riscurile la care ne expunem......
la asta ma refer....

Nu e chiar asa , am fost si io de cateva ori si nu te gandi ca nu stiu riscurile , nu sunt nici cretin si nici idiot , altfel daca nu erau la ce mai am stat sa pazesc focu de vreo 2 ori ? si cand am fost nu am deranjat pe nimeni , ce mi s-a spus aia am facut stii bine , cand stam pe banca la rond sau la sala e un lucru si cand merem la gratar e cu totul ceva diferit. ori am pus paie pe gratar ori am pazit focul dar niciodata nimic altceva , glume , circ si panarama , ca nu e loc de asa ceva . Cea mai mica greseala poate insemna multe . Stiu si io ce riscuri sunt , nu te gandi ca nu realizez lucrul asta , daca nu realizam luam totul ca pe o joaca dar nu am facut-o. E o boala grea masina si nu ma poate "vindeca" nimeni fie ca ii convine sau nu . Poate ca am lasat impresia ca tratez ca un copil dar crede-ma ca nu e asa. Am preferat sa fac pe prostu de multe ori ca asa a fost mai bine . Modul meu de gandire nu e unul obisnuit dar niciodata nu am fost inconstient cand m-am expus vreunui risc fie el mic sau mare . Oricum nu trebuia sa se discute la modul asta si trebuia spus de la inceput nu dupa aproape 1 an cand deja unii dintre "aplaudici " sau cum le ziceti voi , intre timp s-au mai facut si amici , nu de alta , pe mine nu ma afecteaza cu nimic si poate cei care m-au mustrat isi vor schimba parerea cum au facut-o si altii , dar nu e frumos .

P.S. Nu vreau sa par in vreun fel absurd sau nebun sau mai stiu io cum dar daca e sa o luam asa si Micutzu' (Dumnezeu sa il ierte) a inceput tot cu privitu , ca toti ceilalti . Corect ?

Bengy_BLS 01-09-08 04:48

Quote:

Originally Posted by andrei_hrz (Post 1725116)
bengy iar vb prostii ce sa strangi 8000 de euro si dak nu ma insel tu inca esti la liceu, tu pe cine vreai sa prostesti frate ca ai strans banii pe cont propriu eu am muncit vara asta si am strans destul dar cine ma angajat a avut suflet frate ca altfel nu imi ajungea nici de benzina pana la mare. si sa nu te dai mare bai frate, respectu e cand apari si faci surpriza cu o masina frumoasa nu cand te dai mare si apari tot cu dacia. eu imi caut o masina care imi place mie mult poate o sa imi iau poate nu dar plm nu zic la toti ce masina imi iau.

Nu te supara ca iti zic , dar nu te priveste pe tine si pe nimeni de unde am bani si cum ii fac , eu nu te-am intrebat pe tine de unde ai bani de ti-ai luat nush ce sau ca iti iei nush ce . corect ? Poate ca am dat la vreunu in cap pe strada si i-am furat sau poate ca am spart vreo banca sau diverse , sunt lucruri si probleme care ma privesc pe mine si numai pe mine direct , nu este treaba ta si nu te priveste despre problemele mele , familia mea si comportamentul meu si despre felul cum castig bani si cum pierd bani si cum o sa mai strang sau poate nu bani .
Nu m-am purtat niciodata urat si nu ti-am vorbit niciodata urat cum ai facut tu acum , cand mi s-a cerut ajutorul l-am oferit de fiecare data cat am putut si stii bine de cand eram in Dacia Club ca asa e. De ce te-ai trezit acum dupa 11 luni de zile , cand puteai sa imi zici ce zici acum in fata ? Nu esti in masura sa imi critici mie parerile si comportamentul deoarece nu stai cu mine seara de seara ca sa stii . Si eu pot sa ma trezesc la fel ca tine si sa incep sa ma iau aleator de unul sau de altul si sa ii vorbesc sau sa ii spun ceea ce imi zici tu mie dar nu sunt in masura deoarece nu cunosc persoana asa de bine . Prefer de fiecare data sa musc omul de obraz si sa ii zic in fata decat sa il vorbesc pe la spate si sa il musc de fund. Te credeam mai altfel dar m-am inselat , felul in care mi te-ai adresat lasa de dorit , nu cred ca stii ce inseamna respectul intre membrii unei comunitati(despre care vorbeai) din moment ce si eu mai mult sau mai putin fac parte din ea , bun , prost , urat , handicapat si alte defecte , aici respectul tau fata de un membru al comunitatii unde e ? Cu 99.9% din membrii nu cred ca le-am vorbit vreodata asa , si daca am facut-o mi-am cerut scuze si a doua oara nu s-a mai intamplat. cu exceptia lui griffo pe ca care nici macar nu cred ca il cunosti si nici macar nu stii care sunt problemele dintre mine si el sau dintre el si altii care crede-ma ca sunt destule . Poate ca nu prea m-am tinut de scoala dar stiu sa vorbesc cu un om care merita respect si am educatia pe care vad ca unii nu o au in ceea ce priveste respectul fata de alt om .

Cu asta am incheiat si imi pare rau daca deranjez pe cineva prin marimea posturilor mele dar rog moderatorii sa le lase ca nu vad vreun mod vulgar de abordare. Multumesc !

Skma 01-09-08 11:10

Cine se scuza se acuza! :tetter:
Daca taceai si nu mai postai 3 pagini filozof ramaneai!

kast_ACAB 01-09-08 11:21

Intr-o oarecare masura sunt de acord cu poposirea mai multor persoane intre noi care intradevar nu au pur si simplu ce cauta...nu sunt eu in masura sa zic cine ce cum....n-am nimic cu nimeni personal...am ca toata lumea antipatii si simpatii..daca o sa am ceva cu cineva o sa-i zic in fata....daca stau sa ma gandesc nici eu nu sunt decat de vreo 2 ani jumate printre voi...am trait multe cu anumite persoane..si inca o data nu vreau sa dau nume sa nu se interpreteze....si eu am ochi sa vad...urechi sa aud...asa cum are toata lumea...parerea mea ca cine a venit si n-a stiut cum sa faca de prima oara dar a vrut totusi..a fost inteles de toata lumea..cine a vorbit mult..prost...si a stat degeaba...automat a fost respins...si sper ca toata lumea a inteles ideea mea.:o...n-am mai postat de mult...parca mi-e si greu sa scriu...Iar pentru cei care zic ca m-am vandut la motoare...nu v-am uitat si nu uit de unde am plecat...indiferent ca e masina ca e motor..ca e orice care are motor si face fum :D...asta ne uneste p toti...una peste alta...toata lumea la buzau...va saluta fratele dintzos :twisted:

Taraiebuca 01-09-08 11:40

tu te-ai mai vandut si de la fotbal la motoare :P
P.s. : maine am programare la pitesti...abia astept :oops:

All times are GMT +2. The time now is 00:12.

- Copyright 2026 4Tuning