Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

zolley 16-04-07 19:57

re: Club Ford Capri

7 Attachment(s)
Stie cumva cineva un Capri mk1 de dezmembrat prin zona de VEST a tari??????

florin_cars 16-04-07 20:02

stiu unul rasturnat in TM..dar nu se vinde..k il cumparam demult :(
sta intr-un garaj..dupa ce a fost tot refacut, vopsit...si dat peste cap intr-o curba de 90 grade..la 90km/h :oops:
nimeni n-a patit nimic...centurile erau in functiune, amandoi pasageri au scapat cu una, doua zgarieturi.>>>> CAPRA E SOLIDA :D :lol:

sastra 16-04-07 20:10

2 Attachment(s)
N-am cum dupa cum vezi e VARZA, si farurile vreau sa le schimb k astea nus ale ei.

zolley 16-04-07 20:27

10 Attachment(s)
:lol: Stiu Florin cu baiatul acela am adus Capra pe cite stiu !!:D si va mau dau inca citeva pozeeeeeeeeee :dance: sper ca o sa va placa !!!!! si va rog mai puneti si voi daca aveti ceva fain ;) :suspiciou

florin_cars 16-04-07 20:34

Quote:

Originally Posted by sastra (Post 854987)
N-am cum dupa cum vezi e VARZA, si farurile vreau sa le schimb k astea nus ale ei.

pai atunci de ce vrei faruri de MK I..knd de fapt vrei de MK III? :oops:

a ta nu e MK II? alea aveau faruri dreptunghiulare..bine..poate nu astea ce le ai tu..dar asemanatoare

florin_cars 16-04-07 20:39

Quote:

Originally Posted by zolley (Post 855009)
:lol: Stiu Florin cu baiatul acela am adus Capra pe cite stiu !!:D si va mau dau inca citeva pozeeeeeeeeee :dance: sper ca o sa va placa !!!!!

da..chiar....am uitat :lol: :lol:

mai zolley, ne innebunesti cu pozele astea, faine Caprele 8)

Capra verde-fistic:oops: :lol: cu bull-bar sunt aproape sigur k e un V8 Perana dupa cum arata :twisted: :twisted:

codrin44 16-04-07 21:41

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 854178)
poze./..................

astea-s aur..pozele. si ca sa va fac in ciuda am sa-mi iau etriere(cu parghie ptr, frana de mana) exact ca-n poza. si de pe sierra.... sic

cv-03-btf 16-04-07 22:01

faruri...se potrrivesc de bmw..... alea rotunde.. si se mai gasesc pe ici pe colo..numai ca trebuie refacut tot sistemul de prindere....azi pus sina electrica sus.. merge beton...numai sa vad de unde mai fac rost de una......
in aschimb ma chinui cu sistemul de stergatoare de parbriz.... intre cele 2 modele nu se potriveste mai nimic.. trebuie modificate la greu....man..!!! nici o bancheta de mk1..sau eventual cotiere de la mk2/3..???

florin_cars 16-04-07 23:02

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 855213)
....azi pus sina electrica sus.. merge beton...numai sa vad de unde mai fac rost de una......

spune si tu sina electrica de la scaun..k asta tot modifici de ceva vreme :D ..k poate crede lumea ca-ti construiesti tramvai si tradezi capra :lol: :lol:

ah..si pune si tu poze..si explica sistemul...sa intelegem si noi ce si cum se mestereste la sinele de Granada..cu motorase de Boing..Boing :oops::lol:

zolley 17-04-07 18:50

2 Attachment(s)
Cumpar o bucata geanta Ford Capri MK 1 R 13 modelul din poza !!!

cv-03-btf 19-04-07 07:34

zolley....de fapt ce s-a intamplat cu janta lipsa....daca este eventual defecta te pot ajuta...eu am 4 bucati dar le am prinse intr-un proiect...mie imi trebuie doar interiorul.....

cv-03-btf 19-04-07 07:43

[QUOTE=florin_cars;855380]spune si tu sina electrica de la scaun..k asta tot modifici de ceva vreme :D ..k poate crede lumea ca-ti construiesti tramvai si tradezi capra :lol: :lol:

.......uite cine vorbea....de tradare.... unul care si-a luat opel si dracia....sina electrica este de la alta masina... eu numai am scurtat-o un pik la capete si am mai scurtat teava aceea care transmite miscarea de rotatie de la o sina la alta... o sa pun si poze...

zeffacec 19-04-07 10:15

4 Attachment(s)
baietii de paicia. daca va intere am un carb solex de vanzare 32/32 cu kit de reparatie nou pe el nou pe el

panaitescud 19-04-07 11:12

ai gasit kit de reparatie la noi in ro sau...:?:

Silencer Power 19-04-07 13:26

... eu am gasit la Alpadrino (Romania) :)

florin_cars 19-04-07 13:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 859649)
zolley....de fapt ce s-a intamplat cu janta lipsa....daca este eventual defecta te pot ajuta...eu am 4 bucati dar le am prinse intr-un proiect...mie imi trebuie doar interiorul.....

pai asa avea Capra..doar 3 originale :( asa i-am dat-o

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 860075)
... eu am gasit la Alpadrino (Romania) :)

tot de acolo a luat si zeffacec..90RONi si curierat inclus
uitati ce contine kitul(minus piesa incadrata cu rosu, asta dk am retinut eu bine :oops: ) :arrow:

florin_cars 19-04-07 13:46

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf
.......uite cine vorbea....de tradare.... unul care si-a luat opel si dracia....

si Oltcit si Audi...:oops: :lol: :lol:
dar cele 2 Forduri V6 ce le detin..nu conteaza? :twisted: :twisted: :lol:

Silencer Power 19-04-07 17:08

... am dat de necaz:( am un lonjeron putin infundat (in locul unde este prinsa bara stabilizatoare fata) si nu stiu unde sa ma duc sa-l "trag"/indrept... ma poate ajuta cineva cu un sfat... doua?

zeffacec 19-04-07 18:15

nu intere pe nimeni carbu?

codrin44 19-04-07 18:27

de interesat ar interesa dar zi si tu un pret....ptr. mine mergea un 38/38. oricum, nu-ti fa probleme ca nu-l dai

zeffacec 19-04-07 18:28

aaa pai sa zicem 200 lei. da de ce nul dau?(apropos si pe mine tot codrin ma cheama)

codrin44 19-04-07 18:30

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 860399)
... am dat de necaz:( am un lonjeron putin infundat (in locul unde este prinsa bara stabilizatoare fata) si nu stiu unde sa ma duc sa-l "trag"/indrept... ma poate ajuta cineva cu un sfat... doua?

nu stiu exact cum arata lonjeronul, dar mai bine pui unul drept( daca s-ar gasi). eu zic ca il poti indrepta la cald, dar afecteaza rezistenta sau mai este o solutie. daca nu e gros , la service tinikigerie, este o scula(ca un pistol) care puncteaza o tija pe piesa stramba(prag, aripa) si o alta scula cu care tragi de tija si intrepti tabla

zolley 19-04-07 19:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 859649)

Mersi dar numa 3 buc.am originale ( Multumesc Florin ! :D ) Tu ce vrei sa faci numa cu interiorul vrei sa faci geantasa fie R 15 din el (daca se poate nu ma pricep )

Silencer Power 20-04-07 07:28

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 860536)
nu stiu exact cum arata lonjeronul, dar mai bine pui unul drept( daca s-ar gasi). eu zic ca il poti indrepta la cald, dar afecteaza rezistenta sau mai este o solutie. daca nu e gros , la service tinikigerie, este o scula(ca un pistol) care puncteaza o tija pe piesa stramba(prag, aripa) si o alta scula cu care tragi de tija si intrepti tabla

ms Codrin. Pentru inceput o sa ma duc la magazin sa vad daca au baietii lonjeron, daca nu, tre sa gasesc un service care sa aiba scula de indreptat.

florin_cars 20-04-07 10:57

sau ti-l pune pe jugul de indreptat sasie/caroserii, service-urile dotate au asa ceva.. :wink:
succes :D

Silencer Power 22-04-07 14:39

1 Attachment(s)
Aceasta este "problema":

Silencer Power 22-04-07 16:03

2 Attachment(s)
inainte - dupa :D

zolley 22-04-07 16:07

de la ce masina e cutia asta de viteza ???

codrin44 22-04-07 18:36

e modelul T9 de la ford-sierra, granada

silencer- e cam aiurea treaba acolo. trebuie tras la un service care indreapta caroserii. numai ca ai de demontat....

Silencer Power 22-04-07 22:27

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 865308)
e modelul T9 de la ford-sierra, granada

silencer- e cam aiurea treaba acolo. trebuie tras la un service care indreapta caroserii. numai ca ai de demontat....

O sa ma duc luni la service Titulescu... am inteles ca au ce le trebuie pentru a indrepta lonjeronul.

Cat despre cutie... sper sa mearga bine pe jumatate din cat de frumos arata. :D

Codrin, ce ai mai facut cu franele de Sierra?

florin_cars 23-04-07 12:22

ma intreb cum s-a putut infunda in acel loc lonjeronul chiar asa... :???:

Silencer Power 23-04-07 12:35

... cu ajutorul unei borduri de 30 cm:) - cand am lovit-o, s-a dus roata in spate (evident) si o data cu ea bratul inferior, care a tras dupa el bara stabilizatoare, care la randul ei a tras de prinderea de lonjeron, care prindere a infundat lonjeronul. :)

florin_cars 23-04-07 12:37

care la final...te-a dus la cati km departare...spre un service:-P
Incredibil>:D :(

eh...speram sa rezolve baietii :wink:

Silencer Power 23-04-07 19:25

Am fost astazi la service Titulescu si mi-au spus oamenii ca nu se baga (deci sunt varza) si de acolo m-am dus direct la service Ciclop de pe Giurgiului... unde un nene a spus ca mi-o face intr-o zi... urmeaza sa ma duc la sfarsitul saptamanii. :)

... si cand ma gandesc ca atunci cand m-am dus la renumitul mecanic in fordui din Bucurestii Noi mi-a spus " Iti fac tot ce tine de directie... tot"... si m-am trezit la geometrie cu un brat inferior stramb ca dracu' si lonjeronul infundat... ca sa nu mai vorbesc de bucsele de la bara stabilizatoare care sunt muci. In fine... astia sunt mecanicii (nu chiar toti) din Romania, niste carpaci jalnici sau, in cel mai bun caz, niste "inlocuitori" de piese. Daca il intrebi pe unul de ce nu strange cu cheia dinamometrica suruburile de la chiulasa, sau de ce nu le strange in ordinea de strangere, sau de ce da cu smirghelul pe camasa pistonului de la etrier... sau... cilindru motor... o sa-ti spuna ca asa se face... ca stie el meserie.

Eu declar aici razboi mecanicilor care nu isi fac treaba!!! :)

codrin44 23-04-07 20:13

1 Attachment(s)
am luat discurile si etrierele. discurile au 4gaurix108 si cred ca se poate face conversia daca reusim sa facem placa de care sa prindem etrierele

cv-03-btf 23-04-07 20:41

[QUOTE= In fine... astia sunt mecanicii (nu chiar toti) din Romania, niste carpaci jalnici sau, in cel mai bun caz, niste "inlocuitori" de piese. Daca il intrebi pe unul de ce nu strange cu cheia dinamometrica suruburile de la chiulasa, sau de ce nu le strange in ordinea de strangere, sau de ce da cu smirghelul pe camasa pistonului de la etrier... sau... cilindru motor... o sa-ti spuna ca asa se face... ca stie el meserie.

Eu declar aici razboi mecanicilor care nu isi fac treaba!!! :)[/QUOTE]

AM AVUT SI EU EXPERIENTE DIN ASTEA..CU CARPACI CARE MAI MULT RAU MI-AU FACUT..SI A MAI TREBUIT SI SA LE PLATESC FEST..!!!!
DIN ACEST MOTIV AM HOTARAT CA NU MAI PUNE NIMENI MANA PE MASINA MEA..!!!!

codrin44 24-04-07 18:41

mecanicul trebuie folosit doar ca mana de lucru. ii spui de unde sa desfaca, de unde sa traga, unde sa apese si cand sa taca- daca e unul din ala.
dar mai sunt si baieti care te ung la suflet cand ii vezi cum lucreaza si stiu ce fac, problema e ca inca nu am gasit nici unul.
-am o belea...am pus cutie T9-5vit. si s-a lungit cu aprox. 5-6 cm. de nu mai vine traversa pe gauri :( maine am sa-i pun la loc carcasa ambreiaj din fonta ptr. ca i-am pus una din aluminiu si cred ca e mai lunga, tre sa masor)
ati avut probleme de genul asta?

zolley 24-04-07 19:01

2 Attachment(s)
NU fi trist uitete la ameu cum a aratat se poate reface din mina deculat si sudata inapoi :D :peace:

cv-03-btf 24-04-07 21:58

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 868869)
....... sunt si baieti care te ung la suflet cand ii vezi cum lucreaza si stiu ce fac, problema e ca inca nu am gasit nici unul.....!!!!
nici eu... a gasit cineva..???
-am o belea...am pus cutie T9-5vit. si s-a lungit cu aprox. 5-6 cm. de nu mai vine traversa pe gauri :( maine am sa-i pun la loc carcasa ambreiaj din fonta ptr. ca i-am pus una din aluminiu si cred ca e mai lunga, tre sa masor)
ati avut probleme de genul asta?

da si am pus carcasa de ambreiaj de la sierra.... s-ar putea sa ai surpriza insa ca levierul de ambreiaj sa nu mai aiba cursa deloc.. adica sa fie in pozitia cuplat...am dat jos niplul acela pe care se sprijina la un capatul opus si am montat la loc dupa ce l-am scurtat...!!! asa am scapat sa mai modific cardanul..!!!!!a... mai intarzii un pic cu motorul ala.. am fost foarte ocupat... dar e ca si al tau!!! daca e foarte urgent fac un efort si ma bag in beci unde l-am aruncat .....

cv-03-btf 24-04-07 22:06

mai,... la aeroterma... si la voi baga numai aer rece pe cele 2 gauri din lateralele bordului... azi am desfacut aeroterma si am constatat ca gurile catre furtune sunt amplasate INAINTE de radiator.... si numai la parbriz si la picioare baga aer cald ....!!!!????
are cineva disponibile 2 brate de stergator de parbriz....fara lamele...??? eventual sistemul de stergator de parbriz... fara motor..??!!!!

All times are GMT +2. The time now is 02:26.

- Copyright 2026 4Tuning