![]() |
Re: Club Renault 5
ceva nou ar fi asa:
- nea santi e trecut cu 430 de caluti - au participat mai multe masini din romania cu rezultate foarte bune: Meme - 13.4 Ducu - 11.7 - 11.8 - fara un tachet si cu maxim 70% din capacitate Paul - 12.6 Face - 13.9 - stock Andrei - 11.7 - cu eleron si interior + NOS 12.5 fara NOS Nadir - 12.8 Linkuri Poze: http://ry.sie.pl/koee2008/King_of_Eu...East_2008.html http://www.headliner.hu/plugins/auto...ast_2008-04-13 |
asa da ! :D
|
3 Attachment(s)
noi poze cu ceva progrese
|
SALUTARE am si eu o problema daca am demontat un carburator dublu corp si sunt alea 4 jigleoare 2 mai lungi si 2 mai scurte si le-am inversat intre ele exista vreo problema cu asta????
pentru ca l-am demontat s-al curat si nu sunt sigur daca am pus jigleoarele asqa cum au fost |
Quote:
urmatoarele observatii... furtune si coliere perfect dar... nu mai ai loc pentru capacul de delco si pentru fisele de bujii... trebuie sa il ocolesti - si eu am avut aceeasi problema plus ca acu nu mai ai loc de radiator de apa mai mare... te-ai inghesuit rau cu intercooleru ala... mai e si mic pe deasupra... carburatorul nu arata prea bine... e mancat de vreme rau de tot... poate s-a si infundat cate ceva acolo :) |
D'acord cu Mili,intercooleru ala sta ca un ghiolban acolo
|
salutare , ce contine fratilor un chit de reparatie pt un carb. dublu cum am eu adica un weber nu stiu cum , dar mai exact se gaseste de vanzare , eu am intrebat in oras la mine pe la meteor sau si alte magazine axate pe straine si nici gand foarte clar nu se gaseste , exista se poate achizitiona de undeva??????
nu de alta consuma in draci buburuza nu o diferentiez de un vapor... |
Quote:
ori numai garnituri... care e mai ieftin ori complet garnituri + jiglere care e evident mai scump se gaseste la Al Padrino in principiu... dar exista si in alte parti. |
caut si eu un set de etriere si suporti de etriere pentru discuri NEventilate, discuri pline....
PS. mi-am tras semnatura mai dragutza :) |
zi frate miliady si mie unde este al padrino asta prin bucuresti , eu nu sunt de acolo dar am pile in buc care pot umbla ca ma disperat carbul asta al meu , hai te rog fffff astept un raspuns bafta
|
www.alpadrino.ro acolo gasesti tot ce trebuie despre ei... numere telefon.. poti sa intrebi daca au pe stoc... la ce magazin au pe stoc etc.... unu e la universitate si unu e pe stefan cel mare....
|
Vand RollBar Sparco 2B prindere in 8 puncte,cel mai complex pt Renault 5 generatia 2.
Este nou,sigilat,cu omologare FIA,tot ce trebuie. Avantajul este ca nu mai trebuie sa asteptati dupa el pana il livreaza cei de la Sparco (se asteapta cca 2 luni pana in construiesc si se plateste suma 100% in avans) Pret : 698 Euro (pretul de catalog + transportul catre RO) https://i131.photobucket.com/albums/p...h_DSCN8014.jpghttps://i131.photobucket.com/albums/p...h_DSCN8018.jpghttps://i131.photobucket.com/albums/p...o007130601.jpg |
Salut baieti, long time no see :D. Cine stie un service bun in zona MIilitari-Crangasi sau cat mai aproape de Regie? Vreau sa reimprospatez imaginea buburuzei, adica tinighigerie si vopsitorie, nu vreau cva nemaipomenit, doar sa faca treaba de calitate tinand cont k e prima schimbare la vopsea in 20 ani a masinii:D.
|
Quote:
|
Salut,
cine se pricepe la electrica ... cat de cat ... am mare nevoie de un sfat :) Am trapa electrica si trebuie sa ii fac legaturile (releu si buton), ea a venit cu un buton dar nu stiu cat de bun e. In momentul de fata am doar 2 fire (+-) care ies din motoras. Cum tre sa fac mai departe ? Ce fel de releu sa iau .. cum il montez ? anyone ? ... thanks |
teoretic merge exact la fel ca geamul electric. unu dinala ti-ar trebui... dar mai mult de atat nu as avea ce sfat sa iti dau.. motorasul de geam electric are tot 2 fire... iti trebuie un releu care sa iti inverseze polaritatea pe firele respective ca sa se duca in fata cand apesi intr-o directie si sa se duca inapoi invers... intelegi tu.. teoretic... practica ne omoara.
|
Am un Renault 5 din '87.
Problema mea este consumul. Ce ar trebui sa fac? Ma poate ajuta cineva? |
sa reglezi carburatorul ;) cel mai simplu.
are cineva o fulie de reno 5? 1,4 aspirat sau turbo |
sal ....vrea cineva vreo parte din caroserie...daca nu o duc la fier vechi...r5 -2usi
|
cutie de viteze-5 trepte,aprindere electronica,geamuri electrice,bara spate,bara fata,delcou plus capac,carborator,amortizoare fata spate,bara de torsiune spate,fata,bandouri exterioare,plasticuri interioare,toba completa f buna,rezervor,capac,planetare piese motor......etc...pret negociabil ,nr 0722192869
|
sal baieti ,am si eu o intrebare ...ce rol are montajul din plafoniera..?? de unde se si aprinde lampa din interior
|
salutare , am si eu o rugaminte daca imi poate si mie spune cineva in bucuresti unde se poate face acel carbotest pt reglat carbul, asta pentru ca am comandat acel chit de rep la al padrino si banuiesc ca se recomanda acel carbotest pt buna functionare
multam lui miliadi pt relatii |
Quote:
Iti dau numarul tipului de la carbotest - 0723 572 589, il suni si vb tu cu el cum sa faceti. PS: am nevoie de ceva piese pt masina (inclusiv de caroserie), stiu ca tu parca aveai una pt piese, o mai ai? Bafta! |
Salut...sunt nou pe forum..si am o problema cu R5 ul meu.Nu mi da caldura in interioru masinii.Termostatul functioneaza,instalatia este aerisita dar nu mi da caldura.Initial cand am luat masina a functionat,intre timp i am spalat motorul la spalatorie si am dat jos electromotorul;dupa aceste lucrari caldura nu mi a mai functionat.Dak poate cineva sa ma ajute cu vreo idee concreta.Dau o bere
Multumesc anticipat |
daca nu mai baga caldura... inseamna ca nu ii mai vine apa calda... sau s-a ars ventilatorul de aeroterma.... de la apa de la spalatorie... am eu o aeroterma daca te intereseaza.
|
Quote:
|
Quote:
M-AR INTERESA DOAR VENTILATORUL DACA SE DA SEPARAT, AL MEU FACE ZGOMOT |
iti dau aeroterma cu totu cu 50 roni...
|
Quote:
Daca se potriveste la modelul Renault 5TR din 87' la 5 usi o iau dar hai sa fie 40 roni |
Cum stiu ce sistem de franare am la renaultul meu( Renault 5 TR '87)? Lucas sau Bendix De fapt caut cilindri de frana si am gasit cu sistem Lucas sau Bendix. Nu stiu de care sa cumpar.
Multumesc |
ce cilindri te intereseaza? 40 roni doar sambata....
|
Quote:
Daca se potriveste iti dau si 50 roni dar daca o lasam pe sambata viitoare sau in cursul saptamanii dar mai sigur sambata. Lasa-mi tel tau si te sun eu sa vedem cand pot sa o vad. Ma intereseaza cindri receptori de frana pe spate, nu stiu daca imi trebuie Lucas sau Bendix. |
Salut baieti, stiti cum se scoate butucul de pe usa?
|
are pe interior o clema in forma de u... daca te referi la partea in care intra cheia
|
Quote:
|
greu de gasit.... :)
iti trebuie butuc sau piesa in forma de U? |
baieti,am nevoie urjent de flansha aia de la ulei, de langa filtru
|
Quote:
|
nu conteaza... dar iti trebuie cu tot cu cheie....
|
da, o sa caut pe la dezmembrari
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning