![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor (off topic in limita bunului simţ)
HPRT se va intalni sus in Rond Agronomie,incepand cu orele 21.De restul lumii nu stiu.
|
Quote:
Eu vin cu " puf"-ul meu :-P :twisted: "Viteza ucide, nu te lasa inselat !!!":twisted: |
Quote:
Poate vrei sa-ti zic si cu ce ma imbrac?Imi fac si o lista cu ce mananc maine?:-) |
Quote:
am priceput ideea 8) |
salut baieti!
|
plecarea la evenimentul din SV ... vineri la ora 8 juma !
|
ai vorbit cu baietii? nu e cam tarziu?
|
Da asa s-a hotarat plecarea la 8 juma din iasi si apoi la 12 in suceava ne regrupam pe nu stiu unde ....
|
Quote:
Quote:
|
pentru toti cei care pleaca din seara asta din IASI,
noi Crazy Drivers plecam la ora 20:30 din iasi, locul de intalnire inainte de plecare Parcarea Kaufland. Cine doreste sa mearga cu noi este binevenit. drumuri bune. |
Un eveniment reusit.
PESule' ... ai capatat faima de dement ;) in sensul bul al expresiei. Trebuia sa auzi in public cand ai intrat pe pista .... se cam dadea lumea cativa pasi in spate, in siguranta ;) Ovi...ai cules lauri din public, mai ales numarul de final , in jurul stalpului De fapt, toti ai facut treaba buna ... eram in public, din nefericire doar spectator, dar mandru de Iasi ;) |
Va invit sa postati poze/filme/impresii despre evenimentul de la Suceava AICI.
|
felicitari Crazy Drivers o fost un show pe cinste..
|
vinerea asta ceva activitate ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut am si eu o intrebare unde se fac intalniri in iasi cu masinile?
|
Quote:
Originally Posted by L33L00 vinerea asta ceva activitate ? "In fiecare saptamana trebuiesc puse aceleasi intrebari?In fiecare vineri se intalneste lumea,veniti care cum vreti ca nu muscam" by CoCaine. 8) Urmareste mai omule pe forum, si ai sa vezi unde si ce se intampla, nu mai pune atatea intrebari, vezi ca-i " terenu minat " pe aici , sa nu sari in aer :-P Vineri dupa orele 21 in Rond Agronomie ,alta " bisericuta" pe la Palatu Culturii , iar alta " secta" in fundatie 8) :-P:-P:-P:-P |
ms ms de rasp:P hmm am o intrebare masina din poza ta e opel astra f bertone?:)
|
Quote:
:evil_laug:evil_laug noo, man, este un "trabi" modificat :-P:-P P.S. Stai sa apara on-line userii X sau Y sa vezi ce-mi iau eu pentru raspunsul ce ti l-am dat :twisted::twisted: |
:))) claudiu de ce minti oamenii..raule
|
Care sunt acei useri X,Y,Z ?
|
Quote:
X=145 , Y= 0, Z = 5,9 ....... :-P Funny, hmm ??? :-P:-P:-P |
:)))) ar trebui pus un tag ceva sa vada lumea cum sta treaba cu intalnirile ca sa nu mai facem off topic aiurea :)) sper sa pot veni vinerea asta , e cam tarziu si e aiurea cu transportu :))) sa vad daca mai raman bani de taxi :)) , din agronomie pana la carrefour felicia imi ia ceva ...
chiar ca tot erati curiosi , opinii ceva vis-a-vis de faza cu tuningul virtual de care ziceam paginile trecute ? |
probabil vei afla vineri ... pe net nu prea sta lumea.
|
zorro6299 ti am vazut pozele de la album seamana destul de mult cu opel astra f cabrio bertone:D ce motorizare ai pe masina...?
|
Quote:
Are motor 1,8 Benzin, 90 Cai , din care s-au mai inecat vreo 10, de cand i-am pus GPL,asta e, circul destul de mult si se aduna " centii" :rolleyes2 si apoi e mai ecologica asa, nu.??? :-P P.S. Viteza ucide, nu te lasa inselat !!! |
1 Attachment(s)
tare faza cu ecologia:)) in viziunea mea seamana cu un astra f cabrio bertone nu am glumit :)ca cea din poza si mai ales fatza e aproape identica :) sper sa nu vad eu lucrurile altfel:))=)) daca esti din iasi poate ne inatlnim pe la bisericutze secte etc:D
|
Quote:
Desigur ca sunt din Iasi, si ma gasesti in fatza la Palat vineri seara, intre 20 si 22 . Pace to all.;) |
da asta am obs si eu diferenta :P la opel sunt 3 bare deasupra capetelor in latime si 2 in lungime presupun ca in cazul unei rasturnari sper sa tina:))sa nu raman fara capete:))
|
Quote:
"In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere !!!" |
:))) sper sa fie 2 castigatori la categoria 1:)) si facem experimentul de pe bucium :))
|
Quote:
Sunt sigur ca o sa-mi raspunzi cu "dar ce,te simti?" sau alte prostii de genul.. |
Quote:
|
Re: Masina pentru incepatori
8) hi, ma bag si eu desigur in vorba 8) si desigur recomand pt incepatori un golf 3 ...iar daca " se risca " poate fi si cabrio , tot spunea cineva ca are 4000 E , :-P si unde mai pui ca am si unul de vanzare :-P .... coicidenta 8) dar in final cred ca un incepator trebuie sa aibe in vedere cateva treburi importante : siguranta lui first" adik cat mai multe air bagu ri :twisted: , apoi un consum cat mai redus... ca sa poata castiga experienta ...sa nu mai fie " incepator" , un motor nu prea mare cum spuneau si altii, sa aibe asigurari si taxe mici , printre altele si un Opel Corsa e bun, Matiz, BMV ursuletz, sau ceva mik , oricum o masina in 2 portiere este ideala si din ce in ce mai cautata in zilele noastre unde gasesti cu greu un loc de parcare, etc, etc. Dar desigur ca cea mai buna masina e masina parintilor sau masina firmei deci daca vrei sa inveti soferie ' moka" angazeaza te agent la vreo firma de distributie si te ai scos :-P:-P:-P
Viteva ucide !!! Nu te lasa inselat !!! aviza incepatorilor :-P |
Nu stiu daca ursuletii sunt chiar atat de indicati pentru incepatori (masina cu tractiune spate, fara electronice...).
|
ce-a mai buna masina pt incepatori ramane batrana dacie ,pe care ori de cate borduri o dai tot mai merge....pana te inveti cu parcarile,pana iti formezi reflexele ai s-o dai de toate bordurile...asta in cazu in care nu te opresti in altceva ...piese ieftine oriunde gasesti....dupa ce inveti sa conduci bine...poti sa-ti iei orice-ti doreste inima si-ti permite portofelu .....parerea mea
|
gresit ... cea mai buna masina ca SA INVETI SA CONDUCI e dacia, dupa ce iei permisu'(evident fara "atentii") mergi cu ce'ti poate portofelu'.
|
Chiar si dupa ce iei permisul e recomandata Dacia o perioada. E o masina permisiva, simpla, intuitiva pe viraje...pentru un incepator mi se pare foarte ok. Dupa ce capeti experienta vorba voastra...mergi cu ce te tine portofelul.
O vorba din "batrani": daca stii sa conduci Dacie conduci orice. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning