Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

morpheusmaster 16-05-11 21:32

Re: My KYS !!

Premiile intotdeauna sunt blat. Cum poti sa premiezi o masina care a mai luat inca 45r34258452342 premii si de atunci nici o modificare nu inteleg. Efectiv unii au prezenta si cupa, prezenta si cupa. In momentul ala eu mam F@4ut in morti lor pe romaneste si de asta nici nu mam chinuit ca sa'mi aduc fiatul "la expo"...de rusine nu ma faceam sigur...dar ai un sentiment aiurea cand te simti furat pe fata in fata atator oameni. Ce sa mai zic...nu se premiaza pasiunea se premiaza PCR...

merita KYS mai mult. Nu zic ca altu nu merita sau ceva n genu...da altu e la fel de la ultimul best autohton

B-61-KYS 16-05-11 22:25

:) La astfel de show-uri ma voi duce intotdeauna din placere si nu pentru cupe
Am satisfactia ca masina a fost pozata , a fost comentata ( de bine sau rau depinde de gusturi) si ma bucur ca sunt unul dintre putinii care a dat un alt "aer " al tuningului , pe Logan.
Sa auzim de bine!!

B-64-MVP 17-05-11 04:35

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4329311)
Nu inteleg..."desi ai fost la standul Ghetto" nu merita sau se face de rusine sau cum?

Bogdy nu mai sari asa ars, ca nu am zis nimik de rau, am tot respectul pentru mihai si toti din ghetto, si eu am masina facuta la el, a fost sub forma de gluma.... jokeru stie ca si voi din ghetto si noi din LBC i-am dat sfaturi si uite ce bine a evoluat. Respect si sper sa fi inteles ce am vrut sa zic ...

ggd_87 17-05-11 12:58

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4329411)
Premii...poate alta data :) Deja ma gandesc sa-i cumpar masina lui Dany GGD =))

Cosmine, masina mea e in continuare de vanzare ... daca vrei mai negociem ceva pe la pret ... :))

@morpheusmaster: nu inteleg care e problema ca am luat cupa la fiecare expozitie? daca masina e complet modificata si nu exista o alta masina care sa-i faca concurenta? Anu asta, juriu a fost format din 4 (cred ca 4) unguri si un neamt.Ungurii au fost comozi si au cerut poze cu masinile, iar neamtu s plimbat impreuna cu 2 romani si a vazut toate masinile si a depunctat la sange. si eu am fost depunctat f.mult ... dar nu a avut cui s dea premiu! a stat un pic si s gandit intre loganul meu si cel de langa mine cu RBG la numar ... dar a ales loganul meu. si dupa ce a ales, a mai venit o data sa se mai uite la masina, el singur.
Fara nici un fel de suparare, masina lu Cosmin arata foarte bine, simpla si de efect. Si mai e de apreciat ca a lui arata asa bine si totusi merge zi de zi cu ea.

Andreea13 17-05-11 13:10

deci pana la urma tot kiturile masive sunt castigatoare in ochii juriului :)

RRedman 17-05-11 13:18

Pana la urma ce conteaza?

Parerea unui singur neamt(si 3 unguri)....sau parerea a 1000 de alti oameni, care spun ca masina arata foarte bine!?

Il chish in freza de neamt...masina arata bine.

A....si pe cei 3 unguri.Uitasem.

B-61-KYS 17-05-11 13:29

Ce de detalii din interior, stii Dany :)) Sunt curios la a mea cand s-au uitat ( ca n-au trecut pe la stand decat niste romanasi 1 minut maxim ) . Daca s-au uitat la poze , sa nu se fi uitat la cele de anul trecut sau la cele cu tuningul din Vitan :))

Repet , nu am nici o problema , nu sufar dupa diplome ptr ca alea nu-mi dau nici de mancare si nici nu ma ajuta sa fac masina si mai frumoasa !

Mersi nenea Dany ptr sfatul cu bara si sper sa apuc sa o rezolv si pe aceea...

ggd_87 17-05-11 15:48

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4331201)
Ce de detalii din interior, stii Dany :)) Sunt curios la a mea cand s-au uitat ( ca n-au trecut pe la stand decat niste romanasi 1 minut maxim ) . Daca s-au uitat la poze , sa nu se fi uitat la cele de anul trecut sau la cele cu tuningul din Vitan :))

Repet , nu am nici o problema , nu sufar dupa diplome ptr ca alea nu-mi dau nici de mancare si nici nu ma ajuta sa fac masina si mai frumoasa !

Mersi nenea Dany ptr sfatul cu bara si sper sa apuc sa o rezolv si pe aceea...

Cosmine nici eu nu i-am vazut cand au fost. mi-a zis un coleg din NSL ca a fost la stand cand au trecut ... eu am vazut cand au fost sa faca poze la masini pt unguri si l-am vazut pe neamt cand a venit sa mai vada masina o data ... a venit doar pt a mea, ca nu era 100% convins.
Nici pe mine nu ma incanta o cupa ... am vreo 12 - 13 acasa, plus ca pe asta nu au scris nimik :lol: singuru lucru care conteaza e expozitia in sine, cand sunt toti pe acolo, e atmosfera, etc. cupe si diplome pot sa-mi fac cu sutele.
Am aflat si eu cateva detalii duminica seara dupa ce am plecat de acolo.
Cat despre sfaturi, stii foarte bine ca ti-am dat si pana sa o vopsesti si acum.

@RRedman: conteaza parerea juriului, ca d`aia au venit. asa imi adun si eu 1000 de prieteni, care ii pun sa stea 3 zile lipiti de masina, sa o admire, sa o pozeze si sa o laude si organizatorii sa se ia dupa ei ...

@Andreea13: probabil ca tot aceste kit-uri sunt castigatoare. probabil ca ei cunosc mai bine.

App, neamtu a venit la noi in tara, dupa 2 expozitii, una din Germania. Si-a pus mainile in cap cand a vazut masinile (unele) de la noi.

andi_cimpean 17-05-11 17:38

Duceţi discuţiile într-un loc ciudat şi maşinile chiar nu merită asta!

Ambele abordează stiluri diferite şi ambele arată al naibii de bine! PUNCT! :)

B-61-KYS 17-05-11 20:33

Cat de curand vor aparea pe spate un set de distantiere de 10mm :) va voi pune poze dupa ce le voi monta..

PH 01 MSQ 20-05-11 00:26

7 Attachment(s)
Cosmine felicitari!

B-61-KYS 20-05-11 08:10

Foarte frumoase poze ! Multumesc mult !!!

morpheusmaster 20-05-11 08:49

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 4331135)
Cosmine, masina mea e in continuare de vanzare ... daca vrei mai negociem ceva pe la pret ... :))

@morpheusmaster: nu inteleg care e problema ca am luat cupa la fiecare expozitie? daca masina e complet modificata si nu exista o alta masina care sa-i faca concurenta? Anu asta, juriu a fost format din 4 (cred ca 4) unguri si un neamt.Ungurii au fost comozi si au cerut poze cu masinile, iar neamtu s plimbat impreuna cu 2 romani si a vazut toate masinile si a depunctat la sange. si eu am fost depunctat f.mult ... dar nu a avut cui s dea premiu! a stat un pic si s gandit intre loganul meu si cel de langa mine cu RBG la numar ... dar a ales loganul meu. si dupa ce a ales, a mai venit o data sa se mai uite la masina, el singur.
Fara nici un fel de suparare, masina lu Cosmin arata foarte bine, simpla si de efect. Si mai e de apreciat ca a lui arata asa bine si totusi merge zi de zi cu ea.

Men eu nu ziceam neaparat de tine si cu asta am zis tot. Sa nu fie cu suparare la matale, vorbeam general, nu obisnuiesc sa arat cu degetul. Si cand ziceam ca KYS merita mai mult nu am facut nici o aluzie...era pur si simplu o remarca. Ca argument final iti spun ca nici nu stiam ca ai luat best autohton. Felicitarile mele.

Toate cele bune tuturor.

PH 01 MSQ 20-05-11 09:54

In continoare ce schimbari vom mai vedea ? sau le vedem dupa ce vor fi executate?

B-61-KYS 20-05-11 11:07

Intotdeauana voi tace si face !! ;)

Sonny™ 20-05-11 20:29

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4338620)
Intotdeauana voi tace si face !! ;)

asa tati ca pe aici sunt o gramada de cunoscatori...;)

oprisana 24-05-11 14:50

pleoape fibra

Salut, am vazut imagini cu masina ta de la inceput; spune-mi te rog de unde ai luat pleoapele de faruri din fibra? caut de mult acel model.mersi

B-61-KYS 24-05-11 15:07

Re: pleoape fibra

Quote:

Originally Posted by oprisana (Post 4347803)
Salut, am vazut imagini cu masina ta de la inceput; spune-mi te rog de unde ai luat pleoapele de faruri din fibra? caut de mult acel model.mersi

Salut! acel model nu cred ca se mai gaseste. Le-am luat din Vitan . Acum 2 luni le-am vandut pe ale mele... :)

B-61-KYS 25-05-11 20:59

Fostele jante , pe 18" Avus sunt de vanzare. Pentru cine e interesat poate accesa : https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...8-4-100-a.html

Multumesc!

B-61-KYS 27-05-11 17:41

5 Attachment(s)
am achizitionat distantierele de 10 mm. Se vor monta pe spate. Poze :

matheo66c 27-05-11 18:09

Vin si eu cu o sugestie pentru firma de curierat:D

trebuia sa le mai tina pierdute inca o luna:twisted:

iviTe 27-05-11 21:21

Frumoasa asta "nelucioasa" :shock: rotile pe cat sunt ?? 17 ? 18 ? ca arata foarte bine sa ai parte de ea si sa ai grija muult de ea si app se spala greu matul ? :D

ynp_46 27-05-11 21:46

Astea sunt pe 17

B-61-KYS 29-05-11 08:53

4 Attachment(s)
cateva cadre din weekend..

ps. Distantierele inca n-am apucat sa le pun....Poate saptamana asta ;)

NXdev 29-05-11 17:01

Asta nu e masina :(, e prea joasa...n-are manere/incuietori ...

On topic : Nu sunt cuvinte de lauda pentru masina, e perfecta

b08ygs 29-05-11 21:23

Din pozele astea se vedem mult mai bine masina;) pozele de la expo parca nu-i punea in evidenta asa bine calitatile, dau bine rau rotile pe masina:shock:

B-61-KYS 30-05-11 21:16

5 Attachment(s)
next step : inlocuit 215.40.17 pe 9 J cu 205.40.17 pe 9 j!

rezultatul este un stretch cat se poate de frumos : Enjoy!!

SV25MBN 30-05-11 21:17

Hehe :) Pune si poze mai de la distanta.

B-61-KYS 30-05-11 21:19

cand voi finaliza treaba pe spate:)

cangri 30-05-11 21:37

Frumoasa masina.
Am vazut-o live la Polivalenta in weekend.
Tine-o tot asa!

RoByNeT 31-05-11 12:03

Asa ma nasule :lol: ne place :lol:

B-61-KYS 31-05-11 12:06

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 4363787)
Asa ma nasule :lol: ne place :lol:

si mie :)

ps. nu va uitati la distanta dintre cauciuc si aripa :) Masina era proaspat lasata de pe cric si nu a avut timp sa se aseze...
Acum , masina este si mai joasa :)

B-53-SDP 31-05-11 12:12

Ceva intradevar frumos si reusit.

Felicitari domnu si tine-o tot asa.

B-61-KYS 01-06-11 20:41

7 Attachment(s)
montat distantiere 10mm ! Multumesc Mateo ptr ajutor. Berea rece te asteapta :)

SV25MBN 01-06-11 22:45

Cel putin privita din spate..e asa cum trebuie ! ;) Bravo.

B-61-KYS 02-06-11 08:29

Daca ma vor tine finantele , cat de curand imi voi lua distantiere pentru fata !

laur200445 02-06-11 19:11

Te-ai cracanat si tu repede...e urata rau..dar rau de tot :D

b08ygs 02-06-11 21:17

Mi-se pare mie sau e lasata de fata si ridicata de spate? Acum ca ai gumele trase ar fi misto daca ai elimina spatiul dintre aripa si roata, lasi spatele masini mai jos

Relu_GTT 02-06-11 22:35

Cred ca abia o lasase jos de pe cric, asa se intampla si la mine dar mai ales pe fata

mihai.ghetto 03-06-11 08:21

cum ziceam, nu mai are nevoie decat de-un polish si e gata

All times are GMT +2. The time now is 16:17.

- Copyright 2026 4Tuning