Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

Cozmescu-Alin 04-10-11 18:43

Re: Cum sa agati o fata ?

Quote:

Originally Posted by whitE30 (Post 4624333)
m-am sfatuit si cu apropiati dar am zis sa cer o parere si aici pentru ca sunteti cativa cu capul pe umeri :)

am 18 ani, am avut cateva relatii mai lungi 8, 9 luni. ieri intram in liceu sa vad unde intram in clasa, la parter langa scari era o blonda la vreo 17 ani de servici..urc sus sa vad daca e cineva..cobor jos, ies..fumez o tigara si mai stau putin apoi intru iar in liceu sa vad daca e cineva, cand sa urc pe scari blonda se uita la mine si spune: ce dragut esti! i-am zis mersi si am urcat sus..am facut acolo o ora si dupaia cobor jos cu colegii..trecem pe langa ea si am auzit ca scoate niste sunete din buze si ofteaza(asa dulce)..am zis gata, trebuie sa fac ceva sa vorbesc cu ea. eram pe hol la parter, asteptam sa iasa cealalta clasa sa putem intra noi..le spun colegilor cu voce mai tare ca eu ies la o tigara afara..plec din fata clasei si scot pachetul de tigari sa ma vada fata cu el in mana..striga dupa mine daca ii dau o tigara si i-am facut semn sa vina dupa mine. am stat la intrarea liceului eu pe o balustrada iar ea pe cealalta paralela cu a mea..m-a intrebat cu ce ma ocup..unde stau..se vedea ca e interesata. vreo 30 de secunde ne-am uitat unul la altul zambindu-ne. am terminat tigara, ea a spus ca trebuie sa plece si am intrebat-o daca imi da numarul de telefon dar a zis ca nu are pentru ca dabia a venit din italia si nu foloseste aici. am zis ok, internet ai? mi-a dat id ul de messenger. s-a facut seara, am ajuns acasa, mi-a dat accept si am bagat-o in seama, am vorbit 5 minute si am observat ca raspunde mai greu, am intrebat-o daca e ocupata si daca vrea sa o las si a zis daca nu ma supar...pt ca isi face temele si ca maine adica astazi ar avea o zi grea dar mi-a promis ca astazi vorbim.. i-am zis ok..maine cum fac sa dau de tine la scoala? ea a zis nu stiu iar eu i-am zis daca vrea sa ne intalnim la 14:45 in fata liceului unde am stat..a zis ok
astazi la 14:45 eram in fata liceului dar nu a venit..la 16:45 stateam pe banca in curte, ea venea cu niste colege..colegele ei au luat-o inainte iar ea s-a asezat langa mine si m-a salutat..a zis ca a uitat sa vina in fata liceului..a zis ca trebuie sa plece ca intra la ora..nu prea a vorbit. mi-a promis din nou ca vorbeste cu mine in seara asta..ce parere aveti despre fata?

Ce draguuuuuut! :lol:

Pai hai sa iti zica unu de varsta ta cam ce ar face el :-??. In primu rand nu o mai lalai mult cu ea! Scoate'o in oras etc si vezi ce ii poate capul. Daca tocmai a venit din Italia probabil nu e prea mult de capusorul ei sau poate sunt eu prea superficial. Daca se lasa asa usor si te cauta ea pe tine deasemenea probabil nu e cine stie ce de capu ei. O fata inteligenta doar iti da semne usoare ca e interesanta nicidecum ! Uooooof ce dragut esti ! Mie imi suna a replica de agatat pe mess si e umpic penibila. Cel mai bine o inviti in oras si cu asta basta. Vezi ce ii poate capul intr'o seara! Daca merge bine continui daca nu las'o in pace. Daca intradevar e nebunita dupa tine foloseste'o ca manta de vreme rea :lol:

Mult Succes!

whitE30 04-10-11 18:51

nu am ranit intentionat niciodata pe cineva...cand am vrut sa ma indepartez de vreuna ma indepartam usor si o faceam sa ma urasca. nu prea vreau sa o fac sa se simta prost sau pana mea sa imi bat joc de ea..de cand am scris si pana acum nu a intrat pe mess dar mai astept ca nu ma plictisesc :).
ps: a fost in italia in vacanta la ai ei
cam la aceeasi chestie m-am gandit si eu cand mi-a zis ca sunt dragut dar cand am trecut pe langa ea si a oftat si a mai scos niste sunete din alea dulci m-a lesinat :-s

cata_golf 04-10-11 19:02

Vreau sa cer si eu o parere,Acu vreo 2 ani jumate eram in vacanta la sovata cu ai mei si pe acolo nu stiu cum s-a ivit o fata de prin oras la mine,ea tot s-a dat la mine eu nu am fost interesat de ea deloc,dar ei ii placea de mine stiu ca i-am luat nr de telefon (l-am sters dupa un timp )pt ca nu m-a interesat.Azi prin liceu am vazut-o din nou,am trecut de 2 ori pe langa ea nu i-am zis nimic,dar nu cred ca m-a mai recunoscut.Are rost sa ma mai bag in seama cu ea?sa o intreb ceva?sau sa stau in banca mea?

Cozmescu-Alin 04-10-11 19:23

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4624419)
Vreau sa cer si eu o parere,Acu vreo 2 ani jumate eram in vacanta la sovata cu ai mei si pe acolo nu stiu cum s-a ivit o fata de prin oras la mine,ea tot s-a dat la mine eu nu am fost interesat de ea deloc,dar ei ii placea de mine stiu ca i-am luat nr de telefon (l-am sters dupa un timp )pt ca nu m-a interesat.Azi prin liceu am vazut-o din nou,am trecut de 2 ori pe langa ea nu i-am zis nimic,dar nu cred ca m-a mai recunoscut.Are rost sa ma mai bag in seama cu ea?sa o intreb ceva?sau sa stau in banca mea?

Merita sa incerci dar fa sa para amuzanta situatia!

Nu te duce asa ca ultimu baiat " buna eu sunt X, TI'A PLACUT DE MINE IN SOVATA"

Te duci asa cu spirit de gluma cu ceva, "mama ce as face o excursie la sovata;;) ti'ar placea sa mergi?" si alte nebunii de astea:))

Mustang 04-10-11 19:58

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4624419)

Treci peste, sfatul meu.
Daca nu a lasat de niciun fel impresia ca te-ar fi recunoscut, remarcat, ori nu te stie, ori se face ca nu te vede.

Cat despre cealalta tipa, infige-te putin inspre ea si invit-o undeva. Doar nu vrei sa pari pampalau in fata ei, nu? Daca te refuza sau iti trage clapa, ii faci cu mana din mers. Si asa da semne ca vrea sa se cam joace acum cu chestia asta (ca sa nu spun cu tine). Nu o lasa sa isi continue jocul.

cata_golf 04-10-11 20:41

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 4624543)
Treci peste, sfatul meu.
Daca nu a lasat de niciun fel impresia ca te-ar fi recunoscut, remarcat, ori nu te stie, ori se face ca nu te vede.

exact la asta m-am gandit si eu...si asa ca nu stiu cand o voi mai vedea ca nu invata in acelasi corp cu mine,si nu prea m-am inteles cu ea atunci m-ai demult,sunt in tratative cu altele o las pe asta :D.Ms de sfat

whitE30 05-10-11 07:56

aseara nu a intrat pe messenger..astazi ma duc la ea si o intreb daca vrea sa iesim, daca lasa impresia ca nu vrea salut

whitE30 05-10-11 17:37

:)) astazi am aflat printr-o prietena comuna ca are numar de romania, are prieten si multe altele care mie nu mi le-a zis...pacat de ea ca arata bine si ii merge mintea

roberTDH 05-10-11 17:51

Eu zic totusi sa incerci sa o scoti in oras, asa iti dai seama daca te place.

whitE30 05-10-11 19:05

a incercat sa faca ceva cu mine dar nu i-a mers...e cu totul alta persoana fata de cum incerca sa arate

Cozmescu-Alin 05-10-11 19:07

Quote:

Originally Posted by whitE30 (Post 4626624)
a incercat sa faca ceva cu mine dar nu i-a mers...e cu totul alta persoana fata de cum incerca sa arate

Eu cand ti'am zis:lol:

Da'o draq! Si asa era C****URVA!:lol:

whitE30 05-10-11 19:35

da :))) mersi mult, revin cu urmatoarea zilele astea

bitang 05-10-11 19:54

Pune gamba pe ea daca tot zici ca-ti place si pa si pussy:lol:.Din ce ai povestit mai jos nu pare a fi fata popii(precum marea majoritate):twisted:.

whitE30 06-10-11 07:51

nu prea imi permit din respect pentru mine..nu merita :pp ea a inceput si dupaia a lasato balta

aleks 07-10-11 18:29

Quote:

Originally Posted by whitE30 (Post 4627448)
nu prea imi permit din respect pentru mine..nu merita

Mai cauta o scuza, asta nu o crezi nici tu :)

vlad_Mafiotu 09-10-11 06:51

a intrat o ***** p mine acu cateva zile sa ma intrebe ce fac.. dupa cateva zile de vorbit cu ea iam luat nr de telefon si iam facut o propunere sa iasa la un suc.a zis okey. am iesit insa nu am facut nici un pas sa o sarut sau sa ma combin cu ea. tipa e putin cam inchisa in ea si nu mia dat nimik de banuit ca mar placea. data viitoare cand ma mai vad cu ea cum sa procedez sa ii dau de inteles ca imi place de ea ? si poate cine stie sa ma combin cuea ? ce sa ii zic ?

bandeanradu 09-10-11 13:11

nu te grabi , vezi ce scoate pe gura , ce zice .. cum reactioneaza
incearca si tu ceva subtil ... dar fara rusine .. adica sa nu pari ca ti-ar fii rusine sau ... ca ai fii timid :)

marius3030 09-10-11 13:25

intradevar!incearca sa nu pari intimidat de ea sau de situatie si fa primul pas dar mai subtil sa nu pici aiurea in caz de vreun refuz!;)

whitE30 12-10-11 09:30

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4630578)
Mai cauta o scuza, asta nu o crezi nici tu :)

vroiam sa spun ca e panarama :) e facatura..ceva de genul :) am lasat-o balta oricum

marius3030 14-10-11 04:56

ce s-a mai intamplat Vlad cu tipa?

bmwm5 14-10-11 08:45

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 4633093)
a intrat o ***** p mine acu cateva zile sa ma intrebe ce fac.. dupa cateva zile de vorbit cu ea iam luat nr de telefon si iam facut o propunere sa iasa la un suc.a zis okey. am iesit insa nu am facut nici un pas sa o sarut sau sa ma combin cu ea. tipa e putin cam inchisa in ea si nu mia dat nimik de banuit ca mar placea. data viitoare cand ma mai vad cu ea cum sa procedez sa ii dau de inteles ca imi place de ea ? si poate cine stie sa ma combin cuea ? ce sa ii zic ?

poti sa-i spui ca ai deficiente de limbaj si mentalitate si vrei sa te mediteze

adrianpaul 14-10-11 20:25

ofera-i un trandafir

ValySK 16-10-11 21:35

Eu am cucerit o fata doar prin faptul ca o ascultam cand era suparata si o sfatuiam mereu...si dupa un timp am ajuns sa fim impreuna...dar a avut un final destul de nasol.

marius3030 17-10-11 00:20

Quote:

Originally Posted by ValySK (Post 4649655)
Eu am cucerit o fata doar prin faptul ca o ascultam cand era suparata si o sfatuiam mereu...si dupa un timp am ajuns sa fim impreuna...dar a avut un final destul de nasol.

poi..stii vb aia...cand esti prea bun esti "prost"!;)
cred ca multi am trecut prin asta si o stim!
bine este sa facem cv in privinta asta!;)

ValySK 17-10-11 15:16

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4649926)
poi..stii vb aia...cand esti prea bun esti "prost"!;)
cred ca multi am trecut prin asta si o stim!
bine este sa facem cv in privinta asta!;)

Si daca stau sa ma gandesc e mai bine ca sa terminat,ea bea fuma se droga si eu ma chinuiam sa o conving sa se lase...

Sonny™ 18-10-11 08:39

Quote:

Originally Posted by ValySK (Post 4651188)
Si daca stau sa ma gandesc e mai bine ca sa terminat,ea bea fuma se droga si eu ma chinuiam sa o conving sa se lase...

grele cu fetele astea ce sa.i faci...;)

floriaro 19-10-11 09:46

E greu pana gasesti fata potrivita :)

Sonny™ 19-10-11 11:32

Quote:

Originally Posted by floriaro (Post 4655200)
E greu pana gasesti fata potrivita :)

depinde de caz...;)

Improviser 20-10-11 15:15

Salut!
Am 17 ani de ci sunt in liceu si nu am mai avut o prietena pana acum.
Cum sa imi fac o prietena?
Sunt nou in legaruta cu chestiile astea si nu am experienta.

As aprecia un ajutor sincer. Ms.

marius3030 22-10-11 18:17

Quote:

Originally Posted by Improviser (Post 4658107)
Salut!
Am 17 ani de ci sunt in liceu si nu am mai avut o prietena pana acum.
Cum sa imi fac o prietena?
Sunt nou in legaruta cu chestiile astea si nu am experienta.

As aprecia un ajutor sincer. Ms.

poi multe informatii gasesti in paginile trecute!doar cauta!

KentHD 26-10-11 16:55

1 Attachment(s)
fii unic...
Vezi poza

ValySK 26-10-11 19:49

Quote:

Originally Posted by KentHD (Post 4671027)
fii unic...
Vezi poza

Waw:shock:!asta chiar e tare!:))

KentHD 26-10-11 22:14

Citeste tot ce e aici si formeaza-ti o parere...NU Copia ceea ce un user ti-a spus aici si da frau liber imaginatiei. Spun nu copia pentru ca trebuie sa iti formezi o parere. Dupa ce o "agati" va trebui sa continui sa o surprinzi placut si asta o poti face in functie de ce gandesti, si cat de versat esti.
E usor sa combini o femeie cu texte pentru o zi .Dar ce faci cand vrei sa mai vezi acea femeie si a doua zi? si a treia...Doar nu vei umbla cu telefonul dupa tine si ai citesti de aici.
Va recomand sa cititi Kama Sutra...Lasand la o parte imaginile si pozitiile pe care le veti gasii, veti invata mici secrete, si cum sa citesti o femeie in functie de gesturi.

Improviser 27-10-11 17:39

Am mai citit dar nu gasesc nimic concret.
Pana acum chiar am citit multe lucruri dar nu vad imaginea de ansamblu, nu reusesc sa simplific lucrurile si sa obtin ce vreau... deja nu mai stiu ce si cum

ValySK 27-10-11 19:56

Quote:

Originally Posted by Improviser (Post 4673431)
Am mai citit dar nu gasesc nimic concret.
Pana acum chiar am citit multe lucruri dar nu vad imaginea de ansamblu, nu reusesc sa simplific lucrurile si sa obtin ce vreau... deja nu mai stiu ce si cum

Deci,uite o metoda care la mine unul a mers!Era o fata in liceu dupa care mereu ma uitam da niciodata nu aveam curajul sa vorbesc cu ea.Pana intr-o zi cand mi-am zis "bai frate ce am de pierdut?ori ma refuza ori ma aleg cu cel putin o intalnire cu ea!"
Si chiar am prins-o in clasa mea si mi-am facut curaj si i-am spus:"nu te supara,ai treaba dupa ore?mi-ar face placere sa te scot la un suc!"
Tipa pe moment m-a refuzat(am zis ca mi-a picat tavanul in cap plus ca eram si cu doi prieteni care au inceput sa ma ia la misto).
Cand ajung seara acasa "surpriza" fata mi-a dat add pe mess si din vorba in vorba mi-a spus ca sa razgandit....
Stiu ca replica mea a fost una de "Don Juan de balta" dar totusi mi-a mers!
Asa ca pune ochiii pe fata si vorbeste cu ea!Fa-ti curaj ai sanse 50-50!Si daca te refuza nu-i nimic trece,nu e singura.
Bafta

m1hai_18 28-10-11 17:36

Bai fratilor treaba este in felul urmator... cu femeile e greu... eu sunt baiat de casa si sunt de vreo 2 ani jumate cu aceeasi frumusete de fata, care la inceput nici nu m-a bagat in seama... trebuie sa te mulezi dupa felul in care este ea.. si sa o citesti sa stai sa o analizezi si sa vezi cum este ea ... eu cel putin cu ea semanam :)) avem buzele mari amandoi :)) si in loc sa ne pupam pe obraz ne pupam pe juma de buza inainte sa ne combinam. Deci parerea mea e sa fii cat mai direct o privire 2-3... vezi cum reactioneaza depinde si de ce vrei tu ca mascul feroce, ori pac pac... ori ceva mai lung si evident depinde si de cum este domnisoara in cauza. Anyway eu personal m-am combinat cu ea din mandrie, pentru faptul ca era dorita de prea multi si am zis... bah esti nebun ii refuza pe toti.. hai sa vedem daca ma refuza si pe mine si evident nu m-a refuzat :)) si nu mai stiu cine zicea chiar pe prima pagina trebuie sa stii sa glumesti sa o faci sa rada sa fii vesel... e foarte important :D atat aveam de zis :D

dony ddc 28-10-11 19:26

Nici nu stiu cum sa incep,am o colega de clasa care sunt prieteni/amici vorbim. Mie imi place de ea,am vazut ca a refuzat foarte multi baieti care i-au cerut prietenia.Eu incercam sa o conving sa uite de fostul iei prieten care cica inca il mai iubeste,dati-mi si mie o ideie cum sa o fac ce sa ii fac sa uite de el sa o fac sa isi de-a seama ca mie imi place de ea.

FXA- 28-10-11 19:46

Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 4675643)
Nici nu stiu cum sa incep,am o colega de clasa care sunt prieteni/amici vorbim. Mie imi place de ea,am vazut ca a refuzat foarte multi baieti care i-au cerut prietenia.Eu incercam sa o conving sa uite de fostul iei prieten care cica inca il mai iubeste,dati-mi si mie o ideie cum sa o fac ce sa ii fac sa uite de el sa o fac sa isi de-a seama ca mie imi place de ea.

Ia-ti BMW si plimb-o! :lol::lol::lol:

Sonny™ 28-10-11 19:51

nu neaparat bmw...nu totul consta intr.o masina conteaza si ce ai in cap si cum poti sa o vrajesti, mie unul fetele frumoase imi plac, pentru ca desi par inabordabile sunt cel mai usor de cucerit pentru ca multi baieti nu le abordeaza pentru ca sunt frumoase si li se par ceva de neatins...parerea mea

dony ddc 28-10-11 19:55

Mai astept sfaturi si pareri!

All times are GMT +2. The time now is 17:41.

- Copyright 2026 4Tuning