![]() |
Re: Diverse discutii
Lol Permanent cu carare pe miljloc si suvite negre:lol: :lol: :lol:
|
Nebunule l-ai controlat? :lol:
Hai ca iar suntem offtopic si ne caroteaza Tenegheul |
Quote:
DAR nu mai vorbesc DELOC despre masinile alea...:!: |
Lol aicea ai trantit-o cu mucii in fasole rau de tot:lol: 8)
|
eu? dece ma? :?: :?: :?:
|
lasa ma ca a glumit, nu te lua dupa el ;)
Si nu te mai supara ca asa suntem noi nebuni :lol: |
Asa e frate cum zice Donu'!!
Apropo ce masini ziceai ca are unchiu tau???:-P :-P NO OFENCE!!iar glumeam |
1 Attachment(s)
Hai sa fim atenti cand va rula si la noi in cinema filmu Tokyo Drift .. sa mergem frumos asa cu totii intr-o seara asa frumos .....
Uitati cum a fost in buc :arrow: |
mai bine ash fii atent cum sa strang un ban in plus sa ma duc la buc sa il vad decat sa intru in cocina aia ;)
asah ca : strangeti bani sa merem la buc sa il vedem ;) eu l-am luat de pe net :P dar nu merge imaginea :(( |
da shantzu.. vorbeste, du-te si aduna-i pe baieti :evil: .. rezolva tu atunci:evil:
|
da si noi unde parcam masiniile in fata la patria ?????????:D
|
Eu unul nu vreau sa merg pana la Bucuresti ca sa vad filmul...
Daca apare la Patria, propun sa tragem masinile la Central sau la Omnia in fata ;) |
Quote:
ca-n poza lu' tng... ;) |
am propus si eu ceva ;) cred ca pana o sa apara la patria o sa il vedem la comp toti ;)
|
dupa ceva pauza revin!!
Don, nu ai mai intrat pe mess? ca ti-am zis ceva..dar intru si eu acum, poate mi-ai raspuns. eram curios si cu jocurile alea... @all..sincer am vrut sa vin vineri la sala, dar nu mai stiam exact ora, si in gura ma-sii de treaba ca am prob cu un rulment la roata fata stanga si cu senzorul G62 de temp apei la motor si a trebuit sa stau sa le dau de cap vineri (ca doar vinerea am timp de ea, in rest am servici si ajung seara acasa) si cand am terminat asa aveam o foame, ca va mancam pe toti de la sala. mecanicul meu nu are si fast food la el la service. vestea proasta (pt mine) e ca iar mai bag 2-3 mil in masina si aman chipuirea. dar tot termin eu cu schimbatul si dau drumul la treaba. anyway, vineri servim ceva..o cunostiinta, ceva? ma pregatesc de luni, ca sa fiu gata vineri. lool sorry din nou. |
una e sa-l vezi tu singur acasa pe calc ... si alta e sa mergi cu toti nebunii,pasionati... sa-l vezi pe ecran mare, clar...
de parcare vedem noi ...... important e sa stim din timp 1-2zile ca sa-si anuntam pe toti (cei care vor) |
Quote:
Bafta all, sa ne vedem cu bine.... Maaaaama, tre' sa vin cu portbagajul plin de bere... stiti voi din ce cauza :caffine: |
hohohohoh sa nu imi zici ca ai adus-o acasica ?? :mrgreen:
|
Nu man, n-am adus masina inca... de fapt nici n-am achitat-o insa am mult de alergat zilele astea, la politie, radieri... bla-bla-bla...
Inca n-am luat-o... |
am inteles ;) bafta in continuare ;) si sa nu intampini probleme mari ;)
|
o sa trebuiasca sa iti fac alta semnatura ;)
|
pai si nu dai amanunte..?
merci de joace! |
astepta pana vine ;) e ceva frumos rau :D
|
marfa
sa o stap sanatos!!! |
Nush care e faza cu berea?!?!?:?: :) da chiar ma intereseaza!:lol:
Oricum sperr sa reusesti sa iei masina fara probleme si multa sanatate buncii tale!!:???: :???: :???: |
Faza cu berea este ca trebuie sa fac cinste cand vin cu masina (vor veni cativa prieteni de-ai mei si voi, comunitatea) ;)
Treaba este ca sunt incurcat rau acum cu actele pentru masina lu frate-meu, ca el n-are timp sa alerge si fac eu totul, iar pentru mine si pentru masina mea nu prea am timp fiindca nu stiu ce se intampla cu bunica-mea. E in stare grava la Judetean, nici doctorii nu dau sperante, asa ca am chemat chiar si popa s-o impartaseasca pentru orice eventualitate. Daca se intampla beleaua zilele astea sunt foarte incurcat cu masina fiindca miercuri trebuie s-o radieze omul si sa i-o platesc, sa vin cu numere rosii acasa... nu stiu ce-oi face... |
Sanatate bunicii tale!!! :sad:
|
Quote:
|
Sanatate bunicii tale DON-ule;)
Dar pana alta grasu ce mai face?:lol: 8) |
donule imi pare rau pt ce ti se intampla ;) dar or sa vina si vremuri mai bune ;)
se scarpina la tub grasu :) |
shantzuleee...vezi k alexandra stie ce inseamna "tub", da...bine k nu a zis nimik nu s-a suparat!!!
|
Terminati-va cu discutiile despre tub si grasu !!!
X-cite Alexandra e tipa cu care ai fost la sala duminica? Da-mi si mie niste info despre ea ... si mai ales, de ce ieri era la momo in masina? :???: |
Quote:
|
Bai TNG-ule te bagi pe felie stai linistit ca te mananca EXcite !Dragos stie:lol: 8)
|
Cum sa se bage pe felie TNG?El are o sotie acasa care il asteapta....ce naiba,nu o inseala...:twisted:
|
+ 2 copii :rolleyes2
intrebam si eu .. era simpatica :-P :-) |
:lol: 8) Mah stau chitit ca poate ti-o iei de la clanu Eko:lol: :lol: :lol: !halal de clan
|
pai cauta si el pe alta ca nevasta lui umbla cu ala cu loganu ( nush cu cheama
) no offence |
S-a incins atmosfera aicea asa imi place!!
pana la urma cine e alezandra??si cu cine e pe felie!! :lol: :lol: :lol: |
alexandra e fata care duminica era cu xcite si ieri cu momo ;) sa vedem cu cine vine astazi :mrgreen:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |
- Copyright 2026 4Tuning