![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Arata bine cu "copaile" ! :)
Sa le stapanesti sanatos si sa eviti gropile ! :lol: Ce urmeaza ? Centuri ? Roll-bar ? :P |
Acu' repede urmeaza sa inlocuiesc bara fata,sa repozitionez numarul de pe fata si sa dau jos tampoanele de pe bara spate:-)
De fapt tampoanele spate au zburat acum jumatate de ora..trebuie sa pun suruburi cu cap rotund in gauri si gata..:rolleyes2 |
Quote:
|
bogdane... superbe scaune....abia astept sa ma asez oleaca in masina ....:-)
poate iesi sambata sa le vedem si noi si poate facem o intalnire de-aia de-a noastra cu mult zgomot si mult fum....ies si io cu TBC-u...8) |
Quote:
|
foarte frumoasa masina. felicitari!
scaunele vin ca o manusa pt. masina. |
ff frumoasa dacia...eu zic cea mai frumoasa din rom....din cate am vazut ....
|
jos palaria pt bogdan deabia astept sa mai vad masina pe la noi la bz :)
|
Quote:
In legatura cu masina am numai cuvinte de lauda...respect maxim pentru munca depusa si pt bijuterie! numai bine bogdane si bafta cu masina! |
Quote:
|
Quote:
Bogdan, ai coborat numarul ? |
Quote:
Baieti,sa stiti ca m-am simtit f bine la Buzau si abia astept sa ne vedem din nou:D..dar nu mai plec de langa masina..:lol: Zgarieturile pe aripa dreapta fata le-am descoperit a doua zi cand am spalat-o..ce sa-i faci, s-a gasit un d-asta cu mintea in calcaie sa faca asa ceva dar a trecut:-) Silviule, da, am montat numarul sub bara momentan sub cea pe care o aveam pe masina pentru ca cea nou achizitionata e inca in lucru..am curatat-o f bine pe interior si apoi i-am dat cu vopsea;)..ieri nu se uscase inca vopseaua,pentru ca inainte de a o monta vreau sa ii dau si cu vaselina in zona prinderilor. Ca idee, arata mult mai bine cu numarul sub bara8)..vin azi si cu poze:-) |
super tare masina
sa o stapanesti sanatos!! de departe cea mai tare din Braila si intre primele din tara |
10 Attachment(s)
Quote:
Cu toate ca inca nu am reusit sa montez noua bara fata am venit cu pozele promise ca sa va faceti o parere:rolleyes2 Se poate vedea si diferenta intre cele 2 bare fata-una cu gauri si cealalta fara;) La bara spate stau in dubiu..parca imi placea mai mult cu tampoanele montate:???: P.S: Astept si accept sfaturi, pareri si critici, dar nu mistouri aiurea si neadevaruri rautacioase;) |
Bogdane si eu am tot la fel pus nr.-ul si am fost criticat ca de ce l-am pus jos.Iti dau 2 motive de ce l-am pus jos:idea:: se vede toata bara si ca si aspect arata mult mai bine si al doilea motiv,daca te uiti atent jumatate din nr.acoperea portiunea de aerisire in partea de jos a radiatorului si acuma e aerisit tot radiatorul:D
|
arata foarte bine nr pozitionat jos,si bara pe spate la fel fara tampoane,pare un pic mai simpla parca fara tampoane si mai goala nu stiu cum sa ma exprim dar intelegi tu.scaunele,jos palaria,vin bine rau.bafta in continuare.
|
Bara spate e un pic stramba?Arata mai bine fara tampoane
|
Quote:
|
Bara sta aplecata din cauza aripii stanga spate care este de 1310 din ce am vazut in poze. De ce nu faci ceva cu aripa dreapta fata, sa se aseze corect pe langa ochelarul farului?
|
Quote:
este din suporti. |
Quote:
|
Hehehe se pare ca "cineva" am avut dreptate in legatura cu numarul sub bara si ma bucur ca ai tinut cont de sfatul meu,acum sta mai bine.Masina merge in fiecare zi asta-mi place, si nu-mi doresc sa merg in spatele tau :D:D.
|
Quote:
Nu prea e normal sa stea lipita de lampa de marsarier. |
bogdane ... ma scuzi daca am sa spun vreo prostie ... dar nu te`ai gandit sa iti schimbi toba ? :D ca asta nu prea merge in ton cu masina ... una rotunda mai finuta cred ca ar fi perfecta ... scuze de deranj :D ...
succes in continuare ... prea frumoasa Dacia ta !!! |
daca nu mai pui tampoanele fata ,nu le vinzi? carburatorul ala dublu il mai folosesti?
si vezi la portbagaj la colt acolo...e rugina sau ulei ? atentie ca o zona dubioasa tare acolo daca nu ai "substante" o ia repede rugina |
1300- f bun sfatul tau,multumesc:-)..eu stateam in dubiu,mi se parea ca va arata nasol:rolleyes2..si mai sunt cateva sfaturi bune de care voi tine cont..rezultatele le veti vedea pe parcurs;)
Masina intradevar ruleaza zilnic,dar nu inteleg un lucru..de ce n-ai vrea sa mergi in spatele meu?..te afuma toba sau ce..:???::-) LKS,merci de sfat:-)..am sa o dau jos,fac masuratori si vad ce e in neregula acolo. B3nny mi s-a mai spus de finala,poate am sa incerc si altceva daca imi pica..totusi,mie imi place f mult asta:rolleyes2 Alex,de vandut nu mai vand nimic pentru ca cine stie..poate imi vor trebui vreodata si reperele de 1300 sunt pe cale de disparitie iar eu nu mai am deloc timp sa rascolesc dezmembrarile..nu te superi..:-) Carburatorul il voi baga intr-o revizie generala si intentionez sa-l mai folosesc,mai ales ca se anunta si o axa..;) In coltul stg spate e ulei,ca am fost precaut si imediat dupa terminarea lucrarilor de tinichigerie-vopsitorie i-am facut multiple "injectii" cu ulei in zonele sensibile;) |
o axa de ts bogdane:joy:
|
Totusi la o masina asa frumoasa si la atatia bani investiti, nu puteai gasi 2 aripi fata care sa se aseze bine?
|
Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
2 Attachment(s)
bogdan ... scuza`ma daca am deranjat cu sugestia mea ... dar e doar o parere ... sper ca nu ai luat`o in nume de rau :D
ceva in genu eu zic ca ar arata mai bine ... :D dar tu stii ... :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
bogdan, sper sa nu te superi , dar as avea si eu o sugestie pentru esapament
|
Quote:
|
de ce nu ? in fond si la urma urmei nu e o finala foarte speciala si foarte moderna
|
6 Attachment(s)
eu zic ca ideea lui Bogdan este foarte buna si de efect , de a scoate finala pe partea drepta,imediat inaintea rotii spate...el se ghideaza dupa stilul retro, si de asta spun ca nu are nici o legatura cu japan style.....ex:
|
pe langa faptu ca nu prea merge dar nu e nici legal si nici nu mai merge motoru cum trebuie asa ca mai vb cu un mecanic si cu un tip care stie cat de cat legile :D parerea mea
|
Nu e cu suparare baieti,de ce ar fi..doar discutam si fiecare vine cu propuneri;):-)
Insa vedeti voi de ce nu schimb eu finala..:idea:..pentru ca intentionez sa o scot sub prag si tipsul aplatizat este ideal;)..TwentyOne a fost mai atent,ca s-a mai discutat despre asta;) Chiar si asa amplasat esapamentul va beneficia de o intermediara pentru a nu rupe timpanele.. |
trebuie medie puternica "deasa" altfel face ca un tractor obosit ;) am un prieten care a incercat toate neamurile de combinatii de tobe la dacia
|
am avut si eu pe lada toba scoasa pe partea stanga ... ca pe dreapta daca te opreste militia te arde urat de tot ,... :)) ... e foarte tare ideea ta cu finala pe lateral ... dar chiar iti scade performantele si motor`u iti suna ca si cum ar merge in 3 pistoane ... :D ... la fel a fost si la mine ... :(
n`auzim :D |
dupa cum spune-am o confirmare mai sus....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning