![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
Pai hai sa iti zica unu de varsta ta cam ce ar face el :-??. In primu rand nu o mai lalai mult cu ea! Scoate'o in oras etc si vezi ce ii poate capul. Daca tocmai a venit din Italia probabil nu e prea mult de capusorul ei sau poate sunt eu prea superficial. Daca se lasa asa usor si te cauta ea pe tine deasemenea probabil nu e cine stie ce de capu ei. O fata inteligenta doar iti da semne usoare ca e interesanta nicidecum ! Uooooof ce dragut esti ! Mie imi suna a replica de agatat pe mess si e umpic penibila. Cel mai bine o inviti in oras si cu asta basta. Vezi ce ii poate capul intr'o seara! Daca merge bine continui daca nu las'o in pace. Daca intradevar e nebunita dupa tine foloseste'o ca manta de vreme rea :lol: Mult Succes! |
nu am ranit intentionat niciodata pe cineva...cand am vrut sa ma indepartez de vreuna ma indepartam usor si o faceam sa ma urasca. nu prea vreau sa o fac sa se simta prost sau pana mea sa imi bat joc de ea..de cand am scris si pana acum nu a intrat pe mess dar mai astept ca nu ma plictisesc :).
ps: a fost in italia in vacanta la ai ei cam la aceeasi chestie m-am gandit si eu cand mi-a zis ca sunt dragut dar cand am trecut pe langa ea si a oftat si a mai scos niste sunete din alea dulci m-a lesinat :-s |
Vreau sa cer si eu o parere,Acu vreo 2 ani jumate eram in vacanta la sovata cu ai mei si pe acolo nu stiu cum s-a ivit o fata de prin oras la mine,ea tot s-a dat la mine eu nu am fost interesat de ea deloc,dar ei ii placea de mine stiu ca i-am luat nr de telefon (l-am sters dupa un timp )pt ca nu m-a interesat.Azi prin liceu am vazut-o din nou,am trecut de 2 ori pe langa ea nu i-am zis nimic,dar nu cred ca m-a mai recunoscut.Are rost sa ma mai bag in seama cu ea?sa o intreb ceva?sau sa stau in banca mea?
|
Quote:
Nu te duce asa ca ultimu baiat " buna eu sunt X, TI'A PLACUT DE MINE IN SOVATA" Te duci asa cu spirit de gluma cu ceva, "mama ce as face o excursie la sovata;;) ti'ar placea sa mergi?" si alte nebunii de astea:)) |
Quote:
Daca nu a lasat de niciun fel impresia ca te-ar fi recunoscut, remarcat, ori nu te stie, ori se face ca nu te vede. Cat despre cealalta tipa, infige-te putin inspre ea si invit-o undeva. Doar nu vrei sa pari pampalau in fata ei, nu? Daca te refuza sau iti trage clapa, ii faci cu mana din mers. Si asa da semne ca vrea sa se cam joace acum cu chestia asta (ca sa nu spun cu tine). Nu o lasa sa isi continue jocul. |
Quote:
|
aseara nu a intrat pe messenger..astazi ma duc la ea si o intreb daca vrea sa iesim, daca lasa impresia ca nu vrea salut
|
:)) astazi am aflat printr-o prietena comuna ca are numar de romania, are prieten si multe altele care mie nu mi le-a zis...pacat de ea ca arata bine si ii merge mintea
|
Eu zic totusi sa incerci sa o scoti in oras, asa iti dai seama daca te place.
|
a incercat sa faca ceva cu mine dar nu i-a mers...e cu totul alta persoana fata de cum incerca sa arate
|
Quote:
Da'o draq! Si asa era C****URVA!:lol: |
da :))) mersi mult, revin cu urmatoarea zilele astea
|
Pune gamba pe ea daca tot zici ca-ti place si pa si pussy:lol:.Din ce ai povestit mai jos nu pare a fi fata popii(precum marea majoritate):twisted:.
|
nu prea imi permit din respect pentru mine..nu merita :pp ea a inceput si dupaia a lasato balta
|
Quote:
|
a intrat o ***** p mine acu cateva zile sa ma intrebe ce fac.. dupa cateva zile de vorbit cu ea iam luat nr de telefon si iam facut o propunere sa iasa la un suc.a zis okey. am iesit insa nu am facut nici un pas sa o sarut sau sa ma combin cu ea. tipa e putin cam inchisa in ea si nu mia dat nimik de banuit ca mar placea. data viitoare cand ma mai vad cu ea cum sa procedez sa ii dau de inteles ca imi place de ea ? si poate cine stie sa ma combin cuea ? ce sa ii zic ?
|
nu te grabi , vezi ce scoate pe gura , ce zice .. cum reactioneaza
incearca si tu ceva subtil ... dar fara rusine .. adica sa nu pari ca ti-ar fii rusine sau ... ca ai fii timid :) |
intradevar!incearca sa nu pari intimidat de ea sau de situatie si fa primul pas dar mai subtil sa nu pici aiurea in caz de vreun refuz!;)
|
Quote:
|
ce s-a mai intamplat Vlad cu tipa?
|
Quote:
|
ofera-i un trandafir
|
Eu am cucerit o fata doar prin faptul ca o ascultam cand era suparata si o sfatuiam mereu...si dupa un timp am ajuns sa fim impreuna...dar a avut un final destul de nasol.
|
Quote:
cred ca multi am trecut prin asta si o stim! bine este sa facem cv in privinta asta!;) |
Quote:
|
Quote:
grele cu fetele astea ce sa.i faci...;) |
E greu pana gasesti fata potrivita :)
|
Quote:
|
Salut!
Am 17 ani de ci sunt in liceu si nu am mai avut o prietena pana acum. Cum sa imi fac o prietena? Sunt nou in legaruta cu chestiile astea si nu am experienta. As aprecia un ajutor sincer. Ms. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
fii unic...
Vezi poza |
Quote:
|
Citeste tot ce e aici si formeaza-ti o parere...NU Copia ceea ce un user ti-a spus aici si da frau liber imaginatiei. Spun nu copia pentru ca trebuie sa iti formezi o parere. Dupa ce o "agati" va trebui sa continui sa o surprinzi placut si asta o poti face in functie de ce gandesti, si cat de versat esti.
E usor sa combini o femeie cu texte pentru o zi .Dar ce faci cand vrei sa mai vezi acea femeie si a doua zi? si a treia...Doar nu vei umbla cu telefonul dupa tine si ai citesti de aici. Va recomand sa cititi Kama Sutra...Lasand la o parte imaginile si pozitiile pe care le veti gasii, veti invata mici secrete, si cum sa citesti o femeie in functie de gesturi. |
Am mai citit dar nu gasesc nimic concret.
Pana acum chiar am citit multe lucruri dar nu vad imaginea de ansamblu, nu reusesc sa simplific lucrurile si sa obtin ce vreau... deja nu mai stiu ce si cum |
Quote:
Si chiar am prins-o in clasa mea si mi-am facut curaj si i-am spus:"nu te supara,ai treaba dupa ore?mi-ar face placere sa te scot la un suc!" Tipa pe moment m-a refuzat(am zis ca mi-a picat tavanul in cap plus ca eram si cu doi prieteni care au inceput sa ma ia la misto). Cand ajung seara acasa "surpriza" fata mi-a dat add pe mess si din vorba in vorba mi-a spus ca sa razgandit.... Stiu ca replica mea a fost una de "Don Juan de balta" dar totusi mi-a mers! Asa ca pune ochiii pe fata si vorbeste cu ea!Fa-ti curaj ai sanse 50-50!Si daca te refuza nu-i nimic trece,nu e singura. Bafta |
Bai fratilor treaba este in felul urmator... cu femeile e greu... eu sunt baiat de casa si sunt de vreo 2 ani jumate cu aceeasi frumusete de fata, care la inceput nici nu m-a bagat in seama... trebuie sa te mulezi dupa felul in care este ea.. si sa o citesti sa stai sa o analizezi si sa vezi cum este ea ... eu cel putin cu ea semanam :)) avem buzele mari amandoi :)) si in loc sa ne pupam pe obraz ne pupam pe juma de buza inainte sa ne combinam. Deci parerea mea e sa fii cat mai direct o privire 2-3... vezi cum reactioneaza depinde si de ce vrei tu ca mascul feroce, ori pac pac... ori ceva mai lung si evident depinde si de cum este domnisoara in cauza. Anyway eu personal m-am combinat cu ea din mandrie, pentru faptul ca era dorita de prea multi si am zis... bah esti nebun ii refuza pe toti.. hai sa vedem daca ma refuza si pe mine si evident nu m-a refuzat :)) si nu mai stiu cine zicea chiar pe prima pagina trebuie sa stii sa glumesti sa o faci sa rada sa fii vesel... e foarte important :D atat aveam de zis :D
|
Nici nu stiu cum sa incep,am o colega de clasa care sunt prieteni/amici vorbim. Mie imi place de ea,am vazut ca a refuzat foarte multi baieti care i-au cerut prietenia.Eu incercam sa o conving sa uite de fostul iei prieten care cica inca il mai iubeste,dati-mi si mie o ideie cum sa o fac ce sa ii fac sa uite de el sa o fac sa isi de-a seama ca mie imi place de ea.
|
Quote:
|
nu neaparat bmw...nu totul consta intr.o masina conteaza si ce ai in cap si cum poti sa o vrajesti, mie unul fetele frumoase imi plac, pentru ca desi par inabordabile sunt cel mai usor de cucerit pentru ca multi baieti nu le abordeaza pentru ca sunt frumoase si li se par ceva de neatins...parerea mea
|
Mai astept sfaturi si pareri!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning