![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Bine ati venit la lot domnule antrenor! va uram viata lunga! si performante pe masura!
|
Buna achizitie ;)
|
Quote:
|
multumim :!:
P.S kimi sa imi zici cate locuri vrei pt data aia..... |
Quote:
|
gata boss de boss :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Lucian , sa vii si cu Tataie, ca mai am 3-4 baieti care vor si ei in club
|
si sa iei si regulamentul
|
Quote:
|
http://www.wuwu.ro/incredibile/sokat...trem-cu-un-BMW
cred ca o sa va placa....;)) |
valieeeuuu shie iemotii....prima data, in mod oficial, la intalnirie la baietii cu p..a mare...she iemotionant...valieeeuuuu ma ia cu iemotii si cu leshine....
|
10 Attachment(s)
sedinta foto Citroen C2 MTX......partea a 2a duminica alaturi de alte masini....
|
imi cer scze pt aseara k nu v-am mai salutat knd am plekat, probabil a zis daffy motivul
|
8 Attachment(s)
alte poze de ieri :)
|
ba cum te simti???
|
da chiar... ce-ti face nasucul?
|
si tu nu trebuie sa muncesti???
:lol::lol: |
mai bine, si azi a mai sangerat din senin , da e ok in mare parte...
|
deci sa inteleg ca diseara am scapat de tine :lol:
stai in casa |
nu cred :D si dupa operatie, cand ar trebui sa stau in casa , tot ma intalnesc cu voi :D...ma bag la film vb later :*
|
La 4 la zoo pt poze
|
sa va f|_|t ca nu stiti sa anuntati mai din timp...b|_|L@|\|g!!L0R
|
sau nu....pt ca nu am scris nici-un cuvant vulgar concret ;)
|
Pai de aseara am vb
|
Quote:
|
foarte frumos citroenul :D
|
ms ms
|
Quote:
|
frateeeeee traiesc!!!da sunt cu afaceri cu astea....tre sa imi vina 2-3 vapoare in port plm :)))))))))))))) da u ce ai patzit cu telefonul ala?a fugit creditul??
|
Quote:
|
DE CAND AI TU MAH COSMOTE?
|
Quote:
|
pai da-mi un beep....
|
ok iti dau acuma! Cam liniste la voi aici ce se int ca era mare agitatie acum ceva vreme ? toata lumea la garaj face tuning ?
|
taci ma nemernicule =)) asa hal de om ca tine rar vezi :)) panarama ... deci daca il treci pe gogu pe cosmote ... e clar ... spune`i pe cine suni pe cosmote :)))))
|
5 Attachment(s)
una bucata golf din oltenita!
|
si daca se poate si nu va suparati am s pun si celelalte masini din oltenita!ok?
|
le poti pune, am 2 obiectii... la tigra... acel 16v de pe capota.. nu are ce cauta...
2.3 Este interzisa aplicarea pe masini a diferitelor stikere inscrisuri cu firme de tuning sau motorizari mai mari (De exemplu: vertical - portiera fata; orizontal - de-a lungul pragurilor, etc. sau M-power, M3, M5, Racing, Tuning, 16v, 8v, motorsport, Hamman, etc.) iar la golful alb.. stikerul trebuie pus sus, iar la cielo, in partea dreapta daca nu are functie de conducere (presedinte, vice, sau purtator de cuv.) 1.3 Toti membrii clubului au obligatia sa poarte parasolarul pe parbriz, cu lipire clasa si nu atipica si sigla de pe luneta ce va fi lipita pe partea dreapta, in partea de sus, exceptie facand functiile de conducere din IMS Romania, care au obligatia de-a purta distinctiv sigla pe partea stanga, tot in partea de sus a lunetei. |
moaaaaaaaa :shock:
da ce-a avut frate cu saracu' golf??? urmatoarele "cuvinte" sunt strict parerea mea personala si daca supar pe cineva imi cer scuze ;) excluzand hella celisu' care este ok...in rest fara suparare dar si-a batut joc de masina in primul rand tuning-ul se incepe cu jante si suspensie...el are jante si suspensie de off-road badge-ul cu R32 nu are ce cauta acolo in bot bara fatza e ok dar unde este restul (praguri,bara spate) si chiar daca le-ar avea...cu suspensia asta...no f|_|ck!ng way "actipildu'" de la rezervor ce cauta acolo??? consider ca am avansat de la "dacia tuning" si colantul ala (stiu gusturile nu se discuta) mai bine...capota toata...fara bara fatza o zi buna |
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning