Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

morpheusmaster 14-04-09 23:42

Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta

Succes man cu ceea ce ai de gand sa ii faci!!! Baza, adica kit exterior il ai deja. Neoane merg puse (cauta sa iti iei 1 set de street glow)...si iati in functie de nuanta vopselei...ce sa iti spun'...stii mai bine ce vrei sa ii faci si imi dau seama ca si pe tine doar $ te tin...si app ;) miai ramas dator cu 1 sedinta foto...nu am uitat...Succes

Antonyo20 15-04-09 16:26

29 Attachment(s)
Inca un set de poze..facute cu telefonu` :D

Most_Wanted 16-04-09 00:52

1 Attachment(s)
Bulitura de pe bara se vede naspa ....cred ca putea fi reparata mai cu grija ...

live se vede rau ....

Antonyo20 16-04-09 14:39

Stiu Most_Wanted...dar masina se va transforma total si va fi facuta detaliu cu detaliu....am si spus aici inainte sa vin ca masina are cateva defecte.Stiu ca asa este si nici mie nu imi place...dar masina va fi..ceva ce nu a mai fost si nu va ma fi..va suferi o transformare totala!
vorba lui MICUTZU: " O sa facem treaba...Promit EU!" :D

Mai astept inca sfaturi despre neoanele pulsar...daca fac kitch sau nu. :D

Antonyo20 17-04-09 23:28

Sarbatori fericite la toti membri...Paste Fericit,multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor!

bodyspeed 19-04-09 22:39

7 Attachment(s)
Salut Antonyo sunt baiatul care a venit cu Morf. la tine la stand ....
V-am surprins şi pe voi în poze :D

Antonyo20 21-04-09 07:28

Multumesc BodySpeed!Au iesit super pozele.
Daca cunoaste cineva..sau stie schita de la un kit de LAmbo Doors..vreau sa o vad si eu...poate o fac la strung...sau daca cunoaste cineva..vre-un kit de Lambo Doors mai ieftin..oricre informatie a-r fi bine-venita!
MostWanted stiu ca se ocupa cu asa ceva...daca a-r vrea sa ma ajute si pe mine un pic.. .:D

TM32CIP 21-04-09 12:46

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 2253062)
Multumesc BodySpeed!Au iesit super pozele.
Daca cunoaste cineva..sau stie schita de la un kit de LAmbo Doors..vreau sa o vad si eu...poate o fac la strung...sau daca cunoaste cineva..vre-un kit de Lambo Doors mai ieftin..oricre informatie a-r fi bine-venita!
MostWanted stiu ca se ocupa cu asa ceva...daca a-r vrea sa ma ajute si pe mine un pic.. .:D

cauta pe forumul oltcit userul "valib", si-a facut singur, le-am studiat si eu. E baiat de nota 10 si te-ar ajuta. Succes

Antonyo20 21-04-09 13:03

Am dat de el...am bagat ID-ul de mess in lista...dar sa vedem si daca imi da ADD sau daca mai foloseste acel ID :D . Merci mult de tot CIP..sper sa rezolv ceva cu acest om :D .

TM32CIP 21-04-09 13:14

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 2253798)
Am dat de el...am bagat ID-ul de mess in lista...dar sa vedem si daca imi da ADD sau daca mai foloseste acel ID :D . Merci mult de tot CIP..sper sa rezolv ceva cu acest om :D .

e plecat acum din tm, e acasa de sarbatori, dar va intelegeti voi cand mai da pe mess. Bafta si npc. Eu ma agit pentru wing doors nu doar lambo. Stii tu cele care se deschid pana peste aripa ....

SirNenea 21-04-09 19:22

antonyo da-mi si mie mailul tau sa iti trimit ceva legat de lambo doors

valib 26-04-09 23:20

salut!
rezolvam cu lambo doors....daca binevoieste CIP sa isi dea jos o aripa fata, ca sa studiez problema putin, sa fac o schitza/masuratori...si in functie de asta, vedem cum rezolvam problema ca sa fie bine pentru amandoi (ti-am zis...nu vreau bani pentru ca te ajut/ti le fac)
vezi ca de obicei stau pe invisible pe mess...

Antonyo20 03-05-09 23:04

9-10 Mai Tuning Show la Euromall Pitesti...se anuntza careva ceva cumva ?:D

TM32CIP 04-05-09 15:54

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 2286155)
9-10 Mai Tuning Show la Euromall Pitesti...se anuntza careva ceva cumva ?:D

marim pretzu la lucrare cu fifty, sa le ai pana la show ? :lol::lol:

Most_Wanted 04-05-09 16:17

Cred ca stiti ca e o lucrare care poate strica linia masinii. ma refer la liniile de pe usa , de pe aripa ....

TM32CIP 04-05-09 17:22

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 2287908)
Cred ca stiti ca e o lucrare care poate strica linia masinii. ma refer la liniile de pe usa , de pe aripa ....

daca e facuta cum trebuie, nu vad de ce ar afecta designul la modul la care pui tu problema. Sau nu am inteles eu bine la ce te referi ?

Most_Wanted 04-05-09 17:33

linile de pe usa , care au legatura cu linia de pe aripa , se poate ca din cauza LSD`ului sa nu mai vina prea la locul ei ... nas crede ca va cadea exact la fix, bine fix nu vine nici o usa normala , dar nu stiu dece am eu impresia asta ca o sa fie putin problema si cu curentul in masina . :rolleyes2

TM32CIP 04-05-09 17:39

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 2288124)
linile de pe usa , care au legatura cu linia de pe aripa , se poate ca din cauza LSD`ului sa nu mai vina prea la locul ei ... nas crede ca va cadea exact la fix, bine fix nu vine nici o usa normala , dar nu stiu dece am eu impresia asta ca o sa fie putin problema si cu curentul in masina . :rolleyes2

usa cu balamaua originala (care se va pastra) nu trage deloc curent, iar "noua" balama ce se va monta se masoara/taie/instaleaza cat balamalele stock raman pe masina, dupa care se inlatura. Nu fac lucru de mantuiala, sper ca nu am lasat nimanui impresia asta.
Cu respect,
~Guashe

Most_Wanted 04-05-09 17:41

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 2288145)
usa cu balamaua originala (care se va pastra) nu trage deloc curent, iar "noua" balama ce se va monta se masoara/taie/instaleaza cat balamalele stock raman pe masina, dupa care se inlatura. Nu fac lucru de mantuiala, sper ca nu am lasat nimanui impresia asta.
Cu respect,
~Guashe

nu e vorba de impresia lasata mie sau altucuiva, spun doar din putina cunostinta de cauza , am vazut anumite chesti care zic eu se pot intampla si la urmatorul fericit posesor de LSD pe tico.(curent, linia, )

deci nu zic de vreo legatura cu tine

TM32CIP 04-05-09 18:31

persoana in cauza cu lsd despre care vorbesti a facut multe chestii la repezeala, rezultatul final spune multe, iar in acel caz e vorba de toate cele 4 usi, nu doar de usile fata. Acum intelegi ? :-) ma gandeam ca de acolo se inspirau vorbele tale

Antonyo20 04-05-09 21:45

Guashe...sa ma cauti..ori pe mess ori la telefon ca vreau sa vb cu tine!!!!!!Cat mai repede!

Antonyo20 11-05-09 23:31

7 Attachment(s)
La Pitesti..a avut loc un Show de exceptie..mai exact o expozitie de tuning,drift,sound..etc etc.Un fel de 4 tuning day..aproape la fel,unde am concurat si eu..si am luat locul 1 la Best Custom Exterior :oops: .Am muncit ceva la masina..am reparat bara fata..i-am luat faruri clare noi noute..si stopuri clare lexus style .Masina..dupa parerea mea a a multora..a aratat muuuult mai bine decat la 4tuning Day!La sfarsitul lunii va fi gata si kit-ul Lambo Doors!O sa pun niste poze..:D O sa revin cu mai multe in 1 zi 2..:D

TM32CIP 11-05-09 23:34

ma gandesc ca si prietena tot Best Custom Exterior a luat 8) :clap::wave:

Antonyo20 11-05-09 23:36

:))..Nu a luat best Custom..ea a participat la SPL..cu boxele care le are in dotare..:D:D:D:D

Robert_MNW 12-05-09 09:04

Arata super masina, si evenimentul a fost frumos mai ales demonstratiile de drift;) Felicitari!

Antonyo20 12-05-09 23:16

9 Attachment(s)
Inca cateva...:D

DraquVerDe 20-05-09 22:50

Re: Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF

B E S T I A L A !

dmo.mihai 03-06-09 02:04

e gata kit`ul lsd?

andi_cimpean 03-06-09 19:04

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 2376422)
e gata kit`ul lsd?

da chiar asa...
nu ne-ai mai zis nimic in ultima perioada...ce schimbari au mai avut loc la masinuta?

Antonyo20 10-06-09 10:33

Nu am mai spus nimic pentru ca nu am ce...momentan stau prost cu banii si nu imi mai revin din criza asta.Astept LSD-urile cu sufletul la gura si eu...pentru ca asa ceva mi-am dorit din-totdeauna!Si asa...trebuie sa strang bani si pentru el.Sa vedem ce si cum fac rost de bani.Am planuri mari...in curand voi monta discuri frana si pe spate...vor multe modificari la performantele masini nu numai la exterior & style.Astept...am o promisiune cam de 90% de la un "batran" in motoare...care mi-a promis ca imi face rost pentru Micul Verde de un motor Fiat 500 Abarth !Daca nu imi poate face rost...voi opta pentru carburatoare de moto si axa cu came..undeva la 90-100CP.Ramane de vazut ce voi face si de ce finante voi dispune.A-r mai fi si sistemul audio..care voi conta pe un artist din Timisoara..si voi opta pe SPL Dynamics cam toata linia audio,DVD-uri..chestii.Am multe planuri dar singurul lucru care ma tine sa nu incep la ele..sunt banii!!!!!!!Nici noaptea nu mai am somn :(((((( !Va tin la curent cu tot ce se intampla/se va intampla!

TheEnZo 10-06-09 18:24

Domnule Antonyo, eu am o vorba : " nu toti ne'am nascut ieri" ... platesc eu dyno testu daca niste carburatoare de moto + o axa iti da 100CP !

Si app: de ce axa vorbim aicea ?

valib 12-06-09 18:40

8)8)8)

Cristi01 21-06-09 23:45

Tare masinuta!:D.Antonyo mergi mai des cu ea? Ca inainte o vedeam foarte rar:lol:

B_12_JOY 15-08-09 23:54

1 Attachment(s)
Ca idee, scz de finisaje am facuto pe fuga . . . . bafta

Antonyo20 15-08-09 23:57

Mercic mult de tot...dar..o sa fie ceva masiv pe viitor..nush deocamdata ce..o sa fie ceva elemente carbon...inclusiv capota...dar ramane sa vad cum rezolv cu banii..pentru ca stau foarte prost...pot spune ca nici de benzina nu mai am...sunt vremuri si situatii dificile!Ms mult de tot oricum..lasa-mi un id de mess daca stii sa lucrezi in VT .Ms.

RideTheRiddle 16-08-09 00:05

ce sa mai faci vt la ea omule ca si asa parca e vt :shock::shock::shock:

bravo :shock::shock::shock:

Antonyo20 16-08-09 00:08

1 Attachment(s)
Singura chestie ce ma tine la ora actuala in frau...sunt banii!!!Ca..a-s face extrem de multe.Dar asta este Romania..si mergem mai departe !Ce am reusit sa achizitionez..a-r fi...:D
http://www.***********/produse/DVD_-...INE/IVA-D106R/

.....

B_12_JOY 16-08-09 01:22

1 Attachment(s)
Stai linistit ca nu prea esti singuru . . .:))

quick_5hifter 27-08-09 14:49

@moderator: rog sa fie inchis topicul!
Cand voi mai avea timp, voi face si o lista cu reply-urile pe care nu le mai vreau pe acest topic. Am facut o greseala ca am permis sa fie amestecate 2 masini in acelasi topic, masina mea trebuia sa aiba propria ei povestioara de cand am luat-o si pana cand a disparut.

Snapy_xxl 27-08-09 15:05

Topic Inchis!

All times are GMT +2. The time now is 01:29.

- Copyright 2026 4Tuning