![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
ms |
2 Attachment(s)
opel . low ride :-P
|
2 Attachment(s)
........................................................
|
interesant...dar tuning....:?:
|
Quote:
|
@mari ... arata bine ... pragul mi se pare km uratzel si geamurile prea inkise... in rest, nu vad greseli ...
@aic_keemo ... foarte misto ... vezi k tia ramas un furtun fugar p capota si ai 2 surse 2 lumina. culoarea exterioara a masinii nu e aceasi cu cea din compartimentul motor, iar in partea dreapta nu ai imbinat prea bine farul cu aripa. bafta ;) |
Quote:
|
aic_keemo => Foarte frumos ! Cobra tati, stai tu linistit ! Cand poti sa faci asta sa ma anunti :wink:.
mari4speed => Foarte frumosa si a ta ! Nu e inspirat pragul dar in rest e frumoasa ! |
Quote:
|
wlady dar ce crezi ca a fsot asha greu sa copieze aproape totul dupa alta masina ?
zi-mi si mie |
2 Attachment(s)
ok na am pus o masina :D comentati :)
|
Nu o sa mai zic nimic... n-am pofta de asta ...
Ontopic : mafionzooo => e frumoasa masina... overbrush foarte reusit, incarcata prea mult ! daca o lasai alba cu un decal pe lateral era killer ! Nu-mi plac rotile dar in rest e tare ! Bravo :wink: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
new rimz culoarea nu o schimb asa o las ca e misto asa e un fel de dtm car asa ca nu schimb culoarea jenti mai bune nu am gasit aa da si e full brush 98 % + 69 e brush si ala de tractat -> cu sageata aia rosie in afara de stikerere tot e a si semnalizarile sunt brush
|
arata mai bn cu jante originale....si nu uita...1 masina pe zi...nu mai mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning