![]() |
Re: Diverse poze/filme
hahahah..ce ferrari frate? :)))) ferrari.... auzi la el... si antrenorul de la dinamo nu are ferrari... :D
sorry ca te dezamagesc... |
nu m`ai dezamagit....stiu ce este ... si sunt sigur pe asta k am vazut
|
si este ori o toyota mr2. ori nu vad eu exact...si ceva japonez. sigur nu este ferrari.
|
1 Attachment(s)
o poza din seara in care VR6-le a venit printre noi :mrhappy:
defapt dovada ca a venit si ca a tradat clanul de vectre :mrgreen: |
Am mai spus si repet.
Sunt neutru frate. Nici Opel, nici BMW. Am ales VW si am facut foarte bine. Imi place masina mult de tot. :peace: |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce parere aveti de astia??.....Oare este adevarata faza??:D:lol:
|
ori mazda ori mr2. mr2 nu prea cred ca nu stie romanu' ce-i aia. ferrari auzi... asa ziceau si de masina mea "ce honda frumoasa". :D
|
este veche ... nu cred k este adevarata...
|
eu va las cu ce credeti voi .... sunt sigur de faptul k este ferrary ... saptamana viitoare va aduc mai multe ...
|
1. se scrie ferrari.
2. iti pun link cu toatele modelele de ferarri?? http://www.conceptcarz.com/view/mode...ari/model.aspx uite pune poza pe forumul la Ghici ce masina e. si nu pe aria Pl..ci pe aria generala. sa vezi.. |
apropo...sper sa nu aiba stema de ferrari, ca aia e sigur tiganie !!
|
ce filme de actiune ati mai vazut..mor de plictiseala.:?::?::?:
|
Eu unu astept unul care nu e de actiune ! TAXI 4 :twisted:
|
saptamana asta am vazut serialul Prison Break pana la ultimul episod gasit pe dc++;)
daca le vrea cine sa le vada le am puse pe 3 dvd.... |
88 minutes
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Last Night..........
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
and some pics......
|
5 Attachment(s)
10 characters..........
|
Fara suparare MIN-ule dar decat tuning cu banda izoliera si prelungiri de spoilere mai bine iti puneai niste jante si o lasai stock si ii mai luai o suspensie si garantez ca arata de 3 ori mai bine !;)
|
cred k ai dreptate,dar asta e nici nu prea am fost in bani sa o fac mishto,si la prelungiru acum 1 an si jumate nu prea aveam la ce sa optez :( ....mai ales din pct financiar,suspensia si jantele ma duceau peste 20 mil d lei
|
Tu stii mai bine insa o masina cu spoilare pe ea si cu capace nu prea da bine mai bine o lasai cum era mai strangeai niste banuti si..:twisted:
|
dap......mai bine strangi,strangi,strangi...te kinui.....da' si dupa aia satisfactia e garantata!!!! ;)......eee......oricum a lu Minu' nu po sa zici k e kitchoasa.....totusi......
|
asa e,dar din pakte nu lucrez k sa am o sursa d finantare,si poate pe viitor knd o sa am si eu banii mei o sa o fac mai aratoasa,dar momentan nu am cu ce :(.....si sincer knd aveam kit-ul pe ea erau raritati prin pl nush dak erau peste 10 loganuri kre sa aibe kit ul ala....sincer nici kit-ul d la pilot nu mai mi se pare cine stie ce,pt k deja sunt prea multe in tara si a inceput sa devina o banalitate,stii u cum e,atunci cand cumperi primul,dupa aia o sa apara o gramada la fel
|
|
Super tare :lol:
|
4 Attachment(s)
cu dedicatie: before and after:D
|
4 Attachment(s)
part II .
|
|
Quote:
MIN-ule, masina e frumoasa si daca ai vointza si incerci sa pui un ban la saltea ca s-o aranjezi atunci o sa vezi intr-adevar satisfactia. In primul rand fa-o sa traga mai bine. Evacuare, chip, filtru sport..., pe urma vezi la exterior. Jantele schimba mult masina, dar sa-ti pui si niste gume bune ca sa ai mai multa stabilitate. Ca sa nu mai zic de suspensie care merita fiecare banutz. Aseara am vazut si eu cu adevarat ce inseamna o suspensie shmekera. Shantzu si Jean Todd stiu despre ce vorbesc ;) |
Quote:
Si ca masina recunosc nu e o masina noua are si ea vreo 16 ani asa ...:twisted: |
1 Attachment(s)
Un reportaj haios acuma ... atunci nu prea era :D
Ce vremuri ... :mrhappy: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
|
|