Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

IVAN 17-04-08 13:54

Re: Club Renault 5

ceva nou ar fi asa:

- nea santi e trecut cu 430 de caluti
- au participat mai multe masini din romania cu rezultate foarte bune:

Meme - 13.4
Ducu - 11.7 - 11.8 - fara un tachet si cu maxim 70% din capacitate
Paul - 12.6
Face - 13.9 - stock
Andrei - 11.7 - cu eleron si interior + NOS 12.5 fara NOS
Nadir - 12.8

Linkuri Poze:

http://ry.sie.pl/koee2008/King_of_Eu...East_2008.html

http://www.headliner.hu/plugins/auto...ast_2008-04-13

tm8bnz 17-04-08 19:19

asa da ! :D

radutzu 30-04-08 19:53

3 Attachment(s)
noi poze cu ceva progrese

floars 30-04-08 20:12

SALUTARE am si eu o problema daca am demontat un carburator dublu corp si sunt alea 4 jigleoare 2 mai lungi si 2 mai scurte si le-am inversat intre ele exista vreo problema cu asta????

pentru ca l-am demontat s-al curat si nu sunt sigur daca am pus jigleoarele asqa cum au fost

miliady 30-04-08 23:26

Quote:

Originally Posted by radutzu (Post 1508235)
noi poze cu ceva progrese

m-am uitat acu la poze...

urmatoarele observatii... furtune si coliere perfect dar... nu mai ai loc pentru capacul de delco si pentru fisele de bujii... trebuie sa il ocolesti - si eu am avut aceeasi problema
plus ca acu nu mai ai loc de radiator de apa mai mare... te-ai inghesuit rau cu intercooleru ala... mai e si mic pe deasupra...
carburatorul nu arata prea bine... e mancat de vreme rau de tot... poate s-a si infundat cate ceva acolo :)

tm8bnz 01-05-08 21:24

D'acord cu Mili,intercooleru ala sta ca un ghiolban acolo

floars 01-05-08 22:46

salutare , ce contine fratilor un chit de reparatie pt un carb. dublu cum am eu adica un weber nu stiu cum , dar mai exact se gaseste de vanzare , eu am intrebat in oras la mine pe la meteor sau si alte magazine axate pe straine si nici gand foarte clar nu se gaseste , exista se poate achizitiona de undeva??????

nu de alta consuma in draci buburuza nu o diferentiez de un vapor...

miliady 02-05-08 13:41

Quote:

Originally Posted by floars (Post 1509955)
salutare , ce contine fratilor un chit de reparatie pt un carb. dublu cum am eu adica un weber nu stiu cum , dar mai exact se gaseste de vanzare , eu am intrebat in oras la mine pe la meteor sau si alte magazine axate pe straine si nici gand foarte clar nu se gaseste , exista se poate achizitiona de undeva??????

nu de alta consuma in draci buburuza nu o diferentiez de un vapor...

acel kit exista in 2 variante.

ori numai garnituri... care e mai ieftin

ori complet garnituri + jiglere care e evident mai scump

se gaseste la Al Padrino in principiu... dar exista si in alte parti.

miliady 06-05-08 02:21

caut si eu un set de etriere si suporti de etriere pentru discuri NEventilate, discuri pline....

PS. mi-am tras semnatura mai dragutza :)

floars 06-05-08 20:12

zi frate miliady si mie unde este al padrino asta prin bucuresti , eu nu sunt de acolo dar am pile in buc care pot umbla ca ma disperat carbul asta al meu , hai te rog fffff astept un raspuns bafta

miliady 06-05-08 20:25

www.alpadrino.ro acolo gasesti tot ce trebuie despre ei... numere telefon.. poti sa intrebi daca au pe stoc... la ce magazin au pe stoc etc.... unu e la universitate si unu e pe stefan cel mare....

tm8bnz 07-05-08 01:04

Vand RollBar Sparco 2B prindere in 8 puncte,cel mai complex pt Renault 5 generatia 2.
Este nou,sigilat,cu omologare FIA,tot ce trebuie.

Avantajul este ca nu mai trebuie sa asteptati dupa el pana il livreaza cei de la Sparco (se asteapta cca 2 luni pana in construiesc si se plateste suma 100% in avans)

Pret : 698 Euro (pretul de catalog + transportul catre RO)

https://i131.photobucket.com/albums/p...h_DSCN8014.jpghttps://i131.photobucket.com/albums/p...h_DSCN8018.jpghttps://i131.photobucket.com/albums/p...o007130601.jpg

villytzah 08-05-08 16:50

Salut baieti, long time no see :D. Cine stie un service bun in zona MIilitari-Crangasi sau cat mai aproape de Regie? Vreau sa reimprospatez imaginea buburuzei, adica tinighigerie si vopsitorie, nu vreau cva nemaipomenit, doar sa faca treaba de calitate tinand cont k e prima schimbare la vopsea in 20 ani a masinii:D.

miliady 08-05-08 20:32

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1517213)
caut si eu un set de etriere si suporti de etriere pentru discuri NEventilate, discuri pline....

PS. mi-am tras semnatura mai dragutza :)

cineva ceva cu etriere de discuri neventilate?

Miez 08-05-08 22:53

Salut,

cine se pricepe la electrica ... cat de cat ... am mare nevoie de un sfat :)

Am trapa electrica si trebuie sa ii fac legaturile (releu si buton), ea a venit cu un buton dar nu stiu cat de bun e.
In momentul de fata am doar 2 fire (+-) care ies din motoras.
Cum tre sa fac mai departe ? Ce fel de releu sa iau .. cum il montez ?

anyone ? ... thanks

miliady 09-05-08 02:53

teoretic merge exact la fel ca geamul electric. unu dinala ti-ar trebui... dar mai mult de atat nu as avea ce sfat sa iti dau.. motorasul de geam electric are tot 2 fire... iti trebuie un releu care sa iti inverseze polaritatea pe firele respective ca sa se duca in fata cand apesi intr-o directie si sa se duca inapoi invers... intelegi tu.. teoretic... practica ne omoara.

cil75 09-05-08 08:29

Am un Renault 5 din '87.

Problema mea este consumul. Ce ar trebui sa fac? Ma poate ajuta cineva?

miliady 09-05-08 16:09

sa reglezi carburatorul ;) cel mai simplu.

are cineva o fulie de reno 5? 1,4 aspirat sau turbo

tutupepe2008 11-05-08 18:09

sal ....vrea cineva vreo parte din caroserie...daca nu o duc la fier vechi...r5 -2usi

tutupepe2008 11-05-08 18:17

cutie de viteze-5 trepte,aprindere electronica,geamuri electrice,bara spate,bara fata,delcou plus capac,carborator,amortizoare fata spate,bara de torsiune spate,fata,bandouri exterioare,plasticuri interioare,toba completa f buna,rezervor,capac,planetare piese motor......etc...pret negociabil ,nr 0722192869

tutupepe2008 11-05-08 18:22

sal baieti ,am si eu o intrebare ...ce rol are montajul din plafoniera..?? de unde se si aprinde lampa din interior

floars 11-05-08 22:08

salutare , am si eu o rugaminte daca imi poate si mie spune cineva in bucuresti unde se poate face acel carbotest pt reglat carbul, asta pentru ca am comandat acel chit de rep la al padrino si banuiesc ca se recomanda acel carbotest pt buna functionare

multam lui miliadi pt relatii

villytzah 13-05-08 20:51

Quote:

Originally Posted by floars (Post 1528173)
salutare , am si eu o rugaminte daca imi poate si mie spune cineva in bucuresti unde se poate face acel carbotest pt reglat carbul, asta pentru ca am comandat acel chit de rep la al padrino si banuiesc ca se recomanda acel carbotest pt buna functionare

multam lui miliadi pt relatii

Auto Marcus - langa Carrefour colentina / cauta pe net, programarea nu se face telefonic(cam naspa) te duci acolo mai de dimineata si astepti sa-ti vina randul, te costa 1,2 mil, eu i-am dat 1 mil tipului ala si nu i-am mai cerut chitanta si etc. In schimb iti zic k nu am vazut o imbunatatire, nici la consum nici la cum trage. NU prea am fost multumit.
Iti dau numarul tipului de la carbotest - 0723 572 589, il suni si vb tu cu el cum sa faceti.
PS: am nevoie de ceva piese pt masina (inclusiv de caroserie), stiu ca tu parca aveai una pt piese, o mai ai?
Bafta!

keebo 14-05-08 21:53

Salut...sunt nou pe forum..si am o problema cu R5 ul meu.Nu mi da caldura in interioru masinii.Termostatul functioneaza,instalatia este aerisita dar nu mi da caldura.Initial cand am luat masina a functionat,intre timp i am spalat motorul la spalatorie si am dat jos electromotorul;dupa aceste lucrari caldura nu mi a mai functionat.Dak poate cineva sa ma ajute cu vreo idee concreta.Dau o bere
Multumesc anticipat

miliady 14-05-08 22:34

daca nu mai baga caldura... inseamna ca nu ii mai vine apa calda... sau s-a ars ventilatorul de aeroterma.... de la apa de la spalatorie... am eu o aeroterma daca te intereseaza.

M Y U 15-05-08 00:47

Quote:

Originally Posted by keebo (Post 1534327)
Salut...sunt nou pe forum..si am o problema cu R5 ul meu.Nu mi da caldura in interioru masinii.Termostatul functioneaza,instalatia este aerisita dar nu mi da caldura.Initial cand am luat masina a functionat,intre timp i am spalat motorul la spalatorie si am dat jos electromotorul;dupa aceste lucrari caldura nu mi a mai functionat.Dak poate cineva sa ma ajute cu vreo idee concreta.Dau o bere
Multumesc anticipat

Daca nu ai aparatoarea de plastic de deasuprea aerotermei(langa incuietoarea capotei) sigur a intrat apa in ea,scoate mufa din ea si alimenteaz-o direct de la baterie,daca functioneaza inseamna ca vreo siguranta(pe capacul de la tabloul se sigurante iti spune care este siguranta ei)/releu... ceva este ars.Daca nu funtioneaza(aeroterma) la aceasta proba inseamna ca iti trebuie alta aeroterma.

cil75 15-05-08 16:19

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1534462)
daca nu mai baga caldura... inseamna ca nu ii mai vine apa calda... sau s-a ars ventilatorul de aeroterma.... de la apa de la spalatorie... am eu o aeroterma daca te intereseaza.

M-AR INTERESA DOAR VENTILATORUL DACA SE DA SEPARAT, AL MEU FACE ZGOMOT

miliady 15-05-08 16:55

iti dau aeroterma cu totu cu 50 roni...

cil75 16-05-08 12:47

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1535669)
iti dau aeroterma cu totu cu 50 roni...

Daca se potriveste la modelul Renault 5TR din 87' la 5 usi o iau dar hai sa fie 40 roni

cil75 16-05-08 14:01

Cum stiu ce sistem de franare am la renaultul meu( Renault 5 TR '87)? Lucas sau Bendix De fapt caut cilindri de frana si am gasit cu sistem Lucas sau Bendix. Nu stiu de care sa cumpar.

Multumesc

miliady 17-05-08 04:00

ce cilindri te intereseaza? 40 roni doar sambata....

cil75 17-05-08 18:10

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1538227)
ce cilindri te intereseaza? 40 roni doar sambata....

Nu pot acum sunt plecat din oras.

Daca se potriveste iti dau si 50 roni dar daca o lasam pe sambata viitoare sau in cursul saptamanii dar mai sigur sambata. Lasa-mi tel tau si te sun eu sa vedem cand pot sa o vad.

Ma intereseaza cindri receptori de frana pe spate, nu stiu daca imi trebuie Lucas sau Bendix.

REN_O_5 18-05-08 15:17

Salut baieti, stiti cum se scoate butucul de pe usa?

miliady 18-05-08 16:14

are pe interior o clema in forma de u... daca te referi la partea in care intra cheia

REN_O_5 18-05-08 20:54

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1539833)
are pe interior o clema in forma de u... daca te referi la partea in care intra cheia

Da, am reausit sa-l scot si trebuie sa il schimb(era rupt).

miliady 19-05-08 01:32

greu de gasit.... :)

iti trebuie butuc sau piesa in forma de U?

radutzu 19-05-08 13:19

baieti,am nevoie urjent de flansha aia de la ulei, de langa filtru

REN_O_5 19-05-08 21:59

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1540612)
greu de gasit.... :)

iti trebuie butuc sau piesa in forma de U?

Butucul imi trebuie. Conteaza de pe ce usa se ia (stanga-dreapta)?

miliady 19-05-08 22:34

nu conteaza... dar iti trebuie cu tot cu cheie....

REN_O_5 19-05-08 22:41

da, o sa caut pe la dezmembrari

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning