Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 04-07-06 17:28

Re: Am facute ceva modificari...

Quote:

Originally Posted by Saby
Cam atata la aceasta....mai bine la urmatoarele....:-P

CE mai spuneti? No comment;) ???

mult mai bine ... bv:!: :!: :!:

Saby 04-07-06 17:40

Re: Comentarii lucrari!

Ma bucur k iti place...hm:-P
Am sa incerc sa le fac din ce in ce mai bine...:shock:

shantzu 04-07-06 19:12

partea de jos nu e centrata ;) cele doua gauri de la mijloc nu sunt pe mijloc ;)
sa nu spui ca sunt rau :mrgreen: oricum lucrezi f bine ;)

tng 05-07-06 00:17

2 Attachment(s)
am lucrat si eu celica .... cum vi se pare?

vio[s] 05-07-06 02:24

2 Attachment(s)
:rolleyes2

DjVictor 05-07-06 09:27

3 Attachment(s)
Sa pun si originalele ... Pozele cu logan le-am sters ... din gresala

Gabi 05-07-06 10:38

2 Attachment(s)
Opel Corsa 2006 - masina propusa pentru intrarea in Design Team (eu nu particip, pentru ca nu e lucrare de Desing Team).

Tin sa precizez ca e prima data cand fac o masina in stilu' asta, adica intercooler (complet :lol:), filtru, far scos, chestii, vrajeli.

Modificari:
- spoiler fata (+intercooler);
- far stanga scos (adaugat filtru de aer);
- grila modificata;
- prag (cu evacuare scoasa prin el);
- jante (Opel Astra GTC);
- oglinzi schimbate.

Comentati, va rog!

andrey2003 05-07-06 10:57

Gabi, poza a doua nu o deschide... ''Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator'' :(

Incearca acum - Gabi

patriotu90 05-07-06 11:12

*tng - la eleronu tau cred k ar fi trb sa se vada finalul prin geamurile laterale si luneta ... pragu dak nu are o continuare inspre interior zici k e plat ...
*vio[s] - jantele au prea multe reflexii ... unde ai scos numarul se vad urme ...
*Gabi - arata bine nu vad greseli ... poate doar teava de alimentare a intercoolerului dp stanga .... ai tras cam mult de ea ... oricum bv ...

andrey2003 05-07-06 11:50

2 Attachment(s)
*Gabi - foarte frumos lucrat ;) :shock: bv ;)

Vw Caddy by Andrey2003

TazAless 05-07-06 11:53

*andrey2003: singura chestie care nu prea imi place e ca pragul in comparatie cu spoilerele este prea jos

peter 05-07-06 12:52

ne-ai cam lipsit andrey2003...nu ai mai tunat demult..:)

mr_lopetica 05-07-06 13:57

2 Attachment(s)
sunt incepator:)

patriotu90 05-07-06 15:24

Quote:

Originally Posted by mr_lopetica
sunt incepator:)

ai selectii strambe ... mai bine nu puneai vynilurile ... bafta ...

NightDevil 05-07-06 16:53

gabi vezi ka esapamentul alal iesit prin prag este putzin cam tulbure si intercoolerul este ptzin kam tulbure :D si mai este emblema care si aiai este putzin stramba ...cel putzin asa misepare mie ....in rest e super ok

frost_dani 06-07-06 07:47

2 Attachment(s)
......alte jenti nu am mai gasit in comp.....nu se prea potrivesc ele dar.....comentati..;)

BMWfan 06-07-06 08:08

mie imi place ,cred ca a iesit foarte bine
singura problema mi se pare ca e la al doilea suport de la apoilerul fata ,parca e prea drept,in rest misto rau masina ,si designul si calitatea

NightDevil 06-07-06 09:45

bine lucrat :) ....tine'o tot asa :)

ra2 06-07-06 10:18

Quote:

Originally Posted by frost_dani
......alte jenti nu am mai gasit in comp.....nu se prea potrivesc ele dar.....comentati..;)

nu e pusa asa bne pe noul background,roata spate e cam stramba si nu ai coborato deloc:twisted:

dshockevo 06-07-06 12:06

si reflexia dp spoilerul fara arata aiurea . mai bine nu o mai puneai ;) , oricum bv. arata bine !

ra2 06-07-06 13:48

2 Attachment(s)
my bmw...e cva mai simplu;):rolleyes2 :arrow:

Oxide 06-07-06 14:46

Quote:

Originally Posted by ra2

man..nu-mi place deloc...:(...sry...portocaliu` ala ii f ireal...janta fatza ii blury...nush c ai facut cu fibra aia de carbon da nu arata ben deloc...:(...destul d slab...:(...sry...:(

patriotu90 06-07-06 14:46

Quote:

Originally Posted by ra2

mie unu nu imi place spoileru cu o singura gura de aer centrala ... vezi k pe cea mik din departatre nu ai scos-o .... + o selectie stramba

bogdanv09 06-07-06 15:35

2 Attachment(s)
ce ziceti despre BMW-ul preparat de mine.nu prea multe schimbari dar....nu fitzi prea duri:P

ra2 06-07-06 15:48

1 Attachment(s)
sper ca e mai bine:rolleyes2 :oops:

patriotu90 06-07-06 16:15

*bogdanv09 - jantele sunt plate ... carbonul nu seamana deloc cu cel real ...
*ra2 - intercooleru arata ciudat ... e stramb ... ai deformat sigla 4 tuning :D:D:D

AdY9005 06-07-06 16:42

Quote:

Originally Posted by bogdanv09
ce ziceti despre BMW-ul preparat de mine.nu prea multe schimbari dar....nu fitzi prea duri:P

nu imi prea place culoarea :-P

bogdanv09 06-07-06 17:02

2 Attachment(s)
*patriotu90 -sa sti ca m-am chinuit sa o fac reala dar nush dc nu imi iese(arata mult mai rau dar am modificat-o inainte sa o pun),acum am mui pus cate ceva pe ea:P
poate intri pe mess shi imi zici cums afac klumea -bogdanv09

Saby 06-07-06 17:26

La capota trb sa mai lucri....gentile nu par reale....in mare parte ti-a iesit....tine-o tot asa
:D

bogdanv09 06-07-06 17:32

1 Attachment(s)
hai ca am mai incercat la carbon un pik mai bine zic eu ca arata

Saby 06-07-06 17:38

Geanta de pe spate nu e centrata perfect....incearca sa maresti gentile...si in partea dreapta la capota...unde se intalneste cu parbrizul trb sa repari ceva...vezi?....in rest te descurci...dai bataie8)

Saby 06-07-06 18:04

5 Attachment(s)
Fratilor am dat tot ce am avut mai bun din mine:D ....culmea e k am folosit numa brushuri si smugle...and so...nimik din exterior si uitati ce a iesit...ops la decapotabila am luat dar tot de la Aston Martin din respect:-) ...ce parere aveti?...care va place?...le-am botezat DB10...un nou model;)

Oxide 06-07-06 18:39

2 Attachment(s)
fratzilor...ii WIP (Work In Progress)....eu sunt destul de multzumit de rezultatul acumulat pan` acum la aceasta lucrare (pan` acuma pt k mai am d lucru la ea)...comentatzi fratzilor...in curand versiunea finala!!!:)
PS:apasatzi F11 knd va uitatzi la versiunea tunata...se vede mai tare shi mai agresiv!!!:)
C&C la greu va rog!!!

AdY9005 06-07-06 18:42

Quote:

Originally Posted by Saby
Fratilor am dat tot ce am avut mai bun din mine:D ....culmea e k am folosit numa brushuri si smugle...and so...nimik din exterior si uitati ce a iesit...ops la decapotabila am luat dar tot de la Aston Martin din respect:-) ...ce parere aveti?...care va place?...le-am botezat DB10...un nou model;)

nai plasa la bara si ai o selectie stramba

AdY9005 06-07-06 18:44

Quote:

Originally Posted by Oxide
fratzilor...ii WIP (Work In Progress)....eu sunt destul de multzumit de rezultatul acumulat pan` acum la aceasta lucrare (pan` acuma pt k mai am d lucru la ea)...comentatzi fratzilor...in curand versiunea finala!!!:)
PS:apasatzi F11 knd va uitatzi la versiunea tunata...se vede mai tare shi mai agresiv!!!:)
C&C la greu va rog!!!

parerea mea prea joasa

bogdanv09 06-07-06 18:47

saby ai dreptata cu maritu jentzilor.eu de obicei le faceam mai mari nush ce am avut acum de nu am procedat la fel:idea: dar ms acum o modific .oricum nici mie nu-mi place ceva la jentzi

patriotu90 06-07-06 18:51

Quote:

Originally Posted by Oxide
C&C la greu va rog!!!

arata bene dar vezi cum faci sa se vada backgroundul si prin geamuri ... plasa din ultima gura de aer din spoiler (in stanga) are prea multa umbra ... si farurile ... mie nu imi plac deloc ...

bogdanv09 06-07-06 18:59

1 Attachment(s)
acum nush daca e bine sau nu....dar am facut jentzile mai mari

willie 06-07-06 19:01

de mine

astea is facute de eu..

peter 06-07-06 19:18

*oxide..prea joasa masina....nu se vad reflexii de la geamuriile incaperii..

in rest e marfa....

All times are GMT +2. The time now is 10:34.

- Copyright 2026 4Tuning