![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
miscare mare prin Timisoara:oops: Felicitari
|
14 Attachment(s)
In Bucuresti Vineri:
Poze by Daffy |
http://www.caon.ro/la-resita-au-ince...10114-06024745
si resita la inaltime a fost blocat omv triaj si petrom intim , au fost cei cu presa prezenti din partea antena1 , caon , info banat , banat tv , ziarul timp , si multe alte reprezentati din presa scrisa si presa tv...uitativa la galeria foto... |
@johnsonxxl: Eu pot să adaug atât: azi am ieşit cu maşina (aveam cumpărături de făcut) şi am alimentat la o staţie, care nu avea de-a face cu grupul OMV şi Petrom. Voi ţine secretă denumirea ei.
Vânzătorul, auzind de la mine de "protestul cu monezi împotriva Petrom", a încercat să-mi dăruiască un pumn de monezi mici pentru viitoarele acţiuni :) Deci, e cam greu să spună cineva că nu ne bucurăm de susţinere. ~Nautilus |
Quote:
|
Si in Arad a fost televiziunea la protestul nostru.
http://www.infotv.ro/news/15%2017:17...inarie-blocata |
Quote:
Ieri am ramas uimit cand am vazut atitudinea unor oameni prezenti la boicot, se auzeau voci pe acolo ca nu are rost sa mergem ca suntem doar vreo 20 masini si ne facem de ras ... oare ? Eu cred ca ne faceam de ras daca nu semnam condica la benzinarie, mai ales dupa atata tam-tam facut pe forumuri/facebook s.a., unii oameni s-au invoit de la serviciu ca sa ajunga la intalnire, altii si-au amanat anumite iesiri ca sa incercam sa facem ceva si tocmai cei pe care te-ai fi bazat te-au lasat balta ... Asa zis-ul boicot destept pana acum insemna sa boicotam benzinariile macar odata pe saptamana ( sa nu uitam iesirile inainte de revelion, odata la 2 zile ) si dintr-o data boicotul destept s-a transformat in nealimentare .. sau macar nu de la companiile mentionate in posturi anterioare. Consider ca daca intradevar vrem sa facem ceva in tara asta, trebuie sa iesim MACAR odata pe saptamana toata tara si sa boicotam in continuare pana se rezolva ceva. |
Quote:
|
Quote:
Emilian Default Re: Boicot Benzinărie "se vorbeste" ca incidentul de la OMV nu a fost unul intamplator ________________ andrei:)'s Avatar Default Re: Boicot Benzinărie la petrom in pod de piatra, un tip cu un opel corsa a inceput sa faca figuri ca de ce blocam pompele.. etc. ca suntem in sec 21, si ca legea se face cu pistolul si nu cu pumnul.. iar la omv in bucium a mai venit cu inca o masina cu doi malaci, si au luat la bataie pe un coleg de'al nostru. si ca de obicei politia statea si se uita... ca deh.. romania.. mai departe nu stiu sa iti spun ce s-a intamplat ca am plecat.. http://www.ziaruldeiasi.ro/economic/...cidente~ni6vld DarkDriver Default Re: Boicot Benzinărie Si un articol cu un sambure de adevar http://www.ziaruldeiasi.ro/economic/...ni-foto~ni6vld Cu o mica inadvertenta, Criminales a aplanat conflictul, cei de la rutiera stateau de vorba cu atacatorii, se pare ca se cunosteau. _______________ mai vrei dovezi colegu iti mai dau asa ca au dreptate toti sau dat deoparte am fost singuru care sa bagat si jandarmii si politaii de abia asteptau sa dam in ei ca ne luau pe toti si culmea culmilor de fata cu tota lumea un politist ne ea in ris si ne zice da e prietenul meu si ce e cu asta si omu daduse noroc cu politistii si cu jandarmii si au stat vreo 5 min de vorba cu toti si dupa aia cei trei au trecut strada si sau luat de colegul nostru am fost instigati la violenta dar nu am raspuns cu violenta si pe linga toate astea inca un coleg de al nostru a fost agresat in trafic de un fiat ducato alb urmarit si alergat dupa ce se despartise de noi asa ca nu ai cu cine dupa incident toti sau despartit pe mine si inca un prieten am fost urmariti de cei de la rutiera si de jandarmerie asa ca cu cine eu ma am pe mine si numai in mine am incredere dar ceilanti ????????? mam bagat pt ei si .... se baga vreo data pentru mine ? nu vb frate daca nu stii despre ce e vb .... vb in nestire de cauza .... sunt eu si inca 1 care in caz de ceva ne punem spate in spate si acolo murim restu cred ca o iau la fuga nu cred eu am sa fac ceia ce am de facut incontinuare sustin si solidarizez cu voi ori cind si la ori ce ora |
criminales, vezi ca este functia de multi -quote
|
Quote:
|
Ai făcut poze? Ca probă, pentru ziarele de scandal şi pentru o viitoare reclamaţie?
~Nautilus |
se stie
|
Nu are importanţă ce se ştie şi ce nu.
1. Poliţiştii erau în uniformă? Aveau insigne cu numere? 2. Jandarmii erau în uniformă? Aveau insigne cu numere? 3. Poze ale incidentului s-au făcut? 4. După identificarea agresorului, s-a depus plângere? A se reţine: Pe vremea Răposatului, riscul de a întâlni un miliţian sau securist era destul de redus. Dar cine călca strâmb risca destul de multe din partea unor oameni din populaţia civilă. La venirea minerilor, ei au bătut şi au spart multe capete. Dar atât martorii cât şi înregistrările filmate arată că au fost sprijiniţi de bătăuşi în civil. Când "s-au împărţit mici şi bere pentru voturi", cei care au mâncat şi votat erau din populaţia civilă. Aceşti civili în zilele noastre se numesc cocalari. Nu s-au numit tot timpul aşa. Dar aceşti cocalari -sau părinţii lor, cocalarii bătrâni de azi- cu 20 de ani în urmă susţineau tăcut regimul. Sau mai puţin tăcut, cu câteva mormăieli dispreţuitoare îmbibate de damful vodcii Săniuţa şi berii Griviţa :) Astfel încât, trebuie reacţionat legal la cea mai mică provocare. Chiar dacă eşti convins că vor arunca reclamaţia la coş (foarte posibil să nu-şi asume însă un asemenea risc!), ea trebuie făcută, însoţită de declaraţiile martorilor, cât mai amănunţite. Şi de probe. Dacă nu reacţionezi legal, e suficient să spună unul "golanii ăia". Şi gata. Chiar dacă n-au mineri, de dat în cap mai pot da alţii. Şi de acolo, odată ce eşti "golanul ăla", poţi să crăpi. Nu mai dă nimeni două parale pe tine, nici măcar dacă eşti la puşcărie sau în scaunul cu rotile. "Golanii şi-au meritat-o. Ei sunt de vină, noi doar plantam nişte panseluţe :D ". ~Nautilus |
@ionut85zkh dece nu spui pe intelesul tuturor ca Rover Cabrio a fost acolo si a zis ca nu are rost ca suntem prea putini si ne facem de ras si a fugit acasa rpd probabil sa se uite la tv . Hai sa va mai spun ceva eu ieri m am invoit de la munca si certat cu sotia ca sa vin la protest am lasato acasa cu baiatul meu de 2 luni care a plans 4 ore in continuu si voi unii ati fugit si alti ati stat bine merci pe unde ati dorit. Pai facem o treaba sau nu mai facem si ne bagam picioarele in toata munca si am amagit o tara in treaga ca se poate, amintitiva cate masini au fost la primul protest, poate data viitoare daca tot se aude in continuu mai se alatura si altii. Vom adopta si celelalte variante de protest dar macar o data pe saptamana ar trebui sa mai iesim afara la aer face bine la organism si creer. Bafta all si tot inainte IMPREUNA.
|
mircione, te sustin, si eu is conducator auto, si tot am participat(adevarat, fara masina) dar mi-am sustinut colegii de trafic care utilizeaza masina zi de zi si nu nu vor sa fie calcati in picioare. Daca era sa ne luam amenda, trebuia sa ne-o luam cu totii, nu unul doi si daca se isca scandal trebuia aplanat imediat, pe cale pasnica. dar nu. una lume a preferat sa plece acasa, la caldurica, ca era mai bine ori probabil ca intarziau la vreun party. si inca o data m-am convins : Romanul e o ***** cu 2 fetze Cui nu-i convine sa se abtina, sa taca din "gura(n.e: taste).
|
sincer eu nu mai folosesc masina de 3 saptamani dar tot am venit si voi mai veni si voi promova pe toate caile pe care le am .
Si o bila alba pt Rover Cabrio , merci pt pliantele si colantele pe care le-a adus cele rosii care se vad in poze pe masini , totusi sa nu uitam si sa apreciem fapta pt mine este pe jumate iertat dar doar pe jumate. |
pai fratilor, stabiliti urmatorul boicot, azi am fost pe la un tovaras si l-am intrebat de ce nu a venit, mia zis ca nu a stiut nimic, dar sa il anunt data viitoare pentru ca incearca sa convinga mai multi baieti din clubul seat.deci hai sa stabilim urmatoarea intalnire, cei care cunoasteti mai mult pe aici prin bucuresti.eu nu pot sa promit decat ca eu voi fi acolo, incerc saa mai adun si alti baieti dar sa vedem ce iese, ati vazut cati au promis si nu au venit.
|
7 Attachment(s)
cateva poze din alba iulia de astazi, 15 ianuaria 2011 si 2 filmulete mici. calitatea pozelor si din video cam lasa de dorit ...stiu
https://www.youtube.com/watch?v=0R9dACwf1VU https://www.youtube.com/watch?v=IJMWfX6cs5o http://www.adevarul.ro/locale/alba_i...409159307.html |
"În ciuda faptului că mai multe state care fac parte din Uniunea Europeană au avut probleme financiare în 2010, România este singura în care s-a înregistrat o scădere a salariului minim pe economie, faţă de anul 2009. Cel mai mult au fost afectaţi bugetari, ale căror salarii au fost tăiate cu 25%. În plus, la această scădere se poate adăuga şi faptul că leul s-a depreciat, astfel încât angajaţii au avut de pierdut de două ori.
Pe partea cealaltă, potrivit Antena 3, cea mai mare creştere a salariului minim pe economie în 2010 este cea din Marea Britanie, de peste 8 procente, urmată de Grecia, cu 5,5%, în ciuda faptului că această ţară a avut probleme financiare grave anul trecut. " |
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
un clip de la Arad. Am fost la colindat :))
http://www.infotv.ro/news/15%2017:17...inarie-blocata |
Quote:
2005 - 310 RON 2006 - 330 RON 2007 - 390 RON (contractul colectiv stabilise pentru mediul privat 440 RON) 2008 ian.-sept. 500 RON 2008 sept. - dec. 540 RON 2009 - 600 RON 2010 - 600 RON 2011 - 670 RON (contractul colectiv a stabilit pentru mediul privat 700 RON) Adevăratele ţepe care ni s-au tras au fost: - reducerea cu 25% a salariilor bugetare (care de fapt e mai mare fiindcă au luat şi din sporuri, şi primele de vacanţă, şi al 13-lea salariu); - căderea leului - puterea de cumpărare faţă de orice bun importat a picat cu 18% şi orice rată la un credit în euro s-a umflat cu acelaşi procent; - dublarea impozitelor locale (proprietăţi, autovehicule, ambarcaţiuni); - creşterea accizelor la carburant; - readucerea taxei de primă înmatriculare la un nivel prohibitiv, motiv pentru care nea Călin rânjeşte acum :D ~Nautilus PS Dacă e criză, poţi să ai un venit fix (salariu) mare, chiar enorm în raport cu majoritatea populaţiei, şi să te trezeşti că nu ai ce cumpăra cu el, fiindcă orice bun te costă mai mult ca pe un vestic cu venituri asemănătoare. Există o explicaţie de natură economică aici. |
Si sa nu uitam inflatia care practic este un impozit ascuns si care a redus la 0 orice venit din bani depusi la banci la termen/la vedere. De fapt dobanda la banci este real negativa daca nu ma insel.
|
Dobânzile au picat din 2007 încoace cu viteza meteoritului, în Europa şi SUA, în Japonia erau mici şi înainte. De fapt, între 2007 şi 2008 am fost furaţi pe faţă, ni se punea în mână (în ambele sensuri ale expresiei şi mai ales în cel obscen) contractul de credit cu 6% dobândă la euro şi trebuia să semnăm. Dacă era vorba de leasing, dobânda era 7%, 10%, 12%... în Vest practic se rugau de client să accepte 0,99% dobândă promoţională şi el spunea că "se mai gândeşte".
Numai că nimeni (şi mai ales niciun cocalar cu facultatea pe puncte care aruncase vesta tricotată de ţăran în schimbul costumului de funcţionar de companie) nu înţelegea de nimic, nici de logică, nici de glumă, nici măcar de pumn. Toţi ştiau una şi bună: economia duduie, salariul e mic, proprietăţile urcă, trebuie să ai credit, dacă nu ai credit nu faci două parale, oricine nu are la 25 de ani credit ipotecar pe încă 25, apartament mic, urât şi comunist, bretele şi 2 copii e cretin, dobitoc, cocalar, ţigan, poponar şi altele asemenea. Acum trollii cu credit îşi mănâncă de sub unghii să plătească ratele în euro, motiv pentru care au gura ocupată şi nu mai au cu ce să facă ...praf, vorba lui Niculae Moromete :D Dacă era de boicotat cineva înaintea baronilor petrolului, ar fi trebuit să fie băncile. Joi într-o anumită bancă mare de la noi am avut surpriza să fiu întrebat de toată lumea "dacă nu vreau să-mi mai fac un card sau măcar să iau un credit de nevoi personale acolo". A intrat foamea în voi, distinşi păduchi ai capitalismului? ~Nautilus |
Numele meu este Valeriu Pricop si sunt din Husi. Permiteti-mi sa va rapesc din timpul d-stra pretios 3 minute si veti vedea cum se poate scade pretul la orice produs de oriunde-ar fi el in lumea asta. Exista o solutie insa nimeni nu doreste a o spune. De ce oare? Ori nu si-au dat seama ce solutie sa gaseasca ori o stiu dar nu o spun. FRATI ROMANI concurenta este mama economiei. Acolo unde este concurenta este si pretul mai mic insa daca cei ce comercializeaza acelasi produs la acelasi pret incalca o lege a economiei nascandu-se astfel monopolul. Nu va explic mai multe pentru ca o sa va plictisesc insa trec direct la subiect. Ei comercializeaza motorina si benzina la acelasi pret. Hai sa spunem ca difera de la o companie la alta doar cu cativa banuti. Orice-ar fi toate companiile cresc pretul in acelasi timp ca un facut. Stiti de ce il cresc? Pentru ca indiferent de pret noi tot alimentam. Renuntam la o haina, la papica, la un produs pentru a cumpara motorina sau benzina. DECI? Vedeti? Cerere exista. Fiecare punem in rezervor de la orice benzinarie pentru ca nu difera pretul. Aici este problema dragii mei. Ei sunt uniti. Noi nu. Ia hai sa fim acum noi uniti si sa dizolvam fratia lor fortandu-i sa sparga monopolul si sa creeze inapoi concurenta. Ce-nseamna acest fapt? Eu lansez ideea insa impreuna vom alege compania care se va debarasa de acest legamant al lor. IATA SI SOLUTIA CORECTA: "De azi inainte nu mai alimenteaza de la o anumita companie nimeni. E clar? Nimeni. Ce credeti ca vor face directorii de marketing ai companiei respective? Vor astepta sa vada cum zi de zi castiga tot mai putin pentru ca nu mai au clienti? NU dragii mei. Vor fi spargatorii legamantului si vor scade imediat pretul pentru a ne atrage la ei. Acest fapt intamplandu-se, binen-teles vom alimenta doar de la compania cu cel mai mic pret. Ce vor face celelalte companii? Vor scade pretul in urmatoarea zi pentru a nu iesi in pierdere si pentru a-si recastiga clientii. Putem face acest protest impreuna si de atatea ori pana cand vom readuce pretul real al motorinei si benzinei in limitele suportabilitatii venitului nostru. Va spun dragii mei... numai daca aud companiile ce punem la cale vor scadea imediat pretul dara-mi-te sa-l mai si punem in aplicare. Haideti cu totii pe forum, prin apeluri, prin mesaje, prin aparitii televizate sau transmisii radio sa stabilim compania spargatoare de intelegere si vom fi cu un pas in fata lor. Daca suntem uniti castigam daca nu... nu prea. Parerea mea este sa nu mai alimentam de la cea mai mare companie din Romania dar acest lucru il vom hotari cu totii. VEDETI? Eu am gasit solutia foarte usor pentru ca este o vertebra a economiei rupta voit insa doar unul langa altul obtinem ceva. Nu sta cu mainele in san! Spune-le prietenilor tai, vecinilor, tuturor. STABILIM CU TOTII compania la care sa nu mai alimentam. Hai fratilor! CURAJ! O saptamana, doua, trei , o luna de zile evitam o singura companie si am castigat. Trebuie sa stabilim doar compania. Indiferent care. Va spun 100% ca din ziua in care am pus cu totii in aplicare acest plan in maxim o saptamana se va afla in toata tara. Imediat protestul ia proportii nationale iar compania va scade pretul inevitabil evitand astfel falimentul. Chemati presa intr-un oras si stabiliti in fata camerelor compania ce va fi evitata sa stim si noi de unde incepem. E foarte, foarte simplu. Stiti cum se spune... "BUTURUGA MICA RASTOARNA CARUL MARE". Dar buturuga langa buturuga ce rastoarna? TOTUL. Mult curaj tuturor! Fii mandru de tine daca-ti indemni prietenii sa facem acest pas.
|
nu mai alimentam de la omv-petrom eu zic ca lukoil are cel mai mic pret si cea mia buna benzina , la mine benzina de la petrom are apa in ea.
|
Quote:
|
astia de aici, exact asta incearca sa faca:
www.eject.ro Se va stabili compania boicotata in functie de numerele la loto, iar luna asta a iesit OMV-Petrom castigatoare. Deci... eject pt OMV. @catalin266 Si eu cam tot de la Lukoil alimentez. Tot timpul au avut pretul cel mai mic. Si cu benzina n-am avut probleme. Dar daca va fi sa pice boicotul pe ei, nu voi mai alimenta de acolo |
Quote:
|
corect
|
Exista prin 2006 "Comision de gestionare al contului". Sotia mea avea un depozit deschis la o banca, iar de ceva vreme nu s-a mai interesat de cont, pana intr-o zi cand a cerut un extras de cont si suma scadea de la o luna la alta. Era vorba de un depozit de cateva milioane (cateva sute de lei "denominati'). Nu am luat nici un credit in viata mea si sper sa ma feresc toata viata.
Nu stiu daca mai exista acest comicion de gestionare al contului in ziua de azi la depozite bancare. Pur si simplu nu vreau sa aud de banci, niste instrumente de inrobire financiara a oamenilor prin indatorarea creata de credite. Boicotul meu cu bancile l-am inceput in 2006. L.E.: Pana am scris eu postarea anterioara, s-a schimbat subiectul discutiei. Stiam ca ramane stabilit ca in luna februarie 2011 sa nu alimentam de la OMV-Petrom-PetromV. Deci s-a discutat si mai inainte cu cateva pagini si pe alte subiecte de discutie despre boicot. Si boicotul cu banii marunti e bun, ca sa se inteleaga ca si noi putem fi uniti, le tragem si noi un semnal de alarma, dupa care urmeaza nealimentarea din luna februarie. |
1 Attachment(s)
O poza reprezentativa si de la Tulcea!
|
1 Attachment(s)
si de la timisoara :))
am inteles ca au fost pe faza cu cantare pentru numarat banii . Doar ca li s-a cerut certificatul metrologic , si lipsea :)) http://www.pressalert.ro/2011/01/gal.../#comment-3530 |
Quote:
Quote:
|
Quote:
nu da bine din protest destept si inteligent devine violent Quote:
nu poti sa iesi 3-4-5 insi in FATA sa te pui cu o MAFIE de 100 de MILIOANE de euro ANUAL sa te iei cu ei DACA nu esti sustinut !! de cine ? de 30 de masini ??? din cauza NOASTRA a celor din BUCURESTI care am inititat aceste BOICOTURI ..OMV deja sau ars cu 150 de milioane de EURO zilele astea pentru ca iau prins cu BENZINA vanduta si NEIMPOZITABILA adusa din afara !!! MULTI nu inteleg ce se poate intampla !!! MA INTELEGI COLEGU DE ASTA LUMEA SE DA INAPOI ..... NU SUNTEM UNITI Quote:
Quote:
Quote:
IN IASI AU FOST MAI PUTINI CA PE DATA DE 7 ASA CA ? ORI CUM AM FACUT CEVA CE NU AU FACUT 70 MII DE SINDICALISTI SI DACA TOT ROMANUL DE RIND AR IESI ATUNCI AR FI CEVA PINA ATUNCI CEI CARE AU FOST LA IASI INCA MAI POARTA FLAYERELE IN PARBRIZ SI HAIDETI DACA SE HOTARASTE SA O FACEM SIMULTAN CA DE EXEMPLU IERI AU IESIT SI VASLUENII ... FELICITARI LOR AU FOST 50 DE MASINI INTRU-N ORAS CARE E MIC TARE NASCUT IN ROMANIA |
Uite colegu cind primesti un mail cu niste filme pentru cultura ta generala si pentru stiinta ta
fii atent mesaj la mesajul care l-am primit asa ca daca te documentezi si te informezi uite ce primesti Acest mesaj si orice fisiere sau documente atasate contin informatii confidentiale, clasificate conform regulilor interne. Mesajul este destinat doar persoanei sau entitatii adresate si altora autorizati sa-l primeasca.. Daca dvs. nu sunteti in aceasta situatie, prin aceasta va informam ca orice dezvaluire, copiere, distribuire sau orice alta actiune bazata pe continutul acestor informatii este strict interzisa si pot fi aplicate sanctiuni, potrivit legii. Daca ati primit acest mesaj din greseala, va rugam sa ne informati imediat si sa stergeti mesajul din sistemul dvs. De asemenea, va rugam sa tineti cont ca transmisia nu poate fi garantata ca fiind sigura sau fara erori. Va multumim." |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning