Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Cafeneaua membrilor 4t din Focşani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/19958-cafeneaua-membrilor-4t-focsani.html)

fisan 05-11-09 22:16

Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

am impresia sonny ca si tu ne ei la misto...sau cel putin pe mine...si pe geo ca noi avem masinile busite...si crek ne suparam...

sonnic54 05-11-09 22:29

ce deles esti man ... hai k tiam povestit pe mess care e treaba ;) cius ...

sergiuhusca 05-11-09 22:40

Hai mah ce faceti?Va spargeti capetele?Cataline, ia lucrurile mai usor...si pe rand...

Sonny™ 07-11-09 09:32

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 2783837)
am impresia sonny ca si tu ne ei la misto...sau cel putin pe mine...si pe geo ca noi avem masinile busite...si crek ne suparam...

esti nebun...intrebarea mea venea dupa ce v.au intrebat baietii daca s.a destramat speed4u ptr ca dupa ce v.ati busit masinile era normal ca nu aveati cum sa va intalniti...si normal era sa intreb daca v.ati mai intalnit inainte sa le busiti...;)

celino 12-11-09 18:02

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 2763454)
pff ce naspa e pieton:)) adik fara masina:((

Mă omule , dar ce zici de mine ca eu după ce mi-am înmatriculat mașina (900euro) *un golf III 98 , am avut accident la Garoafa? Carambul de 6 Mașini din cauza mea? :lol::lol::lol:
Și acum e praf mașina mea , si vreo 2 sau 3 din alea accidentate sunt daună totală . Plus ca eu nu aveam casco...ca na..e golf frate...

Și acum o dau pieton din 29.Mai :sad:

sonnic54 12-11-09 19:53

wowww naspa :| pare rau pentru tine ...ca tot nespunem povestea fiecare...si ce ai facut atunci ? cu restu masinilor ce sa intamplat ? :D ceva bani de la tine ? sau ce sa inteleg ?;)) naspa asa

celino 12-11-09 20:11

Pai , nu am permis de atunci din mai , dar cica e la politie acum.
Am primit neinceperea urmaririi penale , ca nu aveam viteza , nu faceam interecere , sau prostii din astea...

toti si-au facut masinile.
Unul s-a ferit de mine - dauna totala=Casco
Eu am intrat intr`un Opel (i-am dat asigurarea , dar ia evaluat masina la 2mii ,in loc de 5mii)
Opelul a intrat in alta , alta in nu mai stiu care...si tot asa!

Celelalte , nu au pastrat viteza...sunt vinovati...

Am scapat nevinovat , ca masina mea era ~perfecta~ ...abia facusem rar`ul cu 1 saptamana inainte ...nu aveau ce sa imi faca politia

Oricum nu e cum zice in articol , dar a aparut cam peste tot! :))

celino 12-11-09 20:14

*Aia cu opelul , ma tot suna sa ii dau bani ca ma da in judecata , ca nu ia dat asigurarea banii , ca ma da pe parte civila...ca nush ce..

Nu ma mai sunat , mi-am schimbat numarul de telefon :) :)
De la motorul meu , i-a sarit ceva de la aer conditionat cica ,lu unu cu o duba si i-a spart parbrizul PRAF...tot parbrizul..

Eu zic si eu ce imi povesteau ei , ca au vazut ca faceam drifturi pe contrasens :twisted: , apropo , cand am intrat frontal in Opel , aveam doar 30km/h

Bogdan , cred ca stie ca el a vazut masina

sonnic54 12-11-09 21:45

frumos anunt ... si ce treaba are ala cu cauciucurile tale :)) ? trebuia sai zici ca ai masina de drifturi :))) asta e ... bine ca nu ai patit nimic ...

sergiuhusca 12-11-09 21:51

Celino frate oricum e nasol...Si tu daca ai fi in locul oamneilor...E nasol...

johnsonxxl 12-11-09 22:17

e foarte nasol pentru toate partile implicate...

celino 13-11-09 01:13

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2802701)
Celino frate oricum e nasol...Si tu daca ai fi in locul oamneilor...E nasol...

Da man , ai foarte mare dreptate , in principiu , eu sunt vinovat...dar..
Cu ce am gresit ? nu ma gasit nici vinovat politia , ca logic am derapat..dracu kmetrajul s-a oprit la 30km/h; masina abia trecuse RAR`ul..Ce pot sa spun? cauciucuri imi cumparasem in ziua aia , aveam 20 km din panciu pana in garoafa.. ma duceam la Nastase acasa (un prieten) , sa imi pun folie pe fata

Fiecare isi facea masina , cu asigurarea celuilalt..
Iar fata , nu iau evaluat aia masina , ce pot sa fac eu ? sa platesc eu? sa se judece cu aia , care au evaluat prost ,nu cu mine.

Crede-ma am muncit pentru masina aia sa o inmatriculez, taxa (900e) si la mecanic vreo 500 euro pentru toate cacaturile la ea, ca nu le mai schimbasem de 2 ani si ceva ... Si uite ce am patit.. :(

Uite aici articole

https://img21.imageshack.us/img21/1807/image0067g.jpg

https://img690.imageshack.us/img690/7573/imagine.jpg

articolul 1

articolul 2-aici e si o poza cu skoda

celino 13-11-09 01:13

A si din carambol de 6 masini , Nimeni nu a avut o zgarietura, nici macar eu!

sonnic54 13-11-09 14:09

in primu rand imi pare rau de masina ... arata super ... si jante si draguta toate alea...in al doilea rand si eu vreau sa ma duc sami iau un golf ceva....sa vad la ce bani gasesc ... si sper sa gasesc ceva dragut.... nustiu .. succesc in continuare cu ce tiai propus si sa nu maii ai parte de incidente

celino 13-11-09 14:29

Quote:

Originally Posted by sonnic54 (Post 2804103)
in primu rand imi pare rau de masina ... arata super ... si jante si draguta toate alea...in al doilea rand si eu vreau sa ma duc sami iau un golf ceva....sa vad la ce bani gasesc ... si sper sa gasesc ceva dragut.... nustiu .. succesc in continuare cu ce tiai propus si sa nu maii ai parte de incidente

Mulțumesc mult , sper să am grijă de Golful asta GT ...apropo mă ajunge în jur de 1500 euro cu tot cu adus acasă in Vrancea.
De fapt sper să aibe grijă Dumnezeu de mine , că eu am mers cu golful ăsta si cu 190km/h si nu am pățit nimic , am mers și cu mașina lui tăticu cu 240km/h și nu am pățit nimic!

Băftă la cumpărat!

fisan 13-11-09 15:29

mda...golful tau e la fel de praf k focusul meu din cate vad eu...acum ma tin de capul asigurarilor sa ma despagubeasca

celino 13-11-09 15:34

E bun că ai de cine să te ții ,
Eu am noroc , că valoarea ei era de maxim 3200” hai 3000 euro GOlf III # din 98.

Dar tu , trebuie să te ții....
Să dea domnul , să primești măcar 90% din valoarea pe care o vrei tu..!
Dar cu măgarii ăștia din ziua de azi...off!
Să ai baftă!

johnsonxxl 13-11-09 20:45

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 2804366)
mda...golful tau e la fel de praf k focusul meu din cate vad eu...acum ma tin de capul asigurarilor sa ma despagubeasca

nu ti-au dat banii?...pffff...astia cu asigurarile trebuie aruncati in aer..pe mine ma mai amanat o luna...mm de bulangii...

Sonny™ 13-11-09 22:02

asa sunt astia de la asigurari nu vor sa te despagubeasca:(

fisan 14-11-09 11:27

mi-a evaluato la 2460E...si acum astept sa vina raspunsul de la sibiu sa mi-i dea si pe astia:(

celino 14-11-09 12:42

Vai... exact cum a patit fata , in care am intrat ...Opel 2002 - 2000E , si ea saraca mergea pe strada..normal..Dar eu ce sa ii fac , i-am dat asigurarea , si cam atat .Ea vroia sa ii platesc eu diferenta , dar eu nu platesc asigurare ca toti ceilalti , asigurarea pentru ce mai e ? sa platesc eu diferenta...

Apropo : TRAIAM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!

fisan 14-11-09 13:10

eu m-am inteles ca asta kre a intrat in mine sa imi dea diferenta...stii kre e greseala noastra??? ca noi facem asigurarile cele mai ieftine...dar doamne fereste de asa ceva uite unde se ajunge...

celino 14-11-09 13:28

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 2806645)
eu m-am inteles ca asta kre a intrat in mine sa imi dea diferenta...stii kre e greseala noastra??? ca noi facem asigurarile cele mai ieftine...dar doamne fereste de asa ceva uite unde se ajunge...

Da frate ai dreptate , si eu la fel . Carpatica am avut.
Ca sa ii fac reclama aici sa stie lumea ca e proasta.
Dar Fisan , stii care e problema ? Eu niciodata nu m-am gandit sa fac o asigurare , ca o sa fac un accident grav pe viitor si trebuie sa o dau cuiva, m-am gandit sa O fac ,ca sa am daca ma oprEste politia sa fiu in regula si cred ca 90% din asigurati fac din acelasi motiv ca mine.

RCA este singura asigurare din ROMANIA obligatorie!

Sonny™ 14-11-09 13:44

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 2806645)

cataline tu o faci pana la urma...?

fisan 14-11-09 14:08

si eu tot carpatica am...si ala kre ma busit tot carpatik...app dupa kt timp ia dat carpatik bani lu aia cu opelul???

fisan 14-11-09 14:09

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 2806756)
cataline tu o faci pana la urma...?

ink nus hotarat ce vreau sa fac...in principiu nu...k ma ajunge undeva la 5000E

celino 14-11-09 14:25

La grasu ala negru? Fututul dracului de arab m grec ce dracu e ? mai jos de tribul , nu?

Da nu stiu omule , stiu ca nu ii dadea ..plm ..aia ma suna continuu sa ii dau eu diferenta , dar iam dat un refuz , pe tasta de apel si mi-am schimbat nr ca ma futea. I-am zis ca ne vedem in tribul ca eu i-am dat asigurarea si gata!

Eram legal , ce mai vrea de la mine...Doar eu nu am vrut sa intru in ea.
Mi-am pierdut si eu masina , dupa ce am dat pe taxa 900 e , asta e viata ..
ASA e in Romania , si sincer o cred si credeam ca isi vroia banii ...dar scuza-ma , si eu am dreptate si ea! Legea ne-a indreptatit..

fisan 14-11-09 14:30

da ma bulangiul ala x(x(x(...nu ai idee dak ia mai dat?

celino 14-11-09 14:52

Nu am idee , si sincer sunt un pic rau prin ceea ce zic : nu ma m-ai interesat!

sonnic54 15-11-09 09:49

mie miau dat banii vineri pentru supernova ... in max 10 zile...ala a avut asigurare de la astra ... despre carpatica am numai vorbe rele de zis.... ba chiar este si un topic undeva pe un site deschis pentru asta ..si este cel mai populat :) dar nu dau aici link . poate nu e voie x( deci as praf aia de la carpatica

VN23TDR 15-11-09 12:18

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 2806381)
mi-a evaluato la 2460E...si acum astept sa vina raspunsul de la sibiu sa mi-i dea si pe astia:(

Pai si zi-le tu : "Ia nene tu masina si fa-mi-o tu cu 2miijumate" sa vezi ce zice.

celino 15-11-09 13:43

Da crezi ca nu stiu si eu faza asta , stii ce zic? Ca masina are 5 ani , si scad din valoarea ei in functie de an..cu cat are mai multi ani cu atat scade mai mult....

Ce cred eu ca ar putea sa faca fisan , e sa se duca la un evaluator sa ii evalueze masina si sa ii dea in judecata pe cei de la asigurari...altfel nu cred ca o sa vada banii care ii vrea.. Eu am vorbit atunci cu toata lumea , de la avocati , procuratori , comisari...ca sa ma scot din accidentul asta, si am iesit si fara amenda si fara cazier...

fisan 15-11-09 15:09

le-am zis k le dau eu 2500 sa imi aduca alta...si au zis k asa evalueaza ei si plm...

fisan 15-11-09 15:11

ma duc iar maine sa vad dak a venit raspunsul...de la sibiu..dak nu fac reclamatie la CSA is dupaia ma duc la un avocat...

johnsonxxl 15-11-09 16:12

bine ca se scumpesc asigurarile...cu 2 milioane in plus pe an la rca...pe motiv ca trebuie sa mareasca plafonul de despagubiri... ce chestie..eu nu am auzit nimic de la asigurari despre vreo despagubire..dai in plm de dobitoci...

vwgolf_trei 19-11-09 18:01

Cam pustiu pe aici !!!! nu mai zice nimeni nimic?

fisan 19-11-09 18:14

pustiu pustiu...va zic eu k masina mea sa vandut...si acum astept bani de la asigurare k sa imi pot lua altceva:(

VN23TDR 19-11-09 18:48

Cu cat iesi la urma ? Cat ai luat pe ea si cat iti da asig?

fisan 21-11-09 07:52

1000E am luat pe masina, asigurarea imi da 2454E si ala kre ma busit imi mai da 1000E

VN23TDR 21-11-09 09:42

4500 in total.. e relativ bine.. nush cu cat ai fi vandut masina daca ai fi vrut da` cred ca e un pret bun.. pe prafu asta..

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning