Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

Kedy 26-07-08 10:26

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

BV Spyke felicitari pt alegere ;)

SpYk3 26-07-08 12:10

merci :d

sNap7 26-07-08 13:56

Are cineva cont pe filelist sa imi dea si mie invite ?

SpYk3 26-07-08 16:23

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1663447)
Are cineva cont pe filelist sa imi dea si mie invite ?

eu am da-mi prv cu mailu pe care vrei invitatia ...iti dau si pe xtremezone daca vrei

HD87DGR 26-07-08 16:28

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1663683)
eu am da-mi prv cu mailu pe care vrei invitatia ...iti dau si pe xtremezone daca vrei

Daca reusesti sa-i trimiti pe filelist sa-mi spui si mie cum ai facut plssssss ;)

SpYk3 26-07-08 16:40

mda nu merge :lol:
"Limita de utilizatori (90,000) a fost atinsa. Va rugam reveniti, conturile inactive sunt sterse periodic..."

stilostilo 29-07-08 11:37

Re: Galerie foto

fain kedy cat tea costat difurile jvc si de unde? ca verau sa imi iau si eu niste difuri.

Kedy 29-07-08 18:19

MS, azi le-am montat si sunt foarte incantat de cum suna.
JVC-urile le-am luat de la FLANCO si au fost 100 RON dar mie mi-au iesit mai ieftine ca frate-mio lucra acolo si are 20% reducere la orice cumpara ;)

adrian78bmw 29-07-08 18:49

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1668723)
MS, azi le-am montat si sunt foarte incantat de cum suna.
JVC-urile le-am luat de la FLANCO si au fost 100 RON dar mie mi-au iesit mai ieftine ca frate-mio lucra acolo si are 20% reducere la orice cumpara ;)

dapai nsau ieftinit electronicele la 100 de euroi iti pui muzica beton..

stilostilo 29-07-08 21:42

Bravo tie kedy;) si eu trebuie sa-mi iau niste difuri de 10cm

stilostilo 29-07-08 21:45

Am auzit ca un baiat de 16 ani i-a taiat gatu la o fata de 15 ani in micro 6, inca nu stiu daca ii adevarat 100%:???:

Kedy 29-07-08 22:13

Este, s-a intamplat putin mai sus de blocul meu :(

Kedy 29-07-08 22:19

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1668776)
dapai nsau ieftinit electronicele la 100 de euroi iti pui muzica beton..

Nu cred ;) iti pui ceva ce face zgomot la banii aia nu ceva ce canta 8)
Eu am iesit la 150 Euro si nu sunt complet multumit ;)

Quote:

Originally Posted by stilostilo (Post 1669107)
Bravo tie kedy;) si eu trebuie sa-mi iau niste difuri de 10cm

Alea sunt putin mai ieftine intra aici:
BELOUD de la ei am luat si eu player-ul si sunt super ok tipi ;)

adrian78bmw 29-07-08 22:44

cam macabre subiectele astea de discutat pe un forum de tuning..

adrian78bmw 29-07-08 22:46

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1669187)
Nu cred ;) iti pui ceva ce face zgomot la banii aia nu ceva ce canta 8)
Eu am iesit la 150 Euro si nu sunt complet multumit ;)

Kedy sa cante normal...sa cante mai bine iti trebe si o statie si ceva condensatori cabluri mai speciale sunt multe..

SpYk3 29-07-08 22:47

cand lol

stilostilo 30-07-08 12:09

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1669187)

Stiu ca tipi sunt de treaba ca am vazut de pe forum. Da am o intrebare acolo zice ca platesti 20ron transportu ii adevarat ca dor atat platesti sau se mai pune si dupa greutate?

Kedy 30-07-08 15:48

Nu se plateste doar 20 Ron

sNap7 31-07-08 00:01

Ferrari unicat pe strazile din Romania

BAD-GUY 31-07-08 00:20

Who the fuck is Ioana Florescu?

Si cum potzi sa spui ca e cel mai scump si mai puternic cand exista altele care scunt cu mult peste sau daca spui "unele dintre" ai scapat si ai pastrat totusi exclusivitatea...ce inseamna televiziunea,sa manci cacat pe bani,frumos.

Fuck cum pot astia de la ProTv sa faca din TzanTzar Armasar...

Modele de serie cu dotari de ultima generatzie,ntz ntz,doar nu stiu ce printz se poate mandri cu ce are Gheorghe a Scroafei din Romania,ca sa vezi...fantastic de aberante stirile de la PROTV,oare ce dotari is alea de ultima generatzie fatza de ce ofera modelele de serie care oricum au dotari de nu-tzi vine sa crezi,a da poate scrie Gheorghe cine stie pe unde...da oricum astia de la PROTV se scuza "se zice ca"...

sNap7 31-07-08 09:39

No bine .. si mai si zice ca doar in garajul unui arab de ala cu turban in Dubai mai sunt asa masini..

SpYk3 31-07-08 10:49

hopa ! se pare ca avem doi moderatori acum :-P ...e mai demult chestia si am vazut eu numai acum ?sau...e ceva recent :lol:

sNap7 31-07-08 11:44

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1671782)
hopa ! se pare ca avem doi moderatori acum :-P ...e mai demult chestia si am vazut eu numai acum ?sau...e ceva recent :lol:

E demult .. dadi asta tre sa fie el mai smecher :-P

SpYk3 31-07-08 13:33

ok mi scuzi :lol: numai azi am am vazut :lol:

xxdadixx 31-07-08 18:30

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1671862)
E demult .. dadi asta tre sa fie el mai smecher :-P

Nu am cerut explicit :lol: Nu e vina mea

F.R.Sonic 01-08-08 03:53

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1671782)

E vina mea :D ...eu am vb cu "sefi" pt un ajutor ca nu mai fac fatza cu voi :lol: ...glumesc...dar no am zis ca sa nu ramaneti de capu vostru fara moderator :)
Nu ca n-as avea incredere in voi :rolleyes2
Dadi tre sa dai o PIZZAAAAAAAA ;)(Eu cu Andreea stim de ce) 8)

xxdadixx 01-08-08 15:46

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1673423)
E vina mea :D ...eu am vb cu "sefi" pt un ajutor ca nu mai fac fatza cu voi :lol: ...glumesc...dar no am zis ca sa nu ramaneti de capu vostru fara moderator :)
Nu ca n-as avea incredere in voi :rolleyes2
Dadi tre sa dai o PIZZAAAAAAAA ;)(Eu cu Andreea stim de ce) 8)

V-ati intors? O dau:hug:

F.R.Sonic 01-08-08 16:03

iap ..aseara..dupa vreo 18 ore de mers...pff ce drumuri de kko avem in romania...nasol...
bine ca am schimbat rotile..ca le faceam praf..s-asa am indoit umpic o janta de tabla.. :(

fratzika 01-08-08 16:22

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1674244)
iap ..aseara..dupa vreo 18 ore de mers...pff ce drumuri de kko avem in romania...nasol...
bine ca am schimbat rotile..ca le faceam praf..s-asa am indoit umpic o janta de tabla.. :(

Pai numai asa mai pot candida unii la primarii in Romania inca vreo suta de ani de acum in colo.."..promit sa repar drumurile" :))

NoAngels 01-08-08 17:26

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 1674279)
Pai numai asa mai pot candida unii la primarii in Romania inca vreo suta de ani de acum in colo.."..promit sa repar drumurile" :))

Corect :)

Kedy 01-08-08 18:05

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1674244)

Dute ba ai ajuns acasa? Eu cred ca ai venit cu barca pe Prut pana la varsare in Dunare :lol:

SpYk3 01-08-08 19:10

frs nu ai prins suvoaiele? :P

F.R.Sonic 01-08-08 23:57

Am prins ceva, dar nu ne-a evacuat nimeni...saracii oameni, am vazut ca se face si in fata la teatru ceva colectare pt sinistratii de la moldova..poate gasim si noi ceva ce nu mai folosim acas ;)

r27kul 02-08-08 10:58

Nu stiu cum sa va explic,dar eu nu sunt de acord cu colectarea de "vechituri" de prin casa,sa ne uitam daca avem nevoie de ceva din dulap si daca nu ,sa-l dam la nevoiasi.Ce va face sa credeti ca ei au nevoie de ce voi nu aveti?Incercati sa dati ceva la care tineti,un tricou preferat sau o oala in care mai faceti inca manacare,sau si mai bine incercati sa cumparati una noua.Nu zic ,ca intr-o mica masura e un mod de a ne arata compasiunea,de a arata ca ne pasa,chiar un coleg de-al meu era gata sa-si doneze mobila cea veche (de care nu mai avea nevoie) si culmea "astia" care stang donatiile ,nu stiu cine sunt,nu le-au primit pe motiv ca nu au unde sa le depoziteze,deci pana la urma e mai bun un sac de haine din colectia toamna-iarna a minunatului an 1990 si nici macar nu au prea multe gauri in ele de la molii.
Amintiti-va,cand am primit ajutoare de la olandezi in 1990,nu am gasit in pachete lucruri de care ei nu mai aveau nevoie.;)

sNap7 02-08-08 11:18

Crezi ca oamenii aia care nu mai au nici haine, nici mancare, nici mobila nu prefera sa primeasca haine sau lucruri de care tu nu mai ai nevoie decat sa nu primeasca nimic ? Si iti mai dau un exemplu, poate eu nu mai port o pereche de pantaloni sau un tricou pentru ca imi sunt mici, nu neaparat pentru ca sunt gaurite de molii sau din sezonul toamna-iarna '90.

SpYk3 02-08-08 11:23

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1675336)
Crezi ca oamenii aia care nu mai au nici haine, nici mancare, nici mobila nu prefera sa primeasca haine sau lucruri de care tu nu mai ai nevoie decat sa nu primeasca nimic ? Si iti mai dau un exemplu, poate eu nu mai port o pereche de pantaloni sau un tricou pentru ca imi sunt mici, nu neaparat pentru ca sunt gaurite de molii sau din sezonul toamna-iarna '90.

subscriu

r27kul 02-08-08 11:34

Ai fi surprins sa vezi ce prefera lumea si ce nu,chiar daca nu mai are nimic

SpYk3 02-08-08 11:44

corect nu zic,sunt si dinaia care zic ca nu le trebuie nimic,sau ca ei vor aur si palate ,dar pana la urma daca vad ca nu mai au nimic crede-ma ca se inmoaie si accepta chiar si acele "vechituri" ale noastre

sNap7 02-08-08 11:50

Quote:

Originally Posted by r27kul (Post 1675351)
Ai fi surprins sa vezi ce prefera lumea si ce nu,chiar daca nu mai are nimic

Da, din pacate trebuie sa iti dau dreptate aici dar asta se intampla doar la noi in Romania. Aici tot ce conteaza e sa ai haine de firma si telefoane de ultima generatie chiar daca n-ai bani nici de mancare. Uite-te prin oras cati au ditamai curelele sau lanturi pe care scrie cat palma "D&G" sau celebrele tricouri "Armani" si altele tiganii de genul asta.

De aia te-ar speria daca ai vedea ce gandesc sinistratii din zonele inundate cand primesc haine de care noi nu mai avem nevoie sau lucruri. In cel mai bun caz le iau si nu le poarta niciodata, asta in cazul in care nu le arunca direct. Dar exista si oameni care pretuiesc hainele trimise de noi. In fond si la urma urmei decat sa arunci acele haine sau sa zaca printr-o lada bantuita de molii nu mai bine le trimiti acelor oameni ?

adrian78bmw 04-08-08 17:40

va spun eu sa nu trimiti haine din cate am auzit de la o strangere de fonduri de acuma cativa ani sinistrati nici nu se uita la haine...le arunca toti vor numa mancare si bani..si sa le pice din cer daca sar putea si ei sa nu miste nimik asta e mentalitatea de roman..

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning