![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
nu a exista o anumita data cand totul s-a schimbat!
incet incet au venit oameni noi , inevitabil a fost si faptul ca multi au vazut cum sta treaba si au venit cu prietenii (care nu au treaba cu tuningul) SSP-ule - ti-ai dat seama , diseara imi dai de mancare :lol: |
Quote:
|
Quote:
nu mai retin cine era atunci.....parca poponete,koku,tng....plm ma rog.... diseara o sa il aduc pe tata ca si asa o arde dubios cu pacura poate se da si el......plm........ |
Il aduc si io pe tata n-are masina si permis da poate o arde cu baietii la un tenis la rond!:lol:
|
Quote:
iar tu benji sau bls...sau cum vrei....iti spun eu ca baietii nu te inghit,nici eu vb f. mult si prost.....asta e un mare defect al tau.....ti-am mai zis si mai demult ca nu ai ce sa cauti la gratare...... nu ai masina...nu investesti in ea......e un break simplu... nu te supara frate dar daca poponete te primeste in INFERNO eu in secunda urmatoare dau stikerul jos nu te supara dar asta e parerea mea si a mai multora........ |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe forum am voie? :)))))) |
uite de ex MAXX era un kamikaze......si poate mai e putin:)),dar baiatul si-a revenit.....
eu asa vad ca a intrat pe drumul bun......investeste in masina si chiar bine......s-a mai potolit cu vb multa......e mai matur parca..... mai o ia el pe aratura dar revine repede...:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Shantzu, TNG, T@z, Skama, sunt catziva dintre baietii care au format aceasta comunitate. Pana sa apar eu in 2005-2006, o ardeam la semafoare cu cine nimeream.
Am zis sa-i cunosc, sa vad si eu despre ce e vorba in 4Tuning si am venit la o intalnire asa cum a venit si Jackalu'. Am aratat lumii ca imi place nebunia, sa rup anvelope, motoare, cutii de viteze in special si asa am ajuns sa fiu pe placul lumii. Niciodata nu mi-a placut sa stau parcat si intotdeauna am sarit cand a fost nevoie de ajutor, sa ma bag la gratar, sau sa anuntz cand e vorba de mers la gratare in alte orashe. Shantzu e unul din baietii cu capul pe umeri pe acest forum si pe strada bineinteles. A stiut sa se integreze si e placut chiar si de cei care nu mai vin printre noi la intalniri din cauza aplaudacilor. A mai gresit si el fatza de unul sau altul dar apreciati si faptul ca stie sa-si ceara si scuze cand greseste. Omul chiar nu are nicio treaba cu aplaudacii si stie despre tuning mai mult decat cred ca stiu o gramada dintre noi. Coaie, am strans bani de la NSL, diseara mancam papica buna si bem ceva! :p Am ajuns sa avem probleme din cauza bahaus-urilor facute de unul si de altul, si daca nu vom putea sa-i linistim macar cu vorba buna, atunci n-avem ce sa le facem decat sa le spunem clar: Nu mai venitzi!!! Inainte cand ne intalneam la scari la Sala Sporturilor cate 15-20 de mashini, mergeam la gratar si ne durea undeva pentru ca stiam ca sunt totzi ai nostri si ne cunoastem. Sunt o gramada care habar n-au ce inseamna treburile noastre si care ne pot afecta grav din cauza inconstientzei si a copilariei lor. Imi aduc aminte cum se faceau cercuri cu mashinile in fatza scarilor si nu venea Politzia atat de des cum vin acum pentru clovnii din jurul nostru. Mergetzi in parculetz si terminatzi-va copilaria! |
dar daca ii aduci bunaciuni intr-o masina cu 200 de cai crede-ma ca le prinde cu fiesta lui de 100.numai conteaza jante sau altceva.zi dak nu e asa SSP si eu sunt in dreapta lui copilot. si cu hartia cu nr noastre sa le-o dau la fete :)))
|
jakale io ii zisesem la panarama sincer , stii bine ca am zis singur ca nu am masina demna de niciun club si la gratare am mai fost si am mai pus si un "mic" si cu MOtzu si cu tine , aia e daca de asta am bani . niciunu nu stie cat am muncit si cat mai muncesc la panarama aia de dacie , si nimeni nu stie cat ma chinui sa imi iau masina , sa mai strang azi un ban , maine un ban . banii care ii aveam s-au dus fiindca am avut niste probleme in familie pe care nu vreau sa le discut cu absolut nimeni , sunt probleme care ma privesc numai pe mine . Prefer sa ma ia lumea de papagal decat sa spun de ce nu mai am banii sau de ce am dacie si nu altceva si de ce atarn la ea . Si credeti-ma ca am muncit la amarata aia de dacie la fel cum ati muncit si voi la masinile voastre si de multe ori nu m-a ajutat nimeni. MJRu' mi-a zis o vorba MASINA CEA MAI BUNA E AIA PE CARE O AI . Recunosc , e defectul meu ca vorbesc mult dar nu vad de ce nu ma inghiti ? cu ce ti-am gresit , te-am deranjat ? ti-am vorbit urat ? mi-ai cerut ceva si nu ti-am dat ? nu vad de ce nu ma inghiti , toti avem defecte , probleme si multe altele
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning