Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

DACIA-Wrc 26-02-08 08:52

Re: Club Cielo

dar bani i`ai platit deja?

B-64-KTL 26-02-08 09:17

La Cutitu de Argint nu stiu daca este mag sau reprezentanta dar au aproape toate piesele si in general au preturi bune.....am auzit ca mai este un mag la apaca care ar avea preturi mai bune dar nu stiu sigur. Eu am cumparat de la cei de pe cutitu de argint si am fost multumit de piesele cumparate (de toate inafara de amortizoare care s-au inmuiat dupa vreo 16.000 km).

msiu 26-02-08 11:03

Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 1383729)
ree in legatura cu sesiunea yo mai am 2 examene de dat duminik acum si duminik urmatoare da mai am si restante ceea ce e f grav pana acum sunt 2 ... in afara de scoala eu mai si lucrez duminik pana la 3 si e cam greu ... am fost la o intalnire cand am ajuns de la exam da era 16:30 si nu mai era nimeni . ata ete alta data dupa ce scap de probleme ...
p.s am dat comanda de proiectoare clare pt cielo acum o saptamana ,trebuia sa ajunga vinerea trecuta , am dat 4 mail-uri 1 sms si telefoane la greu ... NU IMI RASPUNDE NIMENI !!!
stie cineva dak pe la cutitu de argint este reprezentanta sau magazin de piese daewoo??? multam !!!

smplu magazin si atat.

D o n n 26-02-08 16:46

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1383687)
Donn nu ti-a luat-o nimeni in nume de rau ca si tu ai dreptate dar trebuie sa ne intelegi si pe noi....si uite cum facem dar numai cu conditia sa vii intr-un week: cand vii in bucresti sa-ti schimbi motorul PROMIT ca vin si eu ca sa tragem in poze masinile...numai sa ma anunti cu o zi inainte si vin.

Da te sun inainte. Oricum eu vin acolo...cine vrea vine ,cine nu vrea ...treaba fiecaruia...eu zic ca ar fi cazul sa-si revina clubul astora...deja multi dinafara vad acest topic ca un fel de messenger...sau taraf tv...fiecare zice, face ce vrea...acum e cald frumos afara deci nu prea mai sunt scuze pt intalnirile de duminica....eu nu o sa vin in Bucuresti doar daca moare bunicamiu...desi sunt slabe sanse sa nu moara....

Nota: Donn, sa fie ultima data cand corectez dupa tine si iti inrosesc posturile! Te rog frumos sa citesti asta: https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/55109-esential-scrie-corect-limba-romana.html

Snapy_xxl 26-02-08 17:07

Ce am scris mai sus a fost in calitate de moderator. Acum ca user de ce crezi ca aici e messenger? Tu esti singurul care foloseste prescurtari de genul "k"...Adu si tu cateva dovezi la ce ai zis mai sus.

D o n n 26-02-08 18:13

ma nu vreau sa ma cert cu voi...eu mi`am spus parerea..crezi ca la asta m`am referit?la prescurtari ?asta inseamna messenger? .nu o sa mai corectezi nimic dupa mine stai fara grija ! pacat ca s-a ajuns aici.sincer...oricum scuze pentru deranjul facut !

Snapy_xxl 26-02-08 18:15

La ce s-a ajuns?

Adytza_Ady 26-02-08 19:41

mai fratilor in loc sa ne ajutam sa vb despre probleme de masini despre zambilele noastre_cielourile_ stati sa va certati sau sa incelegeti aiurea fazele nush ce sa itn dar imapacativa fratilor tre sa fim mai uniti. Si cu intalnirile in timp o se ne adunam mai multi eu unul cand ami fac masina si o sa iau iar examenu o sa frecventez pana atunci sper sa nu va destramati ce naiba

Adytza_Ady 26-02-08 19:49

nu am intrat de mult pe acest forum si in acest club dar tre sa ramanem sa nu fim pesimisti ca se vor rezolva toate la un mom dat

D o n n 26-02-08 19:53

Quote:

Originally Posted by Adytza_Ady (Post 1385110)
mai fratilor in loc sa ne ajutam sa vb despre probleme de masini despre zambilele noastre_cielourile_ stati sa va certati sau sa incelegeti aiurea fazele nush ce sa itn dar imapacativa fratilor tre sa fim mai uniti. Si cu intalnirile in timp o se ne adunam mai multi eu unul cand ami fac masina si o sa iau iar examenu o sa frecventez pana atunci sper sa nu va destramati ce naiba

aia e problema ca fiecare intelege ce vrea....in loc sa fim unitit stam sa ne certam,oricum eu nu mai zic nimic,pentru ca una am vrut sa zic ,alta a iesit...din partea mea numai bine la toti,sper sa isi revina totul la normal....

Snapy_xxl 26-02-08 20:10

Bai Donn, daca stau sa ma gandesc tie mereu nu ti-a convenit ceva, ca te ia ala la misto, ca ti-a luat vreunu numarul si te-a injurat, ca aici se vb ca pe mess si alte chestii. Ai mai auzit pe cineva care sa nu ii convina atatea lucruri?

D o n n 26-02-08 20:12

ai mai vazut pe cineva ca posteaza pe aici?ai mai intrebat si pe altii de ce nu posteaza sau de ce s`au retras? ca vad ca pana la urma tot eu sunt oaia neagra...am incercat sa-i fac sa posteze si alea...dar de acum incolo faca toti ce or vrea si gata...

Edit : si daca stau bine sa ma gandesc soryn cand a pus regulile,una dintre ele era sa nu se faca misto intre membrii si alea....daca pe tine nu te deranjeaza e treaba ta,eu unu nu vreau sa las...

Snapy_xxl 26-02-08 21:38

Nu stiu daca ai observat dar multi dintre cei initiali nu au mai postat de muuuuult timp. Propun ca topicul asta sa fie inchis....

D o n n 26-02-08 21:49

macar daca se inchide topicul se termina tot tambalaul de aici....si se face liniste !

msiu 26-02-08 22:26

ma da voi sigur aveti legatura cuacest forum aici se vorbeste in ""general despre masini " si cam atat nu ca ala verde si ala e maro si tampeni la cum a-ti scri ma credeam pe mess si nu-mi doream asa ca stop si altceva interesant va rog si apropo daca tu snapy i-ti imaginezi ca sunt disperat sa intru in acel """"faimos"""" Daewoo Driver te inseli da cu replica pe care ai dat-o sory frate da .................

judele 27-02-08 07:14

credca de acum ne mutam la pescarus ? pe partea herastraului cu ambasada chineza? sambata dupa 20-21? ca si asa a dat caldura si vin baietiii cu toate maisnile din buc//

Snapy_xxl 27-02-08 07:16

Quote:

Originally Posted by judele (Post 1386010)
credca de acum ne mutam la pescarus ? pe partea herastraului cu ambasada chineza? sambata dupa 20-21? ca si asa a dat caldura si vin baietiii cu toate maisnile din buc//

KTL a zis ca poate scoate masina pana sambata ca sa vina duminica la intalnire. Acum trebuie sa mai vb si cu restu...

Snapy_xxl 27-02-08 07:25

Quote:

Originally Posted by msiu (Post 1385597)
ma da voi sigur aveti legatura cuacest forum aici se vorbeste in ""general despre masini " si cam atat nu ca ala verde si ala e maro si tampeni la cum a-ti scri ma credeam pe mess si nu-mi doream asa ca stop si altceva interesant va rog si apropo daca tu snapy i-ti imaginezi ca sunt disperat sa intru in acel """"faimos"""" Daewoo Driver te inseli da cu replica pe care ai dat-o sory frate da .................

Man, te rog frumos, daca nu stii despre ce e vorba nu te baga. Si asa ca un sfat, foloseste si tu semnele de punctuatie ca nu am inteles nimic din ce ai scris mai sus. O zi buna!

msiu 27-02-08 08:42

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1386024)
Man, te rog frumos, daca nu stii despre ce e vorba nu te baga. Si asa ca un sfat, foloseste si tu semnele de punctuatie ca nu am inteles nimic din ce ai scris mai sus. O zi buna!

deci hai sa ne lamurim, eu am 2003 tu ai 2007, eu nu scriu aici de amoru artei daca am ceva de zis sau un sfat il dau, tu te certi cu donn si nu faceti altceva decat sa mariti nr de pagini eu unu nu ma bag in scandaluri ca nu este asta scopu acestui forum.
TU in schimb te-ai dat la mine de doua ori si nu este frumos, odata aici si a doua oara pe daewoo driver dar .................... atat asa ca hai sa fim seriosi si sa fim CIELO CLUB.
Bafta.

marius_grn 27-02-08 09:59

desi sunt impartial tind sa-i dau dreptate lui misu, din pacate aici se vorbeste despre o gramada de tampenii numai despre sfaturi practice nu...acum nu zic sa nu "destindem atmosfera" si cu alte intamplari din viata cotidiana dar deja este prea mult...imi pare sincer rau sa vad ca unii se considera membrii activi doar dupa numarul de posturi si nu dupa imbunatatirile aduse masinii...
P.S: imi pare sincer rau daca am ofensat pe cineva...nu asta era intentia
numai bine!

B-64-KTL 27-02-08 12:02

Eu sambata mi-am scos masina de la vopsit...si duminca voi fi prezent. Si daca o sa fiu singur...mai fac niste reglaje pe acolo.

D o n n 27-02-08 14:44

pana la urma cum ramane cu acest club?ramane in picioare,se inchide topicul,ca sa stiu si eu .....

Geo_ZGA 27-02-08 15:31

nu ma refer la toti userii... dar are dreptate marius: numai prostii se discuta aici... tuning cu stickere si leduri :lol:
cand am ridicat un thread legat de tuningul motorului de cielo... canci, nimeni nu a fost interesat. probabil ca unora li se pare mai util un colant cu "nike" sau "boss" :evil:
Snappy, il poti lasa threadul asta... ca oricum se strang pagini degeaba... e mai mult pe post de mess.

Snapy_xxl 27-02-08 15:38

Deci sterg ultimele posturi? Bine ma Msiu, imi cer scuze dar nu vad cum m-am dat la tine. Ti-am vb frumos fara nici un fel de injurii. Si intrebare pe Daewoo Driver a fost una pusa in gluma. Daca puneam un smiley schimba conotatia? Iti multumesc pt intelegere. toate cele bune!

Geo_ZGA 27-02-08 15:43

de ce sa le stergi? eu nu am zis nimic offtopic si nici nu am jignit... doar o parere persoanala... printre putinele posturi ale mele de pe threadul asta :)

Snapy_xxl 27-02-08 15:48

Nu m-am referit la postul tau Geo. Dar daca voi vreti, le las.

marius_grn 27-02-08 16:48

cumpar etrieri fata de calibra sau kadett gsi....are cineva de vanzare?

Bmw_E30dak 27-02-08 17:53

salutare la toti...am si eu o intrebare..imi puteti spune si mie cat costa un cablu de frana de mana pentru cielo??..cineva mi-a spus k e vreo 60 de lei....e mult e putin...astept un raspuns..multumesc anticipat...

Snapy_xxl 27-02-08 17:59

Quote:

Originally Posted by Bmw_E30dak (Post 1387251)
salutare la toti...am si eu o intrebare..imi puteti spune si mie cat costa un cablu de frana de mana pentru cielo??..cineva mi-a spus k e vreo 60 de lei....e mult e putin...astept un raspuns..multumesc anticipat...

http://autodaewoo.ro/oferta.php?act=...ana&id_model=3

Acum nu stiu care e ala pt frana de mana :(

XoRRo 27-02-08 22:06

donn eterna victima....

din partea mea inchideti topicul ... ca nu se rezolva nimic, am cerut 10000 de sfaturi si nu prea mi s-a raspuns (decat cativa mi-au dat sfaturi bune si tin sa le multumesc)

eu ma las de topicul asta pt ca multi au prea mult timp liber si nu avand ocupatie posteaza aici... si posteaza prostii....

respect pt cei care chiar misca ceva cu masinile lor....

D o n n 28-02-08 08:51

xorro ce vrei sa zici cu asta ?

msiu 28-02-08 10:14

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1386954)
Deci sterg ultimele posturi? Bine ma Msiu, imi cer scuze dar nu vad cum m-am dat la tine. Ti-am vb frumos fara nici un fel de injurii. Si intrebare pe Daewoo Driver a fost una pusa in gluma. Daca puneam un smiley schimba conotatia? Iti multumesc pt intelegere. toate cele bune!

nu este nici o problema da nu ne cunoastem inca si mai mult eu nu postez zilnic si mai mult ii respect pe toti nu ma supar ca nu am de ce, era doar o constatare trista OK. sper sa ne intalnim mai greu in braila dar in bucuresti oricand la orice intrunire.
e valabil pentru toata lumea si vad ca nu sunt eu singuru""nebun"" postam daca avem ceva serios de spus si atat.
bafta la toata lumea.

Snapy_xxl 28-02-08 15:28

Man, e posibil sa vin pe 15 in Bucuresti la 4TD si poate atunci ne intalnim toti din club :D Mai e pana atunci...

judele 01-03-08 22:45

ba dativa foc...ce dreaq facem clubu frumos sau nu? ma uitam azi fiind sambata pe la ora 3 erau astia cu fiat si cu ford in piata constitutiei cu muzica caterinca nebunii si noi ce dreaq? facem...cica suntem uniti vreti sa facem ceva da sau nu? vrei sa fac eu club sa n strangem in garaj sa va educ sa ne educam calumea unii pe alti ce dreaq...hai sa facem ceva nu ca lu ala nui convine ca a dat o basina ca lu ala nus ce ce dreaq ma sunteti copiii

D o n n 02-03-08 12:58

azi se mai face intalnirea?

kamikaze69 02-03-08 13:22

hmmm se pare ca se propune o intalnire mare la bucurest la 4 tuning days??

BOGY26 02-03-08 13:22

Ce bine ar fi daca as fi si eu mai aproape de Bucuresti :shock:

kamikaze69 02-03-08 13:23

se pare ca sa renuntat sa se mai poarte poza cu clubul la semnatura???

MH-98-NYR 04-03-08 08:51

ar fi frumos

RD-Woo 04-03-08 11:35

ce draq ar fi frumos???
o intalnire mare la Bucuresti la 4T??
sau renuntarea la a mai purta la semnatura sigla clubului???
in alta ordine de idei: bine ai venit pe forum!! (am obs ca esti nou ;))

All times are GMT +2. The time now is 15:11.

- Copyright 2026 4Tuning