Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Sasha 11-03-09 12:22

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2138139)
accepti .. incepi faci comparatie si apoi iti dai seama ca fostul / fosta era ami buna si cazi in butoiul cu melancolie :D

asta e una dintre cele mai mari greseli pe care le faci...

PortaMan 11-03-09 16:15

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2138140)
asta e una dintre cele mai mari greseli pe care le faci...

corect.....japonezii aveau o impartire foarte interesanta a oamenilor:
ei spuneau ca exista oameni simpli cu 3 inimi - una pentru familie, una pentru iubita, una pentru viata si oameni cu 7 inimi, clasa superioara. Cei cu sapte aveau toate cele trei dinainte, dar acestia, datorita multitudinii de interese pasiuni etc. aveau nevoie de mai multe, cate una pentru fiecare lucru, fiinta sau orice altceva. Ei, cei cu 3 inimi, in momentul cand erau 'raniti' - nu isi mai reveneau niciodata pentru ca dedicau aceste inimi cu totul. In schimb, cei cu 7 isi inchideau oricare dintre inimile ranite si mergeau mai departe.
Ce vroiam sa spun prin povestioara asta: cel mai bine este sa inchidem inima, sertarasul sufletului atins de acea persoana, sa nu facem comparatii si sa deschidem o alta neatinsa pregatita pentru nou...

gbry_el_05-RSG 12-03-09 07:25

aici nu am decat o replica! "usor de zis, mai greu de facut" sau teoria ca teoria, practica ne omoara". daca ai iubit-o cu adevarat nu o sa o uiti niciodata. fiecare om e unic in felul lui. nu e bine sa compari pe actuala cu fosta. in primul rau iti faci tie rau apoi ei. pentru ca fara sa vrei si sa coenstizezi o sa incerci sa o schimbi, sa o schimbi in fosta. poate reusesti, poate nu. si cand nu ai reusit..cauti alta si o faci pe actuala sa sufere. nu e bine...

Psycho 14-03-09 16:12

offf .. am avut o discutie de curand cu un tovaras .. la un momentdat dragostea dispare .. intervine obishnuinta ... aia ne omoara ;)

NEEXT

IF-98-MKY 18-03-09 13:40

Bai.... ma dispera fata asta....ne-am despartit...lalala.....am sters tot ce aveam cu ea...tot....incerc sa nu ma mai gandesc la ea.....si acu in lasa un offline: ca sper ca ti-au trecut nebuniile(adik m-am certat cu ea ca s-a dus la altu......ce plm, nu e normal ?) si ca nu e ea de vina, ca isi aduce aminte doar lucrurile frumoase dintre noi, ca ii pare rau dc am suferit, sincer nu o cred, si ca lasa ca o sa aiba ea grija de mine.... doar eu vad un interes aici?.....
Nici nu stiu daca o urasc sau o mai plac, nus, poate macar ca amici, ca e foarte de treaba dar nu pot sa o iert si nici sa o uit....adica ma mai gandesc la ea din cand in cand...... parca as mai vrea-o inapoi ,dar nu o sa fie niciodata ca inainte, poate o vreau doar ca sa ma razbun, habar n-am.....eu imi vad de viata dar cu ea in minte...... cateodata.......cred ca mai bine imi gasesc pe altcineva ....

Mustang 18-03-09 16:07

Ai zis bine: mai bine iti vezi mai departe de viata, ca nu e capat de drum si ai doar 18 ani.
Meet more women, bang 'em... si dupa aia o sa iti pice una cu tronc. :)
Sau sa pice chiar prima cu tronc.

Cat despre tipa, acum poate incerca sa vada ce simti pentru ea ca sa stie ce face in caz ca nu iese treaba bine cu tipul cu care s-a combinat.

O rugaminte am insa. Incearca sa folosesti anumite semne de punctuatie pentru ca unele din ideile tale s-au inteles destul de greu.

Psycho 19-03-09 00:35

te-a insealt cu altu .. adios .. poate ala nu a tavalit-o bine si a zis lasa mai stau cu papagalu asta pana cand gasesc pe unu care sa ma calce de sa-mi sara penele .. si incerere .. ca asa sunt femeile daca da peste unu care o bubuie mai bine te uita ...

treci peste ti-a facut-o odata ti-o face si a doua oara

sincer nu merita sa ramai cu ea aia nue femeie scuze ca iti spune o carpa .. o iau unu se sterge cu ea .. o ia altu se sterge cu ea si apoi ti-o arunca tie

fii barbat ... da-i cu vaselina pe talpi si fai un vant

IF-98-MKY 19-03-09 09:00

Mersi de sfaturi si....NEXT !!!

Psycho 19-03-09 11:34

trust me e mai bine eu unu nu as putea sa o accept stiind ca a fost numai a mea si ca s-a dus cu altu .. never ever ...

mergi intr-un club si ai sa vezi cate fete sunt ... te saturi ... si stai calm ca ceva ceva pica ... eu ma distrez mereu .. si tine minte ceva .. femeile sunt foarte naive .. pica imediat cu vrajeala si minciuni ...

o citesti si vezi cum si ce ii place .. faci cum ii place .. dupa ce ti-ai facut treaba ... alta .. si tot asa cand vezi una care merita .. ;) tine-o .. cum incepe sa faca figuri da-i viteza ...

nu te arunca sa pui suflet .. ca dupa aia iar incepi sa behai dupa ea .... e cel mai bine ... ti-o spune stan patitu .. :)) ai 18 ani .. viata acum incepe ... asta e .. a fost prima dragoste .. bla bla nu se uita .. dar se trece peste ;) .. esti barbat ... go 4 it ...

ai un avantaj daca iesi cu una in fiecare zii .. lumea zice ca esti bagabont .. ea daac iese cu altu in fiecare seara e ... vazuta altfel nu zic cum .. ptr ca asa e lumea .. ;) capu sus ca trece .. fiecare am avut asa ceva in viatza .. viatza ne-o trage cel putin odata .. bucura-te ca esti fericit , esti sanatos , esti intreg , te duce capu , ca ai parinti , prieteni ... restu se cumpara .. inclusiv femeile .. toate lucrurile au un pret pe lumea asta .. unele se vand ieftin .. pe un suc .. un tricou .. un parfum .. o masa in oras ... dar sunt si unele care se tin mai greu .. ;) dar si alea cedeaza ;)

EaGle 19-03-09 14:43

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2163359)
trust me e mai bine eu unu nu as putea sa o accept stiind ca a fost numai a mea si ca s-a dus cu altu .. never ever ...

mergi intr-un club si ai sa vezi cate fete sunt ... te saturi ... si stai calm ca ceva ceva pica ... eu ma distrez mereu .. si tine minte ceva .. femeile sunt foarte naive .. pica imediat cu vrajeala si minciuni ...

o citesti si vezi cum si ce ii place .. faci cum ii place .. dupa ce ti-ai facut treaba ... alta .. si tot asa cand vezi una care merita .. ;) tine-o .. cum incepe sa faca figuri da-i viteza ...

nu te arunca sa pui suflet .. ca dupa aia iar incepi sa behai dupa ea .... e cel mai bine ... ti-o spune stan patitu .. :)) ai 18 ani .. viata acum incepe ... asta e .. a fost prima dragoste .. bla bla nu se uita .. dar se trece peste ;) .. esti barbat ... go 4 it ...

ai un avantaj daca iesi cu una in fiecare zii .. lumea zice ca esti bagabont .. ea daac iese cu altu in fiecare seara e ... vazuta altfel nu zic cum .. ptr ca asa e lumea .. ;) capu sus ca trece .. fiecare am avut asa ceva in viatza .. viatza ne-o trage cel putin odata .. bucura-te ca esti fericit , esti sanatos , esti intreg , te duce capu , ca ai parinti , prieteni ... restu se cumpara .. inclusiv femeile .. toate lucrurile au un pret pe lumea asta .. unele se vand ieftin .. pe un suc .. un tricou .. un parfum .. o masa in oras ... dar sunt si unele care se tin mai greu .. ;) dar si alea cedeaza ;)

Chiar si pe un pachet de tigari ... trust me :lol::lol::lol:

Bune sfaturi :)

Trixi 19-03-09 19:17

grupul femeilor cu mai mult decit 2 neuroni va doreste o viata placuta ,in mod exclusiv,alaturi de aceste femei!:D

EaGle 19-03-09 19:28

:lol: ... de ce spui asa ? :D

Evident femeia aleasa pentru a sta cu ea pana cand unul dintre cei doi inchide ochii, este total diversa. Adica, in niciun caz nu are una din "calitatile" spuse in posturile anterioare. Dar pana se ajunge la ea, e logic ca trebuie sa ne traim si noi viata nu ? :)

Inca o chestie, care am mai spus-o, daca aceste tipe se lasa vrajite, pentru ca sa fim sinceri femeile uneori flirteaza, why not ?!

Eu personal consider femeie acea tipa care stie sa-si apere femininitatea si nu o cedeaza la primul care-l intalneste pe strada, cel putin eu respect femeile de genul, in rest ... toti suntem facuti din carne si sange :D

Majoritatea din relatiile care am auzit ca s-au destramat au fost din cauza ca ea l-a inselat pe el cu altul, asa ca ...
Nu vreau sa generalizez, dar ori e o coincidenta in privinta mea, ori poate asa este ... evident vorbesc de o varsta destul de tanara, nu peste 30 de ani.

Revenind la subiect, indiferent de cat de mult ai iubit o persoana, daca apare alta persoana in viata ta echivalenta cu fosta, sau chiar mai bine, desigur "uiti" tot ce a fost in trecut, adica nu mai duci dorul etc.

Sper ca m-am exprimat corect si n-am jignit pe nimeni ;)

Trixi 19-03-09 20:48

stiti care e schema?daca te multumesti cu atata,atunci sa nu te plingi ca nu ai primit mai mult.vb lu' maica mea vitrega..ai grija ce iti doresti pt ca s-ar putea sa o primesti!asta una la mana.doi la mana,as usual,nu imi place sa se promoveze non-valorile.full stop.
nici eu nu vreau sa jignesc pe nimeni...dar in momentul in care o patesti de mai multe ori,poate ar fi cazul sa te uiti in oglinda si sa analizezi atent ce vezi acolo.
iar daca vorbim de "distractie" de " a ne trai viata" adica sa luam femeile peste picior...atunci de ce sunteti mirati ca si ele va trateaza la fel?ele sunt mai fraiere sau ce dracu?adica tu vorbesti despre ea cum eu nu vorbesc despre catelul meu si ea este obligata sa fie fermecata de tine si sa faca pe ea de emotie?nu mama!iti da vant de nu te vezi si vii aici si te plingi.si cea mai ordinara femeie are optiuni.si minimul este ca sa f.ti politicos,ca e femeie!

poate om fi noi vazute c..ve daca iesim cu mai multi,dar NOI IESIM CU CINE VREM,nu cu cel care se opreste si pentru noi.

si nu in ultimul rind,as vrea sa mentionez ca dupa 12 ani m-am saturat sa ii tot zic omului meu ca ar fi cazul sa ma respecte si i-am cerut divort.m-a facut in toate felurile,m-a tarat in noroi ,evident a dat si la europa libera ca sunt o c.rva penala, dar degeaba s-o umflat in pene un an de zile,tot el e ala care se agita ca o sticla de pepsi,care nu este in stare sa inghita broasca si tot comenteaza treaba ,desi cazul a fost inchis,dosariat si arhivat si tot ceea ce simt legat de el si toata viata mea anterioara lucioasa si frumoasa ,este ca "doamne ce bine ca am scapat".

deci,bagati-va mintile in cap.toata lumea primeste ce merita intr-o oarecare masura.pana si eu.eu am fost de vina ca am ajuns unde am ajuns cu fostul.nu trebuia sa tac si sa sper, ca intr-o zi o sa isi revina ,ci trebuia sa il castrez, atunci cind l-am prins cu una ,cind eram gravida cu copilul nostru in luna a 4-a!

bafta all!

aleks 19-03-09 20:51

E cel mai mişto post al tău din ultima decadă, clar :lol:
Cred că nu īl va īntelege decāt cel care se simte cu musca pe căciulă sau cel care e īntr-adevăr nu īntelege nimic din viaţă, īn general :)

EaGle 19-03-09 21:36

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 2165229)
stiti care e schema?daca te multumesti cu atata,atunci sa nu te plingi ca nu ai primit mai mult.vb lu' maica mea vitrega..ai grija ce iti doresti pt ca s-ar putea sa o primesti!asta una la mana.doi la mana,as usual,nu imi place sa se promoveze non-valorile.full stop.
nici eu nu vreau sa jignesc pe nimeni...dar in momentul in care o patesti de mai multe ori,poate ar fi cazul sa te uiti in oglinda si sa analizezi atent ce vezi acolo.
iar daca vorbim de "distractie" de " a ne trai viata" adica sa luam femeile peste picior...atunci de ce sunteti mirati ca si ele va trateaza la fel?ele sunt mai fraiere sau ce dracu?adica tu vorbesti despre ea cum eu nu vorbesc despre catelul meu si ea este obligata sa fie fermecata de tine si sa faca pe ea de emotie?nu mama!iti da vant de nu te vezi si vii aici si te plingi.si cea mai ordinara femeie are optiuni.si minimul este ca sa f.ti politicos,ca e femeie!

poate om fi noi vazute c..ve daca iesim cu mai multi,dar NOI IESIM CU CINE VREM,nu cu cel care se opreste si pentru noi.

si nu in ultimul rind,as vrea sa mentionez ca dupa 12 ani m-am saturat sa ii tot zic omului meu ca ar fi cazul sa ma respecte si i-am cerut divort.m-a facut in toate felurile,m-a tarat in noroi ,evident a dat si la europa libera ca sunt o c.rva penala, dar degeaba s-o umflat in pene un an de zile,tot el e ala care se agita ca o sticla de pepsi,care nu este in stare sa inghita broasca si tot comenteaza treaba ,desi cazul a fost inchis,dosariat si arhivat si tot ceea ce simt legat de el si toata viata mea anterioara lucioasa si frumoasa ,este ca "doamne ce bine ca am scapat".

deci,bagati-va mintile in cap.toata lumea primeste ce merita intr-o oarecare masura.pana si eu.eu am fost de vina ca am ajuns unde am ajuns cu fostul.nu trebuia sa tac si sa sper, ca intr-o zi o sa isi revina ,ci trebuia sa il castrez, atunci cind l-am prins cu una ,cind eram gravida cu copilul nostru in luna a 4-a!

bafta all!

Nu ma intelege gresit, eu am patit-o mai rau decat o patesc fetele cu baietii ;)

Cum si barbatii isi bat joc de femei si femeile o pot face, si o fac exact ca noi ... suntem la acelasi nivel. Poate ca nu sunt in masura sa spun prea multe pentru ca n-am o varsta atat de mare, dar cand vezi ca unei fete ii oferi tot ce e posibil ... dragoste, atasare, gratitudine, lucrurile tale, complimente si in privinta mea ii gasesti si fratele ei care nu-l mai vazuse de 10 ani, renunti la visele tale pentru ea, pentru 2 saptamani alaturi de ea de sarbatori, o lasi sa planga pe umarul tau, o lasi sa-si descarce nervii pe tine, o respecti si-i respecti felul de a gandii, renunti chiar la prietenii de 13/14 ani pentru ea pentru ca acel "prieten" spune vorbe aiurea despre ea, pe de alta parte mai implici si parintii, oriunde te duci cu prietenii o iei si pe ea, renunti la timpul tau LIBER pentru a te relaxa impreuna cu ea ...dar ea nu prea renunta la multe pentru tine, iar apoi ea intr-o buna zi asa din senin iti spune ca nu te mai iubeste, si afli tu singur ca sta cu altul ... pai scuza-ma dar ... tu daca ai fii baiat ce ai zice ?

Ca tot am deschis subiectul, am avut o relatie cu o fata ... a durat 1 an exact, ea mai mica cu un an jumatate decat mine, o tipa foarte ok, cand ieseam undeva la o terasa ma rugam de ea sa-i cumpar o bautura mai scumpa, dar stii ce facea ea ? Ea vroia doar apa minerala, pentru simplul fapt ca avea bun simt si chiar n-o interesa sa ma faca sa scot bani din portofel. Se indragostise de mine, eu de ea, chiar a scris si o poveste pentru mine, despre cum vedea ea relatia noastra, a scris si poezii, la toata lumea ma lauda, ma asculta, o ascultam, o intelegeam, ma intelegea. Eu 17 ani, ea aproape 16, ne-am cunoscut pe net ... eram din acelasi oras (ma rog, ea Sinaia eu campina = 20 km distanta, un nimic). Nu pot sa spun nimic altceva decat ca noi deja aveam planuri pentru viitor, totul mergea de MINUNE ... pana cand, dupa 4 luni eu a trebuit sa ma intorc in tara in care stau acum, ca apoi dupa 3 luni sa ma intorc inapoi acasa de sarbatori. Ea mi-a promis nesilita de nimeni ca n-o va interesa nimeni altcineva decat persoana mea, si am crezut-o ... pentru ca in proportie de 99% asa era. In astea 3 luni a cunoscut un tip care la 21 de ani ai sai, inca in liceu, n-avea nimic altceva mai bun de facut decat sa se puna la mintea unei fete cu 5 ani mai mica decat el (care e inca in faza de maturizare). Ghici ce s-a intamplat?!, cum el i-a dat nas ... ea repede a muscat din momeala si a uitat de tot ce a fost intre noi .... incepuse sa ma acuze de lucruri absolut dementiale, ca apoi sa descopar de la cunostinte si chiar "cea mai buna prietena" a sa ca ea de fapt s-a indragostit de altul. Apoi eu am vorbit cu acest tip si mi-a spus ca pentru el ea e doar o pustoaica, chiar am ramas prieten cu el ! :) Dar nu frate, ea mi-a zis ca e indragostita si ca e sigura de faptul ca si el o iubeste :lol:

Acum vezi tu, asta a fost un lucru care chiar m-a marcat ... nici in cele mai indepartate visuri nu-mi imaginam ca se va intampla asa ceva, mi-am dat seama ca poate am cerut prea mult pentru varsta noastra si DA, vreau sa ma distrez, sa ma duc in pat cu cat mai multe fete, pentru ca sincer am cunoscut mult mai multe fete care sunt in cautare de aventura decat baieti, pentru ca si ele candva poate au patit-o la fel ca noi ...

Si ce? Cu ce gresesc? Imi bat joc de o fata daca petrec o noapte cu ea ? O omor? O violez? NU!

Cred ca si ea e constienta de ceea ce se intampla, si daca nu se opune, ba chiar insista ... pai cu ce gresesc ? E atractie fizica ... de scurta durata dar intensa ...

Voi va simtiti luate la misto de noi baietii, dar sa stii ca si un baiat cand vede ca una si-a batut joc de el ... ca si o femeie, care aparent e un inger, poate fi atat de cruda si rece .... crede-ma ca-ti vine un gust acru in gura si nu-ti mai pasa de nimic. Iti schimbi conceptia despre lumea care te inconjoara si intre timp ce te distrezi cu alte femei, cum si ele la randul lor se distreaza, totusi astepti acea persoana care te completeaza, si cand o gasesti pui capat acelui tip de distractie, si-ti incepi adevaratul sens in viata.

Eu inchid cu 2 vorbe:

1. Sunt fete de 16 ani care stiu mai multe decat fete de 25 ani
2. O persoana te iubeste cu adevarat atunci cand tie ti se pare ca n-o iubesti la fel de mult, dar ea totusi te iubeste la fel de mult.

Trixi 20-03-09 09:16

tu m-ai inteles gresit.nu e nici un bai daca oamenii se implica in relatii temporare.absolut nici una.daca citesti atent,am scris eu acolo sus "poti s-o f.ti,dar fute-o politicos!" asta inseamna sa ne respectam reciproc.adica sa nu ne mintim.daca ambele parti sunt de acord,nu e nici un rau in asta.

si sa explic mai clar,de ce zice multa lume ca in tinerete nu e sanatos sa te arunci la relatii prea serioase.oamenii,(si femeile si barbatii sa ne intelegem)pana le la 30 de ani tot timpul se formeaza,unii chiar si dupa.ceea ce ti-a convenit la 20 de ani,peste 3 ani s-ar putea sa te scoata din minti si sa fie inadmisibil.nu e nici un rau in asta.faptul ca invatam,ne schimbam,ne deschidem ochii,este o dovada clara ca este vorba de un om capabil de multe.in putine cazuri se intimpla ca cei doi,care si-au legat destinele in copilarie sa se formeze la fel,sa fie la fel de capabili si sa fie in stare de o relatie stransa si peste mai multi ani.cu cit ai experimentat mai mult,vazut mai mult,stii mai mult,poti sa iti dai seama despre tine ce anume iti doresti...si implicit ce anume nu te mai intereseaza(dar asta trebuie experimentat pe pielea ta,ca degeaba iti povesteste bunica nu te ajuta)cam asta e toata problema.

atunci insa,cind ai o experienta crunta in viata,cea mai buna solutie este sa admiti ca ceva nu a fost in regula,ca sa poti sa inveti TU cam om.sa tragi concluziile corecte,ca data viitoare sa fii mai precaut.solutia nu este ca sa iti cauti o gramada de motive de ce esti tu superior fata de fostul partener.va asigur ca fiecare moneda are 2 fete.daca am asculta ambele parti in aceste discutii, concluzia nu ar mai fi atat de clara pentru outsiders.
va asigur,toti suntem oameni,toti gresim,toti avem slabiciunile noastre.ceea ce ne face oameni mai de calitate,este modul cum reactionam in situatii de criza.le poti solutiona ca un om inteligent,sau ca un taran prost orgolios.
inteligentul trage concluziile,se regrupeaza si data viitoare face mai bine.prostul se amageste ca "a facut tot" ,ramine convins ca el nu trebuie sa se schimbe si nu intelege de ce se tot repeta istoria cu el/ea.

vreau sa mentionez inca odata,nu exista ca ai facut tot.in cel mai fericit caz,ai facut tot de care ai fost capabil si nu este nici vina ta,nici vina partenerei ca nu ati mai fost compatibili..desi inainte treaba a fost 100% ok.este mult mai bine sa iti dai seama din timp, ca nu mai exista compatibilitatea si sa mergi mai departe,pana ce nu exista victime colaterale.
nu are nici un rost sa te chinui linga un om ani de zile si sa fiti amindoi nefericiti,sa va faceti un copil care devine introvertit ca toata lumea in familie isi face treaba, dar acasa e un aer ca in cavou.asta nu e viata.pentru nimeni...
sau sa stati impreuna de ochiul lumii,sa fie familia multumita,dar cind nu va vede nimeni va traiti adevarata viata in alta parte,u know what I mean.

cei care nu sunt in stare sa treaca nici dupa ani de zile peste o relatie,sunt oameni care mult prea tarziu si-au dat seama ca au avut ceva mult prea pretios ,ca soarta a fost buna si l-i s-a dat...ceea ce se intimpla mai rar in viata.de asta insa numai atunci poti sa iti dai seama,cind vezi care este oferta pe piata si te dezamageste la maxim.

oricum o sucim,concluzia finala este ca orgoliul exagerat in mod cert nu te ajuta sub nici o forma sa ai o relatie,viata fericita.
incercati sa intelegeti asta si o sa vedeti ca recompensa va fi pe masura.

bodyspeed 20-03-09 11:26

Īmi era dor de un roman... ą la domnişoara Trixi :D
Frumos scris şi necesar pentru viaţa de zi cu zi.

IF-98-MKY 14-04-09 23:00

Hei, nimic p-aci....hai ca va mai dau eu ceva de vorbit.....

Pai dupa "prima iubire" pe care nu cred ca o sa o uite cineva, cel putin eu nu pot ca am mai vb cu ea, am ramas prieteni, and she still knows to push my buttons......

Asa revenind, am mai cunoscut multa lume, multe pareri, multe pitzi si putine fete de treaba.......da majoritatea fetelor care mi-ai placut, ca si fosta, sunt mai mari ca mine si mie imi convine..........nu pentru ca sunt nesimtit ci pentru ca sunt mai cu capul pe umeri, nus cum sa zic....dar imi place.

Dar acum am gasit o fata de care chiar imi place dar cica nu se poate ca ea are 21 de ani iar eu doar 18, aproape 19, si am ramas cu gura cascata, pana la urma trebuia sa zica cineva asta, dar daca incerc sa o uit ....e de rau ca nu pot, chiar imi place, si nus ce sa ii zic... idei ceva ?

Mersi

Psycho 15-04-09 08:05

Nu prea uiti .. ;) .. dar treci peste ;)

MihaiS 15-04-09 15:48

sunt de acord cu tine Pshyco...

t_c_v 12-05-09 01:45

vi s'a intamplat cuiva ca , persoana pe care sa o iubiti sa se desparta de voi , iar peste ceva vreme , cateva luni .. etc , sa se intoarca inapoi cu scuze ? :)

Psycho 12-05-09 03:00

hmm nu rpea sunt deacord cu astea .. ca stii ca n-am chef de tine acum .. am auzit o poveste .. :)) cum vien asta .. jap .. una-n gura sa-ti vina chefu ;)

Mustang 12-05-09 07:07

Quote:

Originally Posted by t_c_v (Post 2310265)
vi s'a intamplat cuiva ca , persoana pe care sa o iubiti sa se desparta de voi , iar peste ceva vreme , cateva luni .. etc , sa se intoarca inapoi cu scuze ? :)

Da... si m-am sters cu ele undeva. :)
Deja era a 3-a oara cand incerca sa isi bata joc de mine si... pur si simplu le-am folosit pe post de hartie igienica. :)

Psycho 13-05-09 11:19

bravo .. mergi inainte .. nu inapoi .. poti merge inainte intorcand putin capu inapoi si privind peste umar ;)

Mustang 13-05-09 11:59

Sa nu iti iei cumva o ranga... am inteles. :lol:

spanu_ionut 18-05-09 15:30

eu nu am iubit decat femeile cu care nu m-am culcat. adica alea pe care nu am putut sa le am. de restul m-am plictisit dupa 3-4 nopti.

Trixi 18-05-09 15:49

:lol: este o abordare sanatoasa.bravo!

Psycho 19-05-09 01:50

hmmm ... asta-i dragoste platonica :) vb lu` trixi .. si asta e un mod de a fii OM

alex22das 28-05-09 12:55

timpul le rezolva pe toate si daca inveti sa nu faci comparatii k sa uiti persoana iubita trebuie sa te indragostesti din nou... parerea mea

Psycho 31-05-09 02:42

le faci ienvitabil .. cand esti in pat cu ea cel mai des .. cand mananca .. ... cand o mirosi .. etc .. cand se spala ... sau mai stiu eu ce :))

alex22das 31-05-09 18:11

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2366934)
le faci ienvitabil .. cand esti in pat cu ea cel mai des .. cand mananca .. ... cand o mirosi .. etc .. cand se spala ... sau mai stiu eu ce :))

asa e...

Dodo_998 31-05-09 22:35

Referitor la titlul threadului, singura solutie pe care am gasit-o pana acum a fost aceea de a ma indragostii de alta fata, cu toate ca mi-era greu sa ma obisnuiesc cu altcineva. Problema e sa gasesti acea persoana care are acel ceva si bineinteles sa nu o dai din lac in put :)

ciuuci 04-06-09 13:29

m-am convins si aici:)

Mustang 04-06-09 13:40

Pentru inceput... eu o sa iti dau sfatul sa renunti la limbajul de messenger si sa scrii corect din punct de vedere gramatical.
Nu cred ca la scoala scrii asa.
Pe viitor ai putea sa il intrebi pe prietenul tau si ce ar mai vrea de la tine si... eventual sa o faci, pentru ca e posibil sa il pierzi. Daca tot se lauda ca te iubeste.
Ca sa il uiti? Schimbi cercul de prieteni, iti gasesti alt tip, incerci sa nu faci paralele cu fostul si aia e... Iti recomand eu un baiat de gasca din Constanta? :lol:

Psycho!!! Unde esti ma? :lol:

Dodo_998 04-06-09 14:26

Si cati ani ai tu ciuuci ?

Griffo 04-06-09 14:34

Quote:

Originally Posted by Dodo_998 (Post 2380851)
Si cati ani ai tu ciuuci ?

E cam ciudat dupa limbaj si un singur post...15-18 ?:D

Dodo_998 04-06-09 14:42

Eu tind sa cred ca peste vreun an se duce sa-si faca buletinul :)

ciuuci 04-06-09 15:18

hmm...bine nu mai scriu prescurtat:D....am 15 ani:D...va pricepeti bine;))...

spanu_ionut 04-06-09 15:26

si la 15 ani iti faci asemenea probleme? ai 15 ani si stai de 2 ani cu un tip???DUMNEZEULE!!! ce au tinerii din ziua de astazi? (eu ma consider batran avand in vedere ca stau cu a mea de 3 ani si nu am mai inselat-o de 1)dar hai sa fim seriosi. la 15 ani ar trebui sa te concentrezi pe invatzat nu pe relatii de lunga durata. crezi ca in viata gasesti unu si stai cu el pana la 180 de ani!. nu credeam ca e posibil asa ceva. credeam ca ai undeva la 25-27 ani! si drumurile deja sunt limitate. gandestete ca o sa pleci la facultate. acolo cunosti 54237423492342364 de baieti. o sa te doara fix in varful parului pubian de tipa asta. scuzati-mi abordarea dar daca u nu i dai o sa isi ia de la altele. si daca tu ii dai oricum o sa isi ia de la altele. pentru ca nu ai varsta necesara sa prezinti o garantie ca poti sa faci fata realitatii si sa ii fi alaturi toata viata.

HAI DOMNISOARA TERMINA CU PROSTIILE. APUCA-TE DE CITIT. NUMAI LA SEX VA STA CAPUL.

ciuuci 04-06-09 15:33

hei:))....q invatatu o duc foarte bine:))....m-a lovit dragostea de mica:oops:....si nu e nevoie sa va ofuscatia sa....la 15 ani ai mei...cred k pot duce o discutie ...si nu cred ca's asa de ....:-j...pe de-o parte ai cea mai mare dreptate;)...sunt deabia la inceput...si tipu nu va fi ultimul....o sa fie si altii..:))....dar ehh....mersii ca m-ai adus cu capu pe umeri....si nu e nev.sa sariti asa...inteleg totul:|..

All times are GMT +2. The time now is 06:45.

- Copyright 2026 4Tuning