Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce telefon mobil ai?Dicutii si pareri! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1259-telefon-mobil-dicutii-pareri.html)

KTA87 30-05-10 12:40

Re: Ce telefon mobil ai?

#1 Nokia 1200
#2 Nokia N95 classic - de vanzare sau schimb.

myaytza 30-05-10 20:51

Nokia 5220 ExpressMusic :D

GJ 64 GAB 30-05-10 20:55

Iphone 3GS

60swanted 30-05-10 22:25

nokia e50 de vanzare:>

davides 31-05-10 10:18

Nokia 6220 classic

Desper 31-05-10 11:03

iPhone 3g - 8GB

Xteam 31-05-10 11:04

Nokia 5130c-2 :D

22VIN 31-05-10 11:42

1 Attachment(s)
Ceva frumos pentru posesorii de iPhone, ca prea suferiti toti de telefoanele voastre:lol:

GJ 64 GAB 31-05-10 17:43

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3403961)
Ceva frumos pentru posesorii de iPhone, ca prea suferiti toti de telefoanele voastre:lol:

Asta se întâmplă dacă nu ai grijă de el... Nu ţine de telefon asta, ci de proprietar :)

GABBY_ 01-06-10 13:19

5800 express music,card 8 giga,sunet stereo ,luat pentru muzica si internet

GABBY_ 01-06-10 13:20

5800 xpress music,card 8 giga,sunet stereo ,luat pentru muzica si internet

Strainger 01-06-10 14:31

2 Attachment(s)
alcatel ot 708 e bunicel nu cel mai bun da merge

mareo 01-06-10 20:16

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3403961)

Nu suferii prea tare,ca si telefonul tau poate ajunge la fel!

fasso 02-06-10 09:59

si faza cea mai noua si mai interesanta la iphone e ca are asigurare(No Matter What parca ii zice), iar daca ajunge ca ala din poza te duci cu el inapoi si-ti dau altu nou. Am un prieten care l-a bagat intr-o soseta dupa care a dat cu el de perete pentru a putea lua altul nou, si asta doar pentru simplul fapt ca avea o zgarietura pe spate:lol:

kiry 02-06-10 15:56

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 3409710)
si faza cea mai noua si mai interesanta la iphone e ca are asigurare(No Matter What parca ii zice), iar daca ajunge ca ala din poza te duci cu el inapoi si-ti dau altu nou. Am un prieten care l-a bagat intr-o soseta dupa care a dat cu el de perete pentru a putea lua altul nou, si asta doar pentru simplul fapt ca avea o zgarietura pe spate:lol:

vise! Intradevar ti-l schimba (nu repara) daca ai probleme,dar nu am auzit de asa ceva, iti dai seama daca toti ar face ca "prietenul" tau? sry de off topic

fasso 03-06-10 10:26

Quote:

Originally Posted by kiry (Post 3410503)
vise! Intradevar ti-l schimba (nu repara) daca ai probleme,dar nu am auzit de asa ceva, iti dai seama daca toti ar face ca "prietenul" tau? sry de off topic

eu zic sa te mai interesezi ;) daca te roade atat de tare poti merge la orice Orange Shop sa intrebi pentru ca ei am auzit ca au aceasta politica.

22VIN 03-06-10 16:02

Cat sa suferi ma de un telefon incat sa-i faci asigurare?:lol::lol::lol:

GJ 64 GAB 03-06-10 16:06

Haideţi să încheiem, vă rog ! Amphetamine, sunt de accord cu tine aici :D
Eu mi-am luat iPhone pentru că mi-a plăcut de când l-am văzut, atâta tot, nu l-am luat pentru fiţe sau alte vrăjeli... şi cred că şi majoritatea proprietarilor procedează la fel !

fasso 04-06-10 11:01

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3413300)

aici si eu sunt total de acord cu tine. Am inteles ca e circa 8 lei pe luna sau ceva de genu', bani care intra in abonamentul Orange daca l-ai luat de la ei. Posibil sa ma insel :oops:

22VIN 04-06-10 11:47

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3413310)
Eu mi-am luat iPhone pentru că mi-a plăcut de când l-am văzut, atâta tot, nu l-am luat pentru fiţe sau alte vrăjeli... şi cred că şi majoritatea proprietarilor procedează la fel !

Normal. Dar minim 75% dintre voi ajungeti sa suferiti de el:lol:
Nu ma refer la fite gen "am iphone" ci la faptul ca va indragostiti de el:lol: Si va instalati un triliard de aplicatii cu care frecati lumea la creier:lol:
Poftim exemplu:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/nzh2UygPwDU&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0 x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/nzh2UygPwDU&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0 x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
:lol::lol::lol:
Postul asta e un "pamflet", luati-l ca atare:lol:

andi_cimpean 04-06-10 12:05

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3413300)

Mi se pare o idee prea tare!
Serios vorbesc!
Dacă dai pe telefon vreo 1500 de lei sau 2000 de lei, de ce să nu îi faci asigurare? Mai ales dacă plăteşti un preţ modic...

Ca să fiu ontopic. Acum folosesc un 6230i!

GJ 64 GAB 04-06-10 14:44

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3415499)
Normal. Dar minim 75% dintre voi ajungeti sa suferiti de el:lol:
Nu ma refer la fite gen "am iphone" ci la faptul ca va indragostiti de el:lol: Si va instalati un triliard de aplicatii cu care frecati lumea la creier:lol:
Poftim exemplu:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/nzh2UygPwDU&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0 x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/nzh2UygPwDU&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0 x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
:lol::lol::lol:
Postul asta e un "pamflet", luati-l ca atare:lol:

Lucrul ăste se întâmplă pentru că poate .... Şi la ce timp am eu sigur stau numai cu el în mână :lol:

Dadutu 04-06-10 14:45

nokia n73

quick_silver2 06-06-10 02:57

Nokia n97 mini

BANK$ 06-06-10 19:06

new phone..samsung i900 omnia:D

Darius DMS 06-06-10 19:18

Smartphone Palm Treo 750.....un telefon superb,cel putin pentru mine.....
Sharp Sidekick---de vanzare...

manta79 07-06-10 10:32

cel mai tare telefon Iphone 3Gs 16 giga alb,nu ma mai suport de nici un fel
dar ce aveti cu posesori de iphone ?ca sunt figuranti?eu la m luat ca folosesc foarte multe aplicati jocuri gps net muzica videoclipuri meteo mail mess si alte chesti :D
un fel de calculator portabil am 5 pagini pe el cu aplicatii pe 4 randuri si 5 coloane,cu tema de google nexus one :twisted:

Dadutu 07-06-10 17:05

Quote:

Originally Posted by manta79 (Post 3422240)
cel mai tare telefon Iphone 3Gs 16 giga alb,nu ma mai suport de nici un fel
dar ce aveti cu posesori de iphone ?ca sunt figuranti?eu la m luat ca folosesc foarte multe aplicati jocuri gps net muzica videoclipuri meteo mail mess si alte chesti :D
un fel de calculator portabil am 5 pagini pe el cu aplicatii pe 4 randuri si 5 coloane,cu tema de google nexus one :twisted:

threadu se refera la telefoane nu la iphone-uri....asa incep si eu sa ma laud cu camera digitala...:sad:

D.Y ¬ 08-06-10 00:37

Threadul ăsta nu îşi mai are rostul de mult timp. E caterincă mare aici.
Telefonul e făcut să suni şi pentru mesaje. O să ajungă să facă şi clătite..
Nu vă ajunge calculatorul acasă? Trebuie peste tot net?
Cel mai tare telefon e ăla care te ţine o săptămâna fără să-l încarci. Ceva în genul Nokia 35 10i , Nokia 1100, etc, jafuri.

On topic: Nokia E50 jigărit.

Oxide 08-06-10 15:01

Nokia N97 Mini Cherry Black.

22VIN 09-06-10 09:15

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 3424719)
Telefonul e făcut să suni şi pentru mesaje. O să ajungă să facă şi clătite..
Nu vă ajunge calculatorul acasă? Trebuie peste tot net?
Cel mai tare telefon e ăla care te ţine o săptămâna fără să-l încarci. Ceva în genul Nokia 35 10i , Nokia 1100, etc, jafuri.

Pai bun, atunci si masina e facuta pentru deplasare deci ar trebui sa avem toti Dacia 1310. Si asta se aplica la toate obiectele.
De ce sa nu beneficiezi de evolutia tehnologiei? Daca se poate sa stau pe net cand ma plictisesc sau astept pe cineva, de ce sa nu fac asta? Daca pot sa inlocuiesc agenda clasica cu cea din telefon, de ce sa nu fac asta?
In ziua de azi telefonul mobil nu mai e privit ca doar un telefon. Fiind obiectul pe care il ai dupa tine cel mai des, e interesant sa fie capabil de multe lucruri, nu stii niciodata cand vei vrea sa folosesti o aplicatie sau o functie.
Scopul nu e ca telefonul mobil sa inlocuiasca gps-ul, laptop-ul, camera foto. Scopul e ca atunci cand nu ai unul din aceste obiecte la indemana, telefonul sa poata sa il inlocuiasca cat de cat. Uite, pe mine GPS-ul de la telefon ma ajuta mult; nu pot sa ma car cu gps-ul auto dupa mine, ar fi absurd, si cand se intampla sa am nevoie (si s-a intamplat de atatea ori) am telefonul in buzunar si pot sa folosesc gps-ul din el. Cand am nevoie sa caut ceva rapid pe internet, scot telefonul si caut. Am chef sa ascult o melodie, dar nu o am -> scot telefonul, o downloadez si o ascult. Tocmai aceste lucruri marunte ma fac sa nu mai vreau altceva decat smartphone.

Iar faza cu bateria n-o prea inteleg. Daca ma tine 2 zile sunt perfect multumit, e imposibil sa nu gasesc 3 ore (mai ales noaptea, cand poate sta la incarcat fara nicio problema) sa-l incarc.

mareo 09-06-10 20:25

Iphone 3GS

quick_silver2 09-06-10 22:52

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 3429474)
Iphone 3GS

Lauda-te :lol:

D.Y ¬ 16-06-10 21:26

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3427969)
Pai bun, atunci si masina e facuta pentru deplasare deci ar trebui sa avem toti Dacia 1310. Si asta se aplica la toate obiectele.
De ce sa nu beneficiezi de evolutia tehnologiei? Daca se poate sa stau pe net cand ma plictisesc sau astept pe cineva, de ce sa nu fac asta? Daca pot sa inlocuiesc agenda clasica cu cea din telefon, de ce sa nu fac asta?
In ziua de azi telefonul mobil nu mai e privit ca doar un telefon. Fiind obiectul pe care il ai dupa tine cel mai des, e interesant sa fie capabil de multe lucruri, nu stii niciodata cand vei vrea sa folosesti o aplicatie sau o functie.
Scopul nu e ca telefonul mobil sa inlocuiasca gps-ul, laptop-ul, camera foto. Scopul e ca atunci cand nu ai unul din aceste obiecte la indemana, telefonul sa poata sa il inlocuiasca cat de cat. Uite, pe mine GPS-ul de la telefon ma ajuta mult; nu pot sa ma car cu gps-ul auto dupa mine, ar fi absurd, si cand se intampla sa am nevoie (si s-a intamplat de atatea ori) am telefonul in buzunar si pot sa folosesc gps-ul din el. Cand am nevoie sa caut ceva rapid pe internet, scot telefonul si caut. Am chef sa ascult o melodie, dar nu o am -> scot telefonul, o downloadez si o ascult. Tocmai aceste lucruri marunte ma fac sa nu mai vreau altceva decat smartphone.

Iar faza cu bateria n-o prea inteleg. Daca ma tine 2 zile sunt perfect multumit, e imposibil sa nu gasesc 3 ore (mai ales noaptea, cand poate sta la incarcat fara nicio problema) sa-l incarc.

Ai dreptate.
Dar eu am vrut să pun accentul mai mult pe acest thread. Că de na unii în loc să spună ce telefon au bagă alte floricele pe lângă.

Un prieten are htc şi gps-ul lui e praf mai ales în situaţia în care am fost noi. Nu zic că e prost, dar are şi momente mai puţin bune.
Tehnologie ca tehnologie, dar unii fac abuz.
În fine fiecare cu părerea lui, scuze de off-topic.

FED express 23-06-10 20:21

Nokia 5000d mi se pare, cu albastru! nu sunt mare ahtiat dupa tel'uri

danielS777 23-06-10 22:40

new one...

Nokia E52 (il si vand, daca doreste cineva 550 ron) :P

cristianic 03-07-10 17:20

motorola wx395 new

mcornel 03-07-10 19:32

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 3446553)

Un prieten are htc şi gps-ul lui e praf mai ales în situaţia în care am fost noi. Nu zic că e prost, dar are şi momente mai puţin bune.

Am HTC DESIRE si GPS-ul(google map) merge f bine unde locuiesc eu(UK).

spiner 04-07-10 00:20

sony ericsson z310i :D

andy design x 04-07-10 15:12

Nokia 6300.

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning