![]() |
mie nu`mi place .. nu`mi place wallpaperu` :))
|
1 Attachment(s)
mai psycho dc era wallpaper mi-era rusine sa-l pun. pe fata o intalniti mereu cu varamea la facultate (nu stiu care)
varamea :arrow: |
juca lapte gros ? :lol:
marfa varata, mai zi-ne de prima .. |
Sau de facultate.. cum ar fi denumirea, orarul etc.. :D
|
sa mai vb cu varamea.cand aflu postez sau ii zic lui santos pe mes
|
mai vrem mai vrem :) ...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
ori de la soare ori de la... disco :) varele mele parca nu sunt asa de bune da hai sa pun si eu o poza cu o amica daca sunte-ti cuminit mai pun si altele :) ... ca mai am |
nu-i de pe net poza?
|
nu, sunt poze facute pentru albumul ei
ce cacat, uploadam poze cu femei de e net chiar nu am nici o poza mai normala cu ea aici |
imi place si poza si d-soara .... si cred ca ar fi dat mai bine fara tigara aia..intr-o pozitie cu mainile pe perete ca o BAD GIRL era mai misto! :wink:
|
Pretena noua...in curand o sa o invit la o shedintza foto...
|
interesant
3 Attachment(s)
oki...m-am uitat destul, ma bag si ieo... doua lucruri iubesc muuuuuult, iubita si masina... una o conduc si cealalta o mai las sa ma conduca :roll: :D
|
ce zambet dragut are si ce obrajori! e draguta foc! sa ai grija de ea ! :)
|
cati ani are...17,18?mie cam asa mi se pare......da nush ma...in ultimu timp cam am \"radaru\" bulit....hm...cre ca mi s-a pus pata pe una da nush pe care
|
Re: interesant
1 Attachment(s)
Quote:
eu cu ultima mea achizitie nu am poze aici da am sa imi iau cablul de date sa fac transferul de pe camera. ca acasa nu mai am net cateva zile :cry: da hai sa va mai pun o poza cu amica mea si gata d'astea. o sa trec diseara pe la ea sa ii fac o poza doua. si mai are si o sora care e la fel de misto ;) |
multumiri
merci oameni buni, face 19 in cateva zile, deci sunt in legalitate :D de ceva timp... si nu o las chiar sa ma conduca, dar mai tre sa mai si las de la mine sa mearga totul ca pe strune, unii stiu ce inseamna...salutari
|
buey mariuse...da-i linku' fetei sa vada ca te mandresti cu ea :D
|
Re:
Quote:
|
hehhe
i-am zis gabitza...s-a uitat si ea si a zis ca o sa-mi dea niste poze mai provocatoare :D ca alea nu-i plac :)
|
Re: interesant
Quote:
|
2 Attachment(s)
hai ca am adus poza cu prietena mea
este de ultima ora \"fata\", am cunoscuto sambata |
hm..acum intrebarea este...cand o vei uita? 8)
|
despre asta ziceai tu in drum spre mare... hmmm!!! nice
|
da, despre asta era vorba
nice, nu? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
nice :shock: :shock: :shock: :shock:
si urat din partea ta :peace: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
loooool
eu stiu ce vreau sa fac cu buzele ei... si cred ca banuiti si voi la ce ma gandesc :censored: Quote:
|
1 Attachment(s)
da hai sa mai pun o poza cu o fosta prietena , la care a trebuit sa merg la petrecre tot in seara aia. si cind m-am intors innapoi la botez... fata mea plecase :( noroc ca i-am luat nr de tel innainte :twisted:
|
2 Attachment(s)
no comment
:D |
buna blonda...
cine-i ? |
psycho, ia zi-ne cine-s amicele ( k prietena clar k nu-i niciuna, k altfel iar ajungem la r.i.p :twisted: )
|
nu shtiu nu cunosc le`am gasit p net k e mare internetu` asta :))
|
1 Attachment(s)
pei nu-i corect frate... ca poze cu gagici gasesc o gramada
hai sa va pun poza cu fata aia de ziceati voi ca e de pe net |
1 Attachment(s)
to be or not to be from the net....that iz the most FAQ 8)
|
pei gagica ta sigur e de pe net
se vede VW ala din spate ca are numere de inmatriculare galbene si pe la noi nu prea sunt... in franta stiu ca sunt galbene |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning