Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

thex 07-02-08 13:00

Re: Discutii Diverse Intre Useri

si suzuki nu e?=((

trafy-vr6 07-02-08 13:00

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1341469)
roaga-l pe TIR sa itzi arate unde sa intri :-P

TIR se ocupa doar de Seat si Skoda din cate stiu....

IONUT-GBP 07-02-08 13:03

am zis de TIR ca si el face parte din Grupu ala :-P

uite aici Robbert https://forum.4tuning.ro/255-audi/65746-usergroup-audi.html

Robbert 07-02-08 13:05

am zis la misto

Robbert 07-02-08 13:12

ce bine ma simt :lol:

Robbert 08-02-08 16:50

se baga careva cu masina la o intalnire mai pe seara ?

IONUT-GBP 08-02-08 19:56

3 Attachment(s)
autobuzele de la E.T.A ....vezi ca te astepta la o liniuta :)))))

" ce bine ma simt " :x:x

a fost aseara mini intalnire
Golf 3 ,2x Audi A4, Ford Mondeo, bmw 320 D:-P

Robbert 08-02-08 20:06

ce glume bune au unii.
aseara am fost si eu prin oras, pacat ca nu am gasit si eu pe cineva care sa se dea la semafor :-P
ma gasiti prin oras, am plecat! bafta

trafy-vr6 08-02-08 20:10

au fost multi de pe 4tuning...l`am vazut chiar si pe alexik....ma mir cum de nu te`ai intalnit:)

Robbert 08-02-08 22:47

poi cand ii cauti atunci nu ii gasesti :lol:
am si eu o intrebare, camerele din oras, au si radar?

trafy-vr6 08-02-08 23:19

au radar da nu in sensu ca iti fac poza...doar filmeaza, supravegheaza...oricum te ia daca treci pe rosu si dastea da viteza n`au cum sa o vada:)

Robbert 09-02-08 00:06

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1344947)
au radar da nu in sensu ca iti fac poza...doar filmeaza, supravegheaza...oricum te ia daca treci pe rosu si dastea da viteza n`au cum sa o vada:)

dar pt usa deschisa in mers? :lol: ca si la mine a cedat firul de la mecanismul geamului.

lupalb 09-02-08 00:07

Si pe unde sunt camerele astea puse?? pe ce strazi?? ia facetzi le nishte poze, sa shtiu shi io....

trafy-vr6 09-02-08 00:10

una e la gladiola, una la cina, una la limitator in troianu, interex, strada arges restu am uitat dar sunt puse calumea si or sa mai puna....

Robberte pt aia nu cred ca au ce sa iti faca ...se mai intampla sa nu inchizi usa bine si sa se deschida in timpu mersului:)

Robbert 09-02-08 00:11

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1345055)
Si pe unde sunt camerele astea puse?? pe ce strazi?? ia facetzi le nishte poze, sa shtiu shi io....

pe calea lui traian. singura care am vazuto eu din mers e in centru, exact pe stalpul de iluminat de la trecerea de pietoni.

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1345061)
Robberte pt aia nu cred ca au ce sa iti faca ...se mai intampla sa nu inchizi usa bine si sa se deschida in timpu mersului:)

si daca tot e deschisa usa mai stai putin la taclale cu masina de langa :lol:

trafy-vr6 09-02-08 00:14

daca n`ai trecut pe rosu le zici ca nu esti din vl si te`ai incurcat:)) da stai linistit ca sunt altii care fac si mai multe decat tine si tot n`au patit nimic:))

Cypri 09-02-08 00:28

mai e una pe Stirbei Voda...si mi-a zis cineva ca ar mai fi una si peste strada de Flacara

Malos 09-02-08 08:42

"31 de camere de luat vederi instalate in Ramnicu Valcea si legate la dispeceratul Politiei municipale vor fi functionale, la inceputul lunii februarie. In aceste zile se fac ultimele retusuri, respectiv reglarea camerelor video pentru a avea o cat mai mare raza de actiune. Vreau sa-i linistesc inca o data pe soferi: camerele acestea nu urmaresc viteza cu care se deplaseaza. Ele au ca tinta hotii de buzunare, dar si zonele unde se aglomereaza traficul si politistii trebuie sa intervina&, a declarat primarul Mircia Gutau."

Ce-ati inteles de-aici?

IONUT-GBP 09-02-08 08:54

ca maxim 10 camere sunt montate , 31 trecute pe inventar si banii pe 21 de camera i-a baut Gutau cu mine aseara... :-P

trafy-vr6 09-02-08 08:57

Quote:

Originally Posted by Malos (Post 1345365)
"31 de camere de luat vederi instalate in Ramnicu Valcea si legate la dispeceratul Politiei municipale vor fi functionale, la inceputul lunii februarie. In aceste zile se fac ultimele retusuri, respectiv reglarea camerelor video pentru a avea o cat mai mare raza de actiune. Vreau sa-i linistesc inca o data pe soferi: camerele acestea nu urmaresc viteza cu care se deplaseaza. Ele au ca tinta hotii de buzunare, dar si zonele unde se aglomereaza traficul si politistii trebuie sa intervina&, a declarat primarul Mircia Gutau."

Ce-ati inteles de-aici?

ce vrajeala cu hotzii de buzunareeeeee=)))) vede nenea poly in camera ca in aia 30 de oameni care sunt pe trotuar ii fura X lu Y portofelu....hahaaaaaaa....ne indreptam cu pasi mari spre o parodie nationala

IONUT-GBP 10-02-08 13:51

1 Attachment(s)
Cine stie ce joc e asta ? :(:(:(:( :cry::cry:

trafy-vr6 10-02-08 13:54

Fra Gohan tre sa stie..daca nu esti chior scrie in dreapta jos XBOX
http://www.msxbox-world.com/
jocu se numeste forza motorsport 2...are absolut toate timpurile de masina sport...chiar si ursulet

Eventual roaga pe cineva sa iti faca rost de un emulator...jocu are 6GB

radu_nb1 10-02-08 14:11

ati incercat jocul test drive unlimited, vreau si eu pareri daka se merita

trafy-vr6 10-02-08 14:15

frate din cate am vazut si am auzit e super tare jocu. Eu pentru ala vreau sa`mi cumpar calculator zilele astea

P.S: vezi ca iti tre racheta de calculator:>

Aaronnel^ 10-02-08 14:15

Daca nu ai calculator tzeava nu iti merge.
Jocul este foarte tare, foarte real iar pentru un plus de realism iti trebuie un volan

thex 10-02-08 14:18

aha..tdu... si eu mi-am luat calc pt joku asta:X. foarte tare

thex 10-02-08 14:20

scz pt 2 posturi..puneti bani deoparte de ps3 si g25.... GT 5 e pe teava... TDU pute pe langa GT 5:>....nu uitati si de tvu full hd:))

trafy-vr6 10-02-08 14:30

ma crezi ca imi merge pe 1.9 GHZ AMD, 2GB DDR 2 , 160GB 7200RPM, video de 256 DDR2 pci expiress agp 8x ?

thex 10-02-08 14:39

pai hotaraste...placa video e pci-e sau agp?:))

trafy-vr6 10-02-08 14:44

Quote:

Originally Posted by thex (Post 1347656)
pai hotaraste...placa video e pci-e sau agp?:))

pci-e sorry:)))) ma gandeam la fosta placa ca nu`mi mergea pe aia

thex 10-02-08 15:00

nush....incearca sa vezi....chiar nu am idee.

trafy-vr6 10-02-08 15:04

lol..as incerca....dar n`am carcasa la calculator inca:)) tre sa cumpar si aia si gata:D TDU:X

SSJ_Gohan 10-02-08 16:15

Intr-adevar Fra, jocul se numeste Forza Motorsport. E printre cele mai grele simulatoare de pe 360 dar se merita, e funn si are MULTE masini (partea proasta e ca jocul asta cam prajeste consola la propriu si nu iti prea convine sa se duca o consola de 13 mil :lol:)

Are dreptate si TheX, trebuie in curand sa apara si Gran Turismo 5, nu stiu sigur data de aparatie dar pare-mi-se ca prin martie. A aparut in schimb GT 5 Prologue (un fel de demo dar mai mare :lol: eu unul nu il am fiindca nu imi prea vine sa dau 45 de dolari pe un demo) si din cate am inteles e superb jocul. Partea nasoala e ca sa poti sa te bucuri de puterea adevarata 360-ului/PS 3-ului ai nevoie si de un TV HD :) (din fericire incep LCD-urile si Plasmele sa se ieftineasca din ce in ce mai mult...ihaaaaaaaaa abia astept sa imi cumpar un televizor Full HD - la pensie)

Happy playin'

trafy-vr6 10-02-08 16:43

Fra da nu e vreun emulator sa il pot face si pt PC ? ma refer la jocu de mai sus pt XBOX...ca pentru Playstation am gasit emulator...

SSJ_Gohan 10-02-08 16:56

Fra, gandeste-te ca pentru a emula un joc de playstation 2 (pentru xbox nici macar nu exista) ai nevoie de un calculator de la dual core in sus :), apoi pentru a emula un joc xbox 360 care are putere grafica si de procesare cat a unui calculator de 3000 de euro ?

Cred ca vor putea fi emulate peste vreo 5-10 ani

trafy-vr6 10-02-08 18:13

of........

radu_nb1 10-02-08 22:31

la mine jocu asta sacadat si la rez minima, si trebuie sa schimb harbu meu, de colin mcrae cine e pasionat?

DjRainManFast 10-02-08 23:40

Test Drive Unlimited e un joc frumos cu multe masini....grafica si ideea frumoasa...dar sa zici ca e real....trebuie sa nu fi mers intr-o masina vreodata!! E mai real NFS Porsche sau Underground 2....vrei ceva mai real..joci toca 3 sau LFS. Forza 2 am vazut filmulete pe net...si mi-a placut mult...nu l-am jucat..as vrea...am vazut filmulete despre GT5 ...care mi se pare ca are o grafica extraordinara..la game play...hmmm nu stiu ce sa zic!! dar eu nu am bani de calc tare...numai zis de consele and shit!

trafy-vr6 11-02-08 00:03

stie careva cum se decodeaza sau poate sa decodeze un Motorola V360 ?

SSJ_Gohan 11-02-08 01:38

Daca vreti neaparat sa jucati Forza, let me know :) (numai ca nu am tv cu diagonala de 10m si LCD)

si niste trailere din Gran Turismo 5 :)

https://youtube.com/watch?v=gEDlBcdRdfM
https://youtube.com/watch?v=HjO12QbT4XU

Enjoy

All times are GMT +2. The time now is 21:36.

- Copyright 2026 4Tuning