![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Stie careva daca in weekendul asta azi sau maine , in Mamaia va fi vreun targ ceva de haine ? Imi zisese un tovaras .......
|
Quote:
Perioada: 22 septembrie 2010 - 26 septembrie 2010 Tinimtex |
Stiti cumva vreoi statie unde se poate face ITP la motocicleta? Cineva mi-a zis ca doar la RAR...
Mersi anticipat. |
vreau sa colantez si eu masina ..in cta pe unde gasesc?
|
unde vopsesc si eu niste jante?
|
@ agentul secret poti incerca pe cuza voda
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai ajuns la el? Sau iti dau mesaj privat cu numarul lui de telefon? |
da-mi un mesaj privat ,cel mai bine,inca nu am avut timp sa ajung
|
Unde pot fi indreptate si polisate jantele de aliaj in CONSTANTA?-adrese preturi
Presupun ca nu sunt singurul care are neplacerea de a verifica adancimea canalizarilor in Cta,chiar daca au capac :D isi lasa bine amprenta ...am stricat un set de amortizoare sport si 2anvelope facand galma...in fine sa nu sar de la subiect!
|
Re: Unde pot fi indreptate si polisate jantele de aliaj in CONSTANTA?-adrese preturi
Kiar nimeni nu vrea sa dea informatii ca sunt f multe persoane care nu stiu locatii si preturi...inclusiv eu :D
|
Re: Unde pot fi indreptate si polisate jantele de aliaj in CONSTANTA?-adrese preturi
Quote:
|
Numar patrat mic unde imi fac si eu?
|
problema: piatra sarita in parbriz. steluta aparuta. cum o "calmez" sa nu se intinda pe tot parbrizu. e cat o unghie momentan. ce solutii exista?
|
Quote:
|
Quote:
Sau poate stie cineva de pe forum... |
Legal am inteles ca iti trebuiesc niste pile...celalalt de unde pot sa imi fac ?
|
Sunt cateva site-uri care se ocupa cu asta, gasesti chiar si aici pe forum, e mai comod sa le comanzi online si sa le primesti acasa. Problema e ca daca te prinde politia cu ele, amenda e mare si ramai si fara talon.
|
Da stiu dupa numerepersonalizate.ro am crezut ca e si prin constanta ceva...de cele legale sti ceva?
|
Este si in CT. Mi-am facut eu pe Atelierelor...
|
Stie cineva unde as putea gasi un magazin cu medalii,cupe? M-ar interesa niste cupe pentru un concurs. Mersi
|
Am inteles ca e in km4-5 o vulcanizare unde indreapta jante la cald ?
|
Quote:
In caz ca nu mai exista magazinul sau nu gasesti ce-ti place, gasesti cateva site-uri cu preturi bune, noi asa am procedat la ultimul eveniment. |
O firma serioasa din Cta care imbraca in carbon? stie careva? 8)
|
va salut pe toti si va rog sa ma ajutati daca stiti sigur pe undeva pe la dezmembrari un passat b2 1984-1988 ca tot caut si nu gasesc.va multumesc
|
Quote:
|
Stie cineva de vanzare vreo motocicleta mai veche (anii '60-80') in stare de functionare si cu acte ok? (Ij, dnepr, jawa si altele) Optic nu prea conteaza, poate sa fie julita etc, dar intreaga :)
|
Cauta pe forum la PROBIKE la sectiunea comuniste si poate gasesti acolo.
|
Quote:
aia nu prea sunt seriosi:lol: .Am stat 3 saptamani pentru 5 parasolare. |
Baietii sunt din Cta .. si am vazut multe masini "tunate" prin cta si ultima oara am vazut un hyundai accent alb ( (prin inel 2).. bestial era .. si sunt curios unde as putea sa apelez si eu la un service autorizat .?
|
Stie cineva vreun centru de dezmembrari in Cta unde as putea gasi Dacia Nova sau Supernova?am nevoie de incuietoarea de la portbagaj.
inca ceva:Daca am pierdut cheia de la respectiva incuietoare,cum as putea sa fac o copie cumva.numai pot descuia portbagajul:)) |
Pai in lumina sunt 2 dezmembrari mai este unu la techerghiol si mai e unu parca dupa ce treci podu la agigea!
|
Quote:
ms inca odata |
Quote:
|
Quote:
|
Salut. Unde as putea sa imi montez si eu o suspensie sport? Niste mecanici buni? la Borla langa dorally ? Multumesc.
|
sall all
unde faceti ITP IN CONSTANTA??
|
Quote:
Statia se numeste TAR Service, iar pretul pentru automobil este 69 lei, mi-am facut eu acum cateva zile. Nu e chiar cea mai curata statie ITP, insa pretul e bun, iar baietii sunt ok, mai trec cu vederea lucruri marunte (gen semnalizare sparta, anvelope mai mari/mici, te ajuta si cu noxele etc.). Quote:
|
De unde fac si eu rost de 4 table pe 15 5x100 pentru Octavia 1?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning